Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Popaj

Pończochy i kozaczki

Polecane posty

Gość Pkoa
Hej JUST no to nieźle, muszę stwierdzić że też bym nic nie powiedział tylko po wszystkim. Nie przejmuj sie jemu sie nic nie stanie przecież noga i tak jest usztywniona :) Gorest jak najbardziej wskazany! Ja wczoraj wróciłem do domu późno a moja pani już spała a że nie chciałem budzić poszilśmy spać. A mi w głowie chodziły te jej piękne długie nogi w czarnych pończochach...

Gość just me 29
hehe :)

Gość just me 29
hehe :)

Ja wole kobiete ubrana w szpilki, a nie kozaczki ;).

Gość Pkoa
HEj JUST tu się nie ma co śmiać :)

Gość Pkoa
A kto nie lubi ich, teraz wiosna i lato nas czeka a kobiety bedą je nosić! Piekne koronki i długie nogi :)

Gość just me 29
Pkoa ja się z ciebie nie śmieję tylko usmiecham się bo miło że tak myślisz o swojej dziewczynie :):):) właśnie-musze sobie kupić zapas pończoch bo ostatnie poszły do kosza w święta...

Gość Pkoa
JUST wiem wiem :) poprostu czasem sama myśl i mała fantazja mnie podnieca :P a jak tam facet z nogą zdrowieje? Weź go poinformuj że jak tylko wyzdrowieje dostanie małą niespodziankę np. w postaci stripizu, gwarantuje jutro bedzie zdrowy jak ryba a noga sie momentalnie zrośnie :)

Gość just me 29
hehe fajnie by było gdyby mogła mu się ta noga tak szybko zrosnąć... ;) niestety nie ma tak dobrze, noga boli, nie może nawet dłuższej chwili stać o kulach :( więc tylko leżenie wchodzi w grę... jakoś dajemy radę. a nad striptizem wciąż się zastanawiam :)

Gość Pkoa
Tutaj nie ma sie nad czym zastanawiać tylko działać taki mały erotyczny i sexy pokaz odrazu postawi go na nogi! :) Tylko pamietaj o magiczym zestawie pończoch i kozaczków :)

Gość just me 29
będę pamiętać :)

Gość Pkoa
I jak tam JUST taniec był? Bo u mnie sporo atrakcji było w weekend :)

Gość just me 29
u mnie nic nie było... teraz możemy stosować tylko jedną pozycję w której ja niestety za długo nie wytzrymuję więc większych atrakcji nie ma i nie będzie pewnie póki memu M. nie ściągną gipsu... co do gorsetu - próbowałam go zagadać co o tym sądzi i wyszła tylko w sumie z tego awantura :( na moje "że podobno większości facetów bardzo się podobają kobiety w gorsetach, pończochach i kozakach" usłyszałam że on nie jest większością facetów i że skąd może wiedzieć czy mu się to będzie podobać skoro nigdy tego nie widział :O normalnie jak słysze takie teksty to mi się wszystkiego odechcewa... dlatego pożyczę od koleżanki gorset i zobaczę jak to wszystko wyjdzie... mam nadzieję że mu się spodoba, bo planowałam razem z tym pierwszy striptiz a to dla mnie ogromne przeżycie :P a co u ciebie pkoa sie działo? znów białe koronki? :> ;)

Gość Pkoa
Oj działo działo w piatek wieczorem pośliśmy do znajomych daliśmy trochę czadu z trunkami, jak wróciliśmy póżnym wieczorem odrazu skierowałem kroki pod prysznic, wychodząc moja pani była przebrana już w sexy nocna koszulkę, pas i pończhochy, zostałem zaprowadzony do łóżka gdzie przypieła mnie kajdankami... reszta jest czystym szaleństwem...

Gość just me 29
to rzeczywiście żeście zaszaleli :D dobrą masz tą swoją kobietę ;) my też mamy kajdanki, ale niestety łóżko jest takie że nie da się do niego przypiąć... ale napewno jeszcze z nimi pokombinujemy :P a powiedz mi czy twoja dziewczyna robiła kiedyś dla ciebie striptiz?? :)

Gość just me 29
przydałyby mi się jakieś wskazówki do tego mojego ;)

Gość Pkoa
Kilka razy miałem, ale jakie chcesz wskazówki, mogę jedynie powiedzieć że to wszysko wychodziło spontanicznie! Uwielbiam jak ona to robi takie powolne zdejmowanie bielizny jest takie podniecające...

Gość just me 29
no u mnie raczej ciężko będzie o spontaniczność jeżeli będę to planować przez jakiś czas... kompletnie nie wiem jak się za to zabrać... :(

Gość Pkoa
Proponuje tak: najpierw wypijcie jakieś dobre winko On trochę się rozluźni, póżniej w miarę spożywania procentów włącz płytę z muzyką niech ona sobie tam gra ( oczywiście nie może być za wolna ani za szybka) powiedz że wychodzisz do łaznienki w tym czasie sie przebierz i akcja sama dalej się potoczy. :)

Gość just me 29
jeżeli już to szampana bo wina nie pijam ;) ale chyba rzeczywiście jakieś % się przydadzą żeby nie wyszło to zbyt sztywno - bo wiem jak to może wyglądać jak się zdenerwuję :O poza tym on jeszcze wtedy może mieć gips... :(

Gość Pkoa
W takim razie pokuś go trochę przecież nie musić być tylko sam sex, możesz go zaskoczyć i zadowolić w inny sposób.

Gość just me 29
hehe ostatnio to chyba wogóle częściej ma "inaczej" :D

Gość Pkoa
Heheheh dobre te "inaczej" wcale nie znaczy gorzej :)

Gość just me 29
doskonale wiem że inaczej wcale nie znaczy gorzej :P tez lubię tak "inaczej" :D jak zakup gorsetu?

Gość Pkoa
nawet i dla niego kupilismy

Gość Pkoa
jest zachwycony !!! a przy okazji i ponczoszki ,nie bylo jego rozmiaru ale moga byc troche krotsze. Panie w sklepie byly troche zdziwione