Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Popaj

Pończochy i kozaczki

Polecane posty

Gość nyloner
just me 29 ... a po co ma zdejmować ? Nie lepiej je rozerwac na Tobie i oddac sie rozkoszom cielesnym ?

Gość Pkoa
HEj Just Me, Widzę że Twój chłop ma podobne zdanie co ja, powiem szczerze że jak ja patrzę na rajty to szybko mi przechodzi ochota na igraszki. Co do nylonu to oki podnieca mnie ale nie rajstopy chyba wole jak jest zakończony ładną koronką.

Gość just me 29
a myślisz że mi tak łatwo co chwila byloby kupować nowe rajstopy? nie dość że trzeba na nie trochę wydać [bo te po taniości kupione to sa jednorazowe albo i nie to :O] to jeszcze trzeba mieć czas żeby po nie gdzieś pojść. tak się składa że ja tego czasu nie mam. i kurde własnie poszlo mi oczko w moich ostatnich dobrych rajstopach no to teraz będe chodzić 2 tygodnie w spodniach :(

Gość Pkoa
Hej JUST no to współczuję. Musze sie przyznać że wczoraj dziewczyna mnie zaskoczyła jak wyszedłem z kompieli, była w białych pończochach z dużą koronką, ojjj ale było szaleństwo...

Gość just me 29
no to ci powiem pkoa że ja nic białego nie mam... chyba z białymi koronkami i pończochami będzie musiał mój luby poczekać do nocy poślubnej :P i zazdroszczę wczorajszych szaleństw - ja z moim kochaniem mamy notorycznie tak mało czasu i wczoraj byliśmy tak zmęczeni że tylko obejrzeliśmy film i poszliśmy spać :( ale ciekawa jestem jakby zareagował na taki mój biały strój ;)

Gość Pkoa
JUST powiem że rownież na nic sie nie zanosiło, mianowicie po obejrzeniu You Can dance poszedłem sie kompac i z myslą ze ide spac bo coś senny sie zrobiłem a tu taka niespodzianka. Najlepsze jest to że nawet nie wiedziałem że ona posiada takie białe cuda. Chyba z tego wszystkiego zafunduje jej dzis swój masaż...

Gość just me 29
oj tak masażyk cudowna rzecz :) zrób jej go koniecznie :) my z moim pięknym nie mieszkamy razem więc tym bardziej nie mamy czasu na takie niespodzianki... :(

Gość just me 29
co do niewiedzy o posiadanych przez kobiety rzeczach - myślę żeby sobie kupić jakiś fajny czarny (a może jakiś inny kolor) gorsecik i zaskoczyć nim mego pięknego :) chociaż on wspominał że za gorsetami nie przepada, ale tak naprawdę to żadnego na żywo [a tym bardziej na mnie :P] nie widział, więc myślę że jak bym go tak zaskoczyła to by się chyba ucieszył nie? zwłaszcza jak bym przyodziała do niego moje dłuuugie kozaczki ;)

Gość Pkoa
Hmm JUST dziwię się że on nie lubi gorstetów, ja się zastanawiam nad zakupem takiego dla swojej Pani, chociaż w sumie to nie wiem czy kupować w ciemno bo to różnie z rozmairem jest, a nie chce jej prosić aby była ze mna przy zakupie. Co do kozaczków to oczywiście musza być przy sexy gorsecie... hmm troche sie rozmażyłem... PS - masaż będzie wieczorem zdecydowanie...

Gość just me 29
rzeczywiście co do samotnego zakupowania gorsetu twojej dziewczynie to różnie może być... ale jeżeli będziesz znał dokładnie jej wymiary (biust i talia) to powinieneś dobrze wybrać :) zawsze możesz wykorzystać taką opcję że zostawiasz sobie rachunek i upewniasz się w sklepie że w razie co możesz wymienić gorset na inny rozmiar ;) a co mojego faceta - to on często tak ma że cośtam mu się nie podoba a jak to na mnie zobaczy to jest już cudo :D a o gorsecie mówił że poprostu za długo i za cięzko by się go zdejmowało... chociaż uważam że jakby juz mnie w nim zobaczył i w moich kozaczkach to wcale nie chciałby mi go zdejmować :P więc przy najbliższej okazji mam zamiar sobie taki sprawić :):):)

Gość Pkoa
Witam, Uważam że napewno by mu sie spodobał widok Twój w gorsecie, i twierdze ze cała frajda w tym odpinaniu np zębami grrrr :) Polecam stronke www.cameolingerie.com tam jest sporu wybór niezłej bielizny i w tym sexy gorsety. Właśnie zastanawiam się czy z tej stronki nie zamówic :) Ale największy mam problem z trafieniem w rozmiar :(

Gość just me 29
no rzeczywiście z tym rozmiarem może być ciężko - zdecydowanie łatwiej by ci było gdybyś mógł na żywo obejrzeć gorsecik, bo z pewnością "pod rękami" dobrze być wyczuł rozmiar :P moja koleżanka ma kilka gorsetów więc stwierdziłam że narazie jeden od niej pożyczę i jak mojemu pięknemu się spodoba to wtedy sobie kupię swój ;) planuje mu się pokazać w nim w naszą rocznicę [która jest niedługo] - chyba spodoba mu się taki prezent? :D

Gość Pkoa
W takim razie gratuluję rocznicy (nie wiem której) i jak najbardziej mu sie prezent spodoba nie zapomnij przedewszystkim o pończoszkach. Co do tego gorsetu to mam naprawdę dylemat :(

Gość just me 29
ja radziłabym pójśc do sklepu gdzie będziesz mógł "namacalnie" zmierzyć rozmiar i w razie co wymienić na inny rozmiar. powodzonka :) dziewczyna napewno się ucieszy ;)

Gość Pkoa
Hej JUST co tam dobrego słychać jak tam życie z pończochami?

Gość Doctor Murek
"just me 29" jest facetem który podszywa sie pod kobiete he he

Gość Pkoa
A to dobre doktorze....

Gość just me 29
nie jestem facetem. Pkoa - teraz to lipa na całego bo mój M. złamał sobie dość poważnie nogę [przy kolanie:(] i ma gips od pachwiny az do kostki i nic nie możemy działać :(:(:( 😭 zatem z "gorsetowej" rocznicy będą nici :( a jak tam idzie zakup gorsetu dla twojej dziewczyny?

Gość Pkoa
Wow, widzę że ostro baraszkujecie, nie no współczuje troche teraz facet się namęczy :( mój zakup gorestu jest dużo trudniejszy niż myslałem bo ten co mi sie podoba troche kosztuje a nie chciałbym go kupic w nieodpowiednim rozmiarze :( zastanawiam się wiec nad zakupem może czegoś innego, ale czego?

Gość just me 29
złamana noga nie od baraszkowania :P tylko jak grał w piłkę to się wywrócił na kolano :( a co myślisz o przebraniach typu uczennica sprzątaczka?? albo może coś w stylu sukienki jaka ja mam http://www.swiatbielizny.pl/index.php3?actio n=single&id=19114 - na tej stronie znajdziesz duzo innych rzeczy a ich niewątpliwą zaleta jest to że sa z takiego niesztywnego materiału więc łatwo trafić w rozmiar bo się ładnie dopasowują :)

Gość lubię...
Taaaak.... Lubię pończochy i wysokie buty, moja kobieta robi to da mnie... Często przebiera się za "kobietę", normalnie to dżiny i triczko... Ale jak już się przebierze to... możemy to robić wszędzie... Ot takie niewinne "fetyszki", pozdrawiam lubiących...

Gość Kasiaaa25
Ja uwielbiam chodzić do łóżka w kozakach. Mam czarne skórzane do kolan, na wysokim obcasie. Mojego faceta strasznie to kręci...ostatnio nawet poprosił mnie czy mógłby się na nie spuścić. Trochę mnie to zaskoczyło, ale zgodziłam się i powiem wam, że było bardzo gorąco i ostro. Nieźle mnie to podkręciło. Czy jest tu ktoś kto również lubi spermę na kozaczkach?

Gość lubię...
Taaak ;-))))) Tygrysy to lubią, zapach skóry... noooooo...

Gość Pkoa
Oczywiście ja też lubie takie zabawy :) Kozaczki i pończochy najlepsze połączenie w łóżku. A jeszcze lepszy widok jak kobieta robi robi striptiz w takim stroju...

Gość just me 29
no to ja się przyznam że jeszcze na striptiz sie nie odważyłam... miałam się przygotować na rocznicę [dlatego chciałam pożyczyć gorset od koleżanki] ale nici z tego :(

Gość Pkoa
JUST nic straconego przecież możesz go troche pomordować w takim stroju... wiem że jest to katowanie osoby ale może dać wiele przyjemności póżniej :) Ps - dzieki za linki pomyslę o tym ale przyznaje że coś wtym jest...

Gość just me 29
co do katowania mego lubego - wczoraj działaliśmy i mu mówie że jak tylko go zaboli noga to żeby powiedział. nic się nie odzywał przez cały stosunek. skończyliśmy a on "ałaa, ałaaa" i okazało się że go od początku bolała noga ale nie chciał mi przerywać... i mi sie już włączyła blokada psychiczna że zrobię mu coś złego i jest lipa :( ale z tym gorsetem i tak cos pomyślę :P