Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a co myslicie

Suknia pronovias Loreto co o niej myslicie?

Polecane posty

Gość nana_b
mnie najbardziej z pronovias podoba się NORA... jesli akurat pasuje ci taki dekold jak w Twojej to ok - dla mnie chyba jest zabardzo zabudowany- lubie jak widac kości obojczykowe- chyba dodaja troche lekkości kobiecie... a ile kosztuje? bo lora niestety 5300 z bolerkiem fakt ze wszystkie sa podobne ale sliczne - jelsi akurat której podobaja si etakie romantyczne koronki:))

Gość a co myslicie
mi mala, ale ze jest taka sama jak inne i ze jest slawna bo duzo kobietek ja kupuje to tylko my wiemy, co tu siedzimy na kafe, ale wcale goscie nie wiedza, czy jest ona taka sama i jak droga i w ogole dlatego pytam sie czy sie podoba, a nie czy jest podobna do wszystkich, najbardziej wlasnie drazni mnie ta gora, nie jestem przekonana do niej

Mi się nie podobają te zabudowane plecy. Ja bym wyglądala w takiej niekorzystnie. A tak ogolnie to ładna kiecka tak jak wszystkie pronovias.

Gość kasia2020
Mnie się podoba ta suknia.

Gość mi sie nie podoba taka
ale mam calkiem inny gust. a to fakt ze to jaka to suknia to wiedza tylko te co ich szukaja. goscie nie maja zielonego pojecia o tym. nawet ja co przebywam na kafe nie wiem o co chodzi z tym ze drgawek sie dostaje na sama nazwe sukni... ;)

kurcze wszytkie wybieracie taka samą kiecke moze troche innosci ta suknia wcel nie jest powalając jest wile inncyh pieknieszych

Gość bezik5
sorki ale według mnie to wszystkie te suknie wyglądają jak " koszule nocne"

Gość agagaga
ładne ale tylko dla kobiet z rozmiarem 36, max 38

Gość myszka to pokaz
ta ladniejsza wedlug ciebie, kurde przeciez o gustach sie nie dyskutuje!!!! ja bym chciala cos takiego :) mam 175 cm wzrostu waze 57 kg

wszytkie wybieraja na jedno kopyto suknie nic innosći orginalności tylko co ślub to ta sam suknia jak bys wchodziła do koscioła a tam panna w tej samaej sukni jak bys sie czuła głupio nie ??? tyle sukien jest pieknych a ciagle pokazuja i jak wam sie podoba ???

Gość no to myszka
pokaz ta piekna suknie swoja, lub jaka ci sie podoba, z checia ocenie twoj gust.

mi się nie podoba ten \'kołnierzyk\' przy dekolcie...jak szkolny mundurek czy coś takeigo..dziwnego...a reszta..typowa pronovias :)

Gość o kulkaaa
jakby nie bylo tego kolnierzyka to bylaby super:) te suknie jednak maja swoj urok