Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabawa w slub

JAK ZROBIĆ ŻEBY FACET CHCIAŁ ŚLUBU???

Polecane posty

Gość zabawa w ślub...
dobra to powiedzie mi jak to zrobić???? ale tak delikatnie, a nie w stylu albo ślub albo wypierdalaj!!!

oczywiscie ze moze, ale nie sadzisz ze nie wiazac sie z zadna kobieta na powaznie po prostu podswiadomie ulatwia sobie te szukanie i ew wymiane na nowszy model?

Gość fdsgghh
afrodyta nie ma sensu sie klocic, tu zawsze sie ktos znajdzie kto sie do wszystkiego przyczepi.

Doprawdy Daleko mi jest juz od idealizowania zwiazkow i milosci :) zycie roznie sie uklada i dopiero przed smiercia wiadomo czy to milosc czy nie, a juz teraz trzeba podjac decyzje czy ten facet jest na tyle powazny zeby zalozyc z nim rodzine. Bo ja sobie nie wyobrazam posiadania przez cale zycie dzieci z facetem bez slubu.

Gość zabawa w ślub...
bo to by było desperackie. nie piszcie mi że już jest za poźno, bo to mi nie pomoże, sama o tym wiem. co ma teraz zrobić???

Gość fdsgghh
ja tez sobie nie wyobrazam nawet mieszkania iles tam lat z facetem bez slubu, a co dopiero dzieci :o ale niektorym kobietom to pasuje, mi nie. kazdy jest inny :)

Gość zabawa w ślub...
ale teraz się podburzyłam.chciałam tak lajtowo podejść do tematu, poszukać wspólnie sztuczek na samców. a tu powoli dochodzę do wniosku, że mój facet tylko mniw ykorzystuje, nie koha i szuka nowegp modelu, a tak wogóle to ma mnie w dupie. kurcze chyba go spakuje i koniec z nami

fdsgghh Pisząc kontrowersyjny miałem na myśli całokształt moich zapatrywań (mam poglądy polityczne, co się rzadko zdarza, zazwyczaj ludzie po prostu gdaczą to co usłyszeli w tv). Mój stosunek do instytucji małżeństwa nie jest motywowany, jak to się Tobie wydaje wygodnictwem, tylko niechęcią do wszelkiej sankcji, jaką nadaje państwo, społeczeństwo moim prywatnym decyzjom. Nie mają dla mnie wagi społeczne (podkreślam dla mnie!) instytucje i relikty kulturowe, bo wiem jak bardzo są względne. Ponadto mam zupełnie inną wizje związku niż entuzjastki małżeństwa, które po prostu są zazwyczaj nudne. Dziękuję za uwagę :)

Gość afrodyta z przestworza
zabawa w slub-dziewczynko,nie sprowokujesz go zeby CHCIAL-czytalas w ogole co Ci napisalam? Tego sie nie da. Po co ma sie z Toba zenic skoro ma wszystko na tacy-widac ze nie znasz sie na psychice mezczyzn.

Gość fdsgghh
chyba tradycja... :p przynajmniej u mnie tak jest. po prostu tak mnie wychowano. mysle, ze to dobrze.

dziewczyny przyznajcie, że chodzi wam o zdjęcie w białej sukni, żeby mieć się czym chwalić na Naszej Klasie:)

a w dupie tez Cie moze miec,tego nie wiem,ale nie wykluczam.Moze nie jestes ta jedyna,pomysl o tym!ja bym na pewno pomyslala na Twoim miejscu wlasnie o tym.A juz na pewno nie mieszkalabym z facetem bez slubu chocbym go kochala strasznie.

Gość fdsgghh
ja mysle, ze juz za pozno. facet juz jest tak nauczony, sama go tak nauczylas zycia w takim zwiazku. trudno bedzie ale moze sie uda. porozmawiaj z nim o tym.

Gość zabawa w ślub....
znam się lepiej niż ty. a ty się tak burzysz że szok. spokojniej trochę. miom celem było pogadanie z kobitkami , które wiedzą o tym że faceci to dzieci i wystarczy umiejętnie grać. to tylko zabwa a ty się pienisz. chyba jesteś zatwardziłą feministką, że tak agresywnie reagujesz

mi tam nie chodzi o zadne zdiecie,ale owszem-chcialabym byc zona,bo jesli kogos kocham i kestem pewna ze to ten jedyny to co stoi na przeszkodzie zeby wziac slub?wszystko..

Gość fdsgghh
nie mam konta na naszej klasie bo uwazam, ze to idiotyczny portal. poza tym nie lubie wracac do przeszlosci a nasza klasa z nia mi sie kojzray :p nie zgadlas wiec :D

nie pienie sie bo mi to wisi,ja nie mam takich "problemow" to po pierwsze a po drugie nie jestem zadna feministka-nie znasz mnie a juz krytykujesz-widac ze inteligencja niska i Twoja obrona jest atak-rzeczywiscie-to dowod "dojrzalosci"...

Gość fdsgghh
Musisz koniecznie z tym swoiem facetem o tym szczerze pogadać. Sama jestem ciekawa co ci powie.

poza tym z podejsciem "faceci to dzieci i trzeba umiejetnie grac" to daleko nie zajedziesz.To znajdz sobie faceta doroslego a nie dzieko i nie bedziesz miala takich dylematow-proste. Moim zdaniem wszystkie gierki itp pierdoly sa bez sensu i tyle i donikad nie prowadza tak naprawde,trzeba byc soba.

Gość zabawa w slub....
no właśnie kto tu atakuje???jak myślisz że faceci to nie dzieci to ty jesteś mało inteligtna i nie obeznana. nawet na psychologii o tym uczą

Gość fdsgghh
kazdy ma w sobie male dziecko. ale jednak to prawda, ze wiekszosc facetow to takie duze dzieci....

Gość kjhWGJ./N./GIEV J
ok to skoro faceci to dzieci to mam ich w dupie,dziecko to moge sobie urodzic,kandydatow by nie brakowalo-PO CO MI FACET-DZIECKO? w takim razie bede samotna matka i fajno.

ja pewnie tez...

Gość fdsgghh
musze leciec, pozdrawiam wszystkich i zycze owocnej dalszej dyskusji 🖐️

mozna byc duzym dzieckiem w pewnych kwestiach,ale nie we wszystkich-opuscilas ten wyklad na psychologii?-widac. A facet ktory w sprawach zyciowych jest duzym dzieckiem MNIE NIE INTERESUJE-zawsze szukalam wlasnie dlatego faceta starszego bo wtedy jednak wieksze szanse ze nie bedzie dzieckiem w kwestiach w ktorych byc nim nie powinien.proste.

zabawo, ja mojemu mężczyźnie oznajmiłam, że nie wyobrażam sobie mieć dziecka bez ślubu (dla mnie to jest porażką, ale nikogo nie potępiam jeśli się znalazł w takiej sytuacji). Każdy ma swoje wartości i nimi się kieduje. Ślub weźmiemy wtedy, kiedy przyjdzie na to pora. Pomyśl poważnie o tym, co Ci przyniesie radość, jak chcesz żyć i się spełniać. W moim mniemaniu zarówno ślub bez jak i w trakcie mieszkania ze sobą nie jest zły, to kwestia spojrzenia i zrozumienia obydwu przypadków i wytyczenia granic, które chcesz przekroczyć. Rób wszystko zgodnie ze swoim sumieniem i sercem, wtedy nie będziesz załowała niczego, co robisz. Nie da się jasno odpowiedzieć na Twoje pytanie. Manipulować nie powinno się nikim, dlatego pomyśl co jest dla Ciebie najważniejsze i pogadaj z nim o tym.

Gość uuuuuuuuuuuuuuup
najpierw mieszkacie z facetami bez slubu uprawiacie seks bez slubu macie kilku partnerów przed nim robicie mu za sprzątaczke, kucharke, praczkę a pźóniej sie dziwicie ze nie chce sie z wami ożenić BO PO CO? jak ma wszystko bez slubu. jak nie musiał na to pracowac, starać sie. Dobrze wam tak. Jak sie facet zakocha to chce poslubic swoją kobiete

Gość zabawa w slub....
o boże jaka t jesteś dosłowna.wiadomo, że facet dosłownie nie jest dzieckiem, potrafi zachować się, jest odpowiedzielny. ale na niego zawsze jest sposób, dostanie nową zabawkę to się cieszy, zrobi coś dobrze to trzeba go pochwalić jak małego chłopczyka, ja nie chce czegoś zrobić to go porównuje do innych. ale ty jesteś babsko zasadnicze, wyznaczas facetom ni kiedy mogą przyjść na seksik, może masz jeszcze bicz i rozkazujesz im??? eeee tam feministka i tyle

tak w ogóle autorko to bym ci powiedziała jak zrobić ale sie wstydze na forum:)