Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oleczkaaaa

Brak orgazmu- POMOZCIE MI PROSZE WAS!!!

Polecane posty

Gość a co ja mam napisac
Wogole... nigdy mi to nie sprawialo przyjemnosci.. Nie mam pojecia ktory raz mam za soba, nie licze :D

DO a co ja mam napisac: Hmm.. dobra mysl:) a co do tych kobiet u ktorych wystepuje punkt grafmberga: szczesciary;/ chcialabym byc na ich miejscu

Gość TaTiAnAaAa/aAa
Kyrwa spisałam sie a to mi sie usuneło!!!!!!!!!! Tylko sie zajebać Moje zdanie jest takie ze chetnie bym przestała ale nie potrafie próbowałam w tamtym tygodniu przestać ale nie wyszło wytrzymałam tylko 3 dni.i tyle! nie dało sie za bardzo tego potrzebowaląm musze z przykrościa stwierdzić ze robie to codziennie ale jesli masz jakiś sposób Żeby przestać to chętnie posłucham, Bo może w tedy sex bedzie dla nas przyjemnością a Orgazmy staną sie Realne.Maże o tym :)

DO a co ja mam napisac: Ja jeszcze procz problemu z orgazmem jestem okropnie ciasna starsznie trudno we mnie wejsc ale mi kolezanki mowiły ze jak bede wiecej wspołzyc to mi sie rozciągnie wsyztsko jak myslisz czy to prawda??

Gość a co ja mam napisac
a mozec zamiast masturbacji seks??? zwykly albo oralny albo paluszki ukochanegoo mezczyzny... ja potrafie dlugo zyc bez seksu... dopiero po miesiacu zaczyna mi go brakowc...

Gość TaTiAnAaAa/aAa
Pozwól ze ja sie w trące twoje kolerzanki maja racje bo ja wiem jak ze mną było na początku pierwszty raz zawsze tam coś zakuje czy zaboli ale kolejne wpchniecia bedą już bezbolesne Wiem po sobie :)

Gość a co ja mam napisac
zawsze bylam pzerazona jak taki duzy penis moze siee tam zmiescic... A teraz mi go za malo :D:D: Za luzno mi :D (co prawda duzy to on nie jest :() A polecam czerwony durex do nawilzania A jaka antykoncepcje stosujesz?

TaTiAnAaAa/aAa : Ja tez robie to codziennie i nie moge przestac...To jak nałóg wciągnelo mnie starsznie i juz nie potrafie przestac... Ale od dzisiaj postanowiłam KONIEC;) TaTiAnAaAa/aAa moze dołaczysz sie ze mna razem bedzie nam razniej:) Wytrzymaj ile tylko potrafisz ja postaram sie przez kilka dni nie masturbowac zobaczymy co z tego wyjdzie:) A sposob mysle ze nie ma zadnego sposobu tylko silna wola:) Jak bedziesz chciała zrobic to znowu pomysl sobie ze twoj kolejny sex znowu bedzie nie udany moze Cie to zniechęci:) 3 mam kciuki:)

Gość a co ja mam napisac
ZAZDROSZCZE WAM TAKIEGO PROBLEMU :)

Gość TaTiAnAaAa/aAa
Mam nadzieje ale jest jeden problem: Ja robie to przed snem Jeśli nie dostane orgazmu to nie zasne.! natomiast po orgaźmie zasypiam jak nigdy nic :( ALe Od dzisiaj przestaje! Tzn postaram sie .!Moze tak nam sie uda moze w tedy dostaniemy ten długo oczekiwany orgazm :)

Gość TaTiAnAaAa/aAa
A co do Antykoncepcji To JA: Nie stosuje Żadnej Ze swoim Facetem W gumie sie boi Że może pęknąć a tak to wie Że wyciągnie przed wytryskiem i spuści sie na brzuszek w tedy przynajmniej wiemy ze nic po tem z tego nie wyjdzie!

Gość a co ja mam napisac
A CO Z PLYNEM PRZED EJAKULACYJNYM??? CHOCIAZ JAKIES GLOBULKI MOZE CO???

TaTiAnAaAa/aAa : ej nie moge ty wsyztsko robisz tak samo jak ja powaga hihi:) Ja tez jak sie kłade spac to musze codziennie sie masturbowac.. A jak nie dojde to usnąc nie moge a jak dojde to jestem zmeczona i odrazu usypiam:) Ale od dzisiaj musze o tym zapomniec:(

Gość do -- Oleczkaaaa
Słuchaj , może zrób sobie wieczór pieszczot z chłopakiem. Poproś by się z Tobą nie kochał , by tylko postarał sie pieścić Cię ręką , kup żel , niech cie nim nasmaruje , potem bardzo ---> podkreslam bardzo delikatnie dotyka opószkami palców w intymne miejsca , niech gladzi ledwo muskajac palcami te miejsca , po lechtaczce , potem niech ruchami kolistymi zejdzie nizej niech pisci Cię , a Ty zapomnij o kochaniu , poddaj sie chwili.Potem zmiana Ty zajmij sie nim , zapytaj co lubi , o czym marzy , popieśc go oralnie , niech się spełni , potem zmiana , to nic ze on już po , nie przerywajcie . Poświęćcie na to nawet calą noc , winko powinno koniecznie was wprowadzić w lekki trans , rozluźni Was. Ujmij jego rękę i poprowadz gdzie lubisz najbardziej , nie myślcie o niczym , tylko dotyk i splecione ciala Wasze w tą noc. Wierz mi , od tego powinniście zacząć. Po prostu mężczyzna nie nauczył sie jeszcze pieszczenia kobiety i musi odrobić lekcje , to nie twoja wina. Pamiętaj , nie ma oziębłych kobiet , są tylko nieudani kochankowie. Życze powodzenia , ale pamietaj nie kochanie jest najważneijsze tylko gra wstępna . Pozdrawiam i daj znać jak było ?

DO a co ja mam napisac : raz wzielam pantenex oval czy cos takiego.. Strasznie mnie pozniej tam piekło;/

Gość TaTiAnAaAa/aAa
No Ja niestety też do jedzenia" Mam strasznie silną wole.Ale do masturbowania.------> To Masakra. A tak apropo to zawsze sie zastanawiam czy to jest Grzech?

Gość a co ja mam napisac
oczywiscie ze grzech. A ja polecam bita smietane wkladacie tam gdzie chcecie byc doykane pieszczone (podobno super smakuje zlizywana z cipki) ... Wieczor z szampanem i bita smietana

do -- Oleczkaaaa Gdy to czytałam to na sama mysl robi mi sie przyjemnie:). Dziekuje Ci slicznie za rade porozmawiam dzisiaj o tym z moim chłopakiem i gdy tylko nadarzy sie okazja przetestuje to co napisałas mi i napisze jak było:) dziekuje za rade.Pozdrawiam serdecznie:)

Gość TaTiAnAaAa/aAa
A spowiadacie sie z tego? Ja właśnie wczoraj byłam u Spowiedzi i nie wiedziałam czy sie spowiadać ALE dla mnie t codzienność to sie nie spowiadałam

Gość do --TaTiAnAaAa/aAa
No Ty to juz dajesz dżezu , przecież stosunek przerywany to najwiecej obfituje w urodzenia dzieci. To zacofanie. Popieść wcześniej chłopaka ręką lub buzią przed stosunkiem zobaczysz jak potrafi sie ślimaczyć a tam juz są plemniki , wiec kiedyś zajdziesz w ciążę i bedziesz bardzo zdziwiona. Przestan sie tak kochać jak nie chcesz dziecka. Poważnie , dobrze poczytaj w necie , a zobaczysz co piszą specjaliści.

Gość a co ja mam napisac
nie chodze do spowiedzi od 3 lat biore anty (grzech) wspolzyje przed slubem (grzech) Nie zaluje tego i nie mam zamiaru sie poprawic to chocia chipokrytka nie bede zeby sie z tego spowiadac :D

Gość a co ja mam napisac
Chyba jestem tutaj przypadkiem beznadziejnym ktory nie znajdzie zrozumienia :(

Gość TaTiAnAaAa/aAa
Okok Jak Coś to piszcie to sie jeszcze chenie do rozmowy dołącze

Gość do -- Oleczkaaaa
Nie ma za co , po prostu luzik i czerpanie przyjemności. Pozdrawiam 🌼

Gość TaTiAnAaAa/aAa
do --TaTiAnAaAa/aAa To naprawde jest prawda? Słyszałam o tym ale nie wierzyłam Przecież to tylko Śluz jest....Tam też są plemniki? Mój Facet ma 21 lat i kochał sie ak wiel e razy

Gość in 2 u
hej dziewczyny! tez mam ten sam problem, mam 23 lata, masturbuje sie i tylko wtedy osiagam orgazm. Nigdy podczas stosunku, nigdy podczas gdy moj chlopak piesci mnie oralnie. Juz stracilam nadzieje, ze kiedykolwiek bede miec orgazm. :/ Moje zycie rowniez mogloby sie obejsc bez seksu z mezczyzna. A tak wiele osob czerpie ogromna radosc z seksu! Dlaczego my takze nie mozemy? :/

Gość a co ja mam napisac
Normalnie pogratulowac

Gość in 2 u
w wydzielinie też są plemniki, ale w mniejszej ilości.