Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elemeledudki

JAK TU ZROZUMIEĆ TAKIEGO FACETA????!!!!

Polecane posty

Gość elemeledudki

Poznałam faceta, spotkaliśmy sie trzy razy, było milutko, wydawało mi się że cos z tego moze być. Po ostatnim spotkaniu nie odezwał sie przez trzy dni(wcześniej pisał codziennie), wiec napisałam o co chodzi. A on: "skoro nic do mnie nie piszesz, to uznałem że nie będę przeszkadzał". A przecież faceci podobno nie lubią jak dziewczyna sie pierwsza odzywa...

Gość ano ano ano...
ma inną

Gość elemeledudki
nie wydaje mi sie żeby miał inną.

Gość depressed now
mylisz się elemeledudki...! faceci lubią jak kobieta podtrzymuje kontakt, ja tak czekałem na telefon od swojej byłej dziewczyny, a ona na mój, żadne z nas nie zadzwoniło, nie daliśmy sobie szansy, a po latach żalujemy, ze tak się stało, choć kazde chciało... paranoja, bezsens ;(

Gość elemeledudki
depressed now- ale ja sie boję, że on pomyśli że mu sie narzucam, że skoro sie odzywam to mi zależy i że ma mnie w garści. I wtedy na pewno straci zainteresowanie:(

Gość depressed now
posłuchaj dam Ci radę z autopsji: podtrzymuj kontakt, jeśli Ci na tym zależy, bo jesli będziesz czekać na ruch z jego strony, możęsz czekać tak samo długo jak ja...to bez sensu, sama wywnioskujesz jesli CI zależy... lepiej dowiedzieć się wcześniej, niż późno, szkoda życia, wierz mi.... ;(

Gość elemeledudki
przykro mi że tak Ci sie życie potoczyło...Ale ja zazwyczaj robiłam tak, ze podtrzymywałam kontakt, a potem zawsze sie sparzałam. Dlatego nauczona doświadczeniem obawiam sie tego. Zawsze słysze, że jeśli facetowi zależy to sie odezwie. Wiec jeśli mu zalezy to powinien cos napisać...

Gość depressed now
hmm, jak widzisz nie zawsze to się sprawdza... Mi generalnie życie się ułożyło, jestem zadowolony, mam fajną żonę, ale gdzieś tam coś we mnie zostało, że nie spróbowałem z tamtą... może to głupie, ale tak jest

Gość elemeledudki
Rozumiem Cię, na pewno juz zawsze zostanie w Tobie to, że mogła to być miłość Twojego zycia, a nie dane było Ci sie o tym przekonać. Dziękuję za rady, no i chyba będę musiała wziac sprawy w swoje ręce...Jak nie spróbuję, to sie nie przekonam:) Pozdrawiam!

Znów to samo! Nie szukaj jednego schematu, którym wytłumaczysz wszystkie zachowania wszystkich mężczyzn. Ludzie bardzo się rożnią. On może być osobą nieśmiałą, trochę pozbawioną pewności siebie.

Gość elemeledudki
frk-09 z pewnością nie jest osobą nieśmiałą a juz na pewno nie pozbawinoą pewnosci siebie. Powiedzialabym że jest wręcz przeciwnie...Wiec taki powód odpada;)

FACET PRZECZYTAŁ PORADNIK PT.:"DLACZEGO KOBIETY KOCHAJĄ ZOŁZOWATYCH FACETÓW":d

Gość depressed now
Tak , bierzz sprawy w swoje ręce, nie zostawiaj spraw niedopowiedzianych, bo kiedyś może odezwać sie ból, pozdrawiam Cię, powodzenia

Gość elemeledudki
a ja przeczytałam Dlaczego mężczyźni kochaja zołzy, ale cos sie nie sprawdzaja te porady;)

Gość a mnie zastanawia
boś może nie zołza