Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krwawa Mańka

Jakos nudno tu dzisiaj....

Polecane posty

Gość Psełdonim
Owszem, od oświetlenia. Światło rzeźbi. Złe oświetlenie rujnuje piękno. Dobre oświetlenie piękno kobiecego ciała wydobywa i uwypukla.

Gość kolejna kobieta
Pseudonimie, próbujesz znaleźć wśród kobiet te zachwycające się kobiecym ciałem? hmm...? po co :(

a najlepsza w kwesti oświetlenia to gra cieni bo samo jaskrawe światło to nie wszystko

Tak,kafe zwykle aż kipi od kontrowersyjnych tematów :o.

Gość Psełdonim
A co ja na to poradzę, że facetów tutaj jak na lekarstwo? A jeśli się już jaki zdarzy, to z poczuciem estetytki i wrażliwości na piękno jak u eugleny zielonej?

Gość Psełdonim
No dobra, Mańka. Skoro temat nie wzbudza szerszego zainteresowania, proponuję go nieco zmodyfikować. W kierunku wypukłości. :-)

psełdonimie a dziwisz się kiedy większość tematów postów lasek pisza o ideałach faceta gdzie ideał to więzień z prison b... czy john rambo jak tu facet ma się "pokazać" nie dziw się ale takie tu zapotrzebowanie choć w podświadomości kobiet inaczej

Gość Psełdonim
Osobiście lubie kształty kobiece, Mańka. Uczta dla oka. Ogromna przyjemność dla dłoni.

pseudonim a ty co tak ze światłem i cieniem ?:) wiadomo, że cień zawsze pokaże większy kształt niż w rzeczywistości...o to ci chodzi?:D

Gość Psełdonim
BArdzo się dziwię. Męskie ciało dla kobiet jest w sposób oczywisty intrygujące. Jednak zajmowanie się tylko nim prowadzi do głębokiego nieporozumienia. Kiedy oglądam fotografie tych piscusiów na widok których panienki sikają po nogach, źle mi się robi ba brzuchu.

Gość Psełdonim
Chodzi mi o to, że światło użyte w umiejętny sposób potęguje opdczuwanie piękna. Złe światło jest w stanie zepsuć obiektywnie największe piękno.

Gość Psełdonim
Zapewniam Cię, Mańka, że jest w stanie zepsuć. To tak jak z ciszą i muzyką. Hałas jest w stanie zniszczyć coś, co z całej swej natury jest piękne.

Gość Pseldominie
Piękno może być w duszy człowieka. Cenię wrażlwość i dobroć przedewszystkim.

oj ja bym tam takim picusiem nie pogardziła...ale z braku laku;) facetom łatwiej- pełno kobiet na ulicy rodem z okładki CKM:P

Gość Psełdonim
To się zgadza. Ale człowiek jest istotą również fizyczną. Dzięki fizyczności zaistniał. Dlatego nie należy nie doceniać piękna ludzkiego ciała.

Gość Psełdonim
Doprawdy, chyba nie mówisz poważnie? Czy normalny mężczyzna jest w stanie zaintrygować się kobietą opublikowaną w takim pismie jak CKM?

Gość złośliwa samica 30
Normalny nie ,ale prawie każdy tak :P

Gość Psełdonim
I to jest ogromnie smutne, Samica. :-(

Gość Psełdonim
To znaczy, Doprawdy? Chyba nie bardzo zrozumiełem.

Gość Pseldominie
Nie martw się.

Gość Psełdonim
Ja się nie martwię. Z natury jestem dość pogodny. :-)

Gość Pseldominie
Ja też. Wcześniej z ztobą rozmawiałam . Może czasami robiłeś mi przykrości, ale ci wybaczam.

Gość złośliwa samica 30
Nie smutne tylko prawdziwe.Idealne ciało kobiece(panienki z CKM)pobudza wyobrażnie facetów,zaden przecież nie mysli oglądając te zdjecia ,ze to retusz.Gra swiatła.Działają zmysły i tyle.Na ulicy taka kobieta jest dla mężczyzn jakby snem na jawie,mało który odważy sie do takiej podejść i normalnie porozmawiać.Tak samo z kobietami.Podoba mi sie facet w reklamie i juz mam jakies tam wizje,ale jak spotykam takiego na ulicy...mysle-- eeee tam pewno babiarz.