Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Popaj

Pończochy i kozaczki

Polecane posty

Gość ale na tych
zdjęciach stóp nie widać:D

ta mogła je chociaż umyc przed sesją ;)

Chętnie bym baty zebrał od jakiejś suczki w kozaczkach

Gość just me 29
wyobraź sobie podszywaczu że owszem chodzę w tych kozakach do pracy :) i wszystkim się bardzo podobają :)

Pkoa - jak mój facet pierwszy raz je zobaczył to pierwsze co powiedział było [z rozdziawionymi ustami ;)] - misiek MUSIMY się w nich pokochać!! no i się czasem w nich kochamy :D ale tylko czasem bo nie można wszystkich pozycji w nich zastosować (np. na jeźdzca bo przez obcasy jest niewygodnie)

Gość just me 29
Pkoa - jak mój facet pierwszy raz je zobaczył to pierwsze co powiedział było [z rozdziawionymi ustami ;)] - misiek MUSIMY się w nich pokochać!! no i się czasem w nich kochamy :D ale tylko czasem bo nie można wszystkich pozycji w nich zastosować (np. na jeźdzca bo przez obcasy jest niewygodnie)

Gość just me 29
hehe i wkleiło mi się z różnych kont :P

Gość Pkoa
Chcialbym zobaczyc mine twojego chlopa jak Cie ujrzał w tych kozaczkach, pończoszki pewnie tez byly!

Gość just me 29
niestety na pończochy jest jeszcze trochę za zimno więc narazie same kozaki ;) ale i tak działają na niego jak najbardziej prawidłowo :Da minę miał... hmm zachwyconą :D:D:D już jak je zobaczył w moim ręku [zanim je pierwszy raz założyłam] to tak mu fajnie się oczy rozszerzyły i błyszczały :D

Gość Pkoa
Just me 29 czy ten Twój chłop wie jakie ma szczescie ze ma kobiete ktora spełnia takie fantazje hmm

Gość just me 29
no czasami chyba wie... :P będąc w związku nie patrzymy akurat na szczęście tylko poprzez pryzmat seksu więc nie powiem ci czy uważa za szczęście akurat to że mi się podobają takie buty ;) ja się uważam za szczęściarę bo większość moich pragnień spełnia więc i ja się staram spełniać jego :) a o stosunku w takich butach zaczął myśleć dopiero jak mu je pokazałam, że sobie takie kupię :)

Gość Pkoa
A powiedz mi jak tam z tymi dodatkami czyli, pas, koronki itd

Gość Ty mi kogoś
Pkoa przypominasz ,te fantazje ,podniecenie...z Warszawy jesteś?

Gość just me 29
akurat pasa nie używam bo zawsze mam pończochy samonośne :D co do stosowania moich długich kozaków razem z pończochami to jeszcze nie miałam okazji bo buty mam od niedawna i cały czas jest zimno, więc narazie chodze jeszcze w rajstopach. a najczęsciej do tych moich butków zakładam taką czarną koronkową (czyli przezroczystą) sukieneczkę którą mój ukochany kupił mi na urodzinki :) ponieważ sam ją wybrał to chyba oczywiste że zakładając ją spełniam jego zachciankę :) i mnie też ta sukieneczka się podoba :D

Gość Pkoa
Może i z Wwa jestem... Just me 29 bardzo dziękuje za odp :)

Gość just me 29
Pkoa - nie ma za co :)

Gość Pkoa
Nie no faktycznie sukienka I klasa i masz racje co za dużo to nie zdrowo :)

Gość do Poka
i masz 36 latek (żonaty) ...pisać dalej?

Gość do Pkoa
a imię twoje....póżniej podam

Gość Pkoa
Mam mniej lat sorki ale to chyba zbieżność nicków :) Aha jestem kawalerem szukającym kobiet które uwielbiaja nosic pończochy :P

Gość Pkoa
Drogie panie proszę sie nie wstydzić i wpisywać które lubią taki zestaw mieć na sobie...

Gość Pkoa
Just me 29 jak tam dzień mija?

Gość asiunia1975
moj maz to uwielbia, ale nie tylko ponczochy, on lubi rowniez jak mam na sobie rajstopy do do tego oczwiscie sexowne szpilki, kozaki jak najbardziej. ja lubie sprawiac mu przyjemnosc wiec wskakuje w taki zestawik od czasu do czasu, on sie mi odplaca za to namietnym i bardzo goracym sexem ...

Gość Pkoa
Hej uważam że rajstopy innaczej rajty są mało seksowne wrecz paskudne :(

Gość nyloner
Heya ! Niby tak, ale jeśli ktoś jest uzależniony od nylonu to nie ma dla niego znaczenia. Materiał to materiał, a nogi i tyłeczek pieknie wyglądaja w rajtkach, oj pięknie !

Gość just me 29
witam Pkoa :) a dzien jak codzien mnóstwo pracy i brak czasu na wdziewanie kozaczków dla ukochanego :( mój luby tez nie lubi jak mam rajstopy bo twierdzi że zanim mnie z tego rozbierze to za dużo czasu zabiera :P ale i tak narazie chodze tylko w rajstopach bo za zimno na pończochy ;)