Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oleczkaaaa

Brak orgazmu- POMOZCIE MI PROSZE WAS!!!

Polecane posty

Gość do ---TaTiAnAaAa/aAa
Mówię poważnie , w tym śluzie są juz plemniki , jak trafisz na szybkie to zajdziesz w ciążę. Nie stosuj tej metody , to pewna ciąża , chyba , ze bierzesz pod uwage dzidziusia.

Gość TaTiAnAaAa/aAa
To witaj W klubie. Nigdy nie mówiłam nikomu ze sie masturbuje bo myslałm ze jestem sama A jednak nie!!! Podniosło mnie to na duchu Ale mamy jeden i ten Sam problem Brak Orgazmu !!!!!!!!!!!!!!!!:(

Gość TaTiAnAaAa/aAa
Nie nie Spieszy mi sie do dzieci mam dopiero 18 lat po za tym ostatnio w mojej rodzinie wpadło 2 nastolatki Trzecia to było by przegiecie ! Bardzo dziekuje! Za to Że mi o tym powiedziałeś Wezme to teraz pod uwage!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość TaTiAnAaAa/aAa
Do------------> in 2 u Długo sie już masturbujesz?

Gość a co ja mam napisac
Ze wy sie nie boicie... Nie ma 100% sposobow anty! A mam pytanko? Wy rozmawiacie z partnerem o seksie? o tym co wam sprawia pryjemnosc, czego oczekujecie??? To bardzo wazne...

Gość Dziewczyny...
Orgazm przyjdzie z czasem , ale fakt masturbacji trzeba zaniechac , no chyba , ze tylko na specjalne polecenie chłopaka , męża , męzczyzny. Gdy Was poprosi o pieszczenie , jak bedzie chiał sam popatrzeć i nauczyć się , przeciez to wszystko chodzi o ruchy , o delikatność , oni nie umieja tego i dlatego nie jest wam przyjemnie i nie osiągacie orgazmu. Z czasem przyjdzie samo , jak zapomnicie , ze na niego czekacie , to jest wspaniałe , a ja mam obecnie 42 lata i osiągnęłam go dopiero 15 lat po ślubie , szkoda , ze nie z mężem ?

Gość a co ja mam napisac
aua smutne :(

Gość TaTiAnAaAa/aAa
Tzn ze masz kochanka tzn ze może być tak , że Osiągniemy go ale nie z tm facetem z którym jesteśmy moze tak być ze z innym mozemy go dostać?

Gość Tak ale prawdziwe...

Gość TaTiAnAaAa/aAa
---> Co ja mam powiedziec Ja nigdy nie rozmawiam o sexie z partnerem po prostu to robimy Chociaż ostatnio chciałam zeby mi strzelił palcówke i pokazałam mu jak i dostałam orgazm:) Ale łechtaczkowy tylko Ja chce dostać orgazm podczas sexu ;(

Gość a co ja mam napisac
Rozmowy sa bardzo wazne :) Ja mam cudowneo faceta bardziej zalezy mu na tym zeby byo mi przyjemniej niz jemu :) (jemu jest zawsze :P)

Gość TaTiAnAaAa/aAa
Mojemu też jest zawsze przyjemnie a ja to nawet nie Raz sie popłacze ;( Ale to tak samo że znów kolejny raz nie jestem spełniona ;(

Gość Oczywiście ze tak...
Nie nie mam kochanka , po prostu rozeszliśmy się , kazdy mieszka osobno , dzieci dorosłe juz są . A ja postanowiłm zacząć wszystko od nowa. Znam tego mężczyznę juz od 7 lat. Kocham się z nim od 5 jest cudownie , to włąśnie z nim przezyłam pierwszy orgazm. A wierzcie mi na poczatku , wcale nie szło nam najlepiej , trzeba po prostu rozmawiać , eksperymentować i szukać urozmajceń , dużo w necie pomysłów jest tylko trzeba chcieć , a chłopakom się pewnie wydaje , ze orły , niestety tak nie jest. ale zmiana chłopaka nie zawsze jest konieczna , ważne jest czy chce i potrafi rozmawiać z Tobą o sexie.

Gość a co ja mam napisac
najgorej jest jesli facet jest samolubem i zalezy mu tylko na wlasnej przyjemnosci... Ale jesli sie kogos kocha to chcemy jak najlepiej dla drugiej osoby. wiec jej przyjemnosc sprawia nam jeszcze wieksza przyjemnosc

Gość TaTiAnAaAa/aAa
duzo rozmawiamyy o zeczach zw z sexem ale nigdy o tym jak sie kochać ostatnio powiedziłam mu ze sie Bawie swoją niunia przyją to normalnie i mówił ze nie szkodzi ze nie zmieni nastawienia do mnie...:P ale mówil ze jak skończe z masturbacja to dostane orgazm ale do niczego nie bedzie mnie zmuszał

Gość Do ---a co ja mam napisac
Zgadzam sie w 100 %. Jak ktoś jest taki od poczatku i nie ma szans z nim porozmawiać i go nakłonić do zajęcia sie bardziej Wami to lepiej od razu z Niego zrezygnować , mój wiedział wszystko najlepiej i mówił mi zawsze , ze jestem zimna , nie czuła , a to on nigdy nie przygotował mnie przed kochaniem , po prostu normalny numerek i odwrót do sciany i spanie , a ja zostawałam sama sobie i płakałam , teraz wiem , to nie moja wina , umiem kochac , brać i dawać przyjemnos c i Wy też nie dajncie sobie wmówić , ze to Wasza wina , ze nie macie orgazmu.

Gość a co ja mam napisac
wspolczuje Nie ma zimnych kobiet, sa takie ktory maja mnieszy temperament i takie ktorymi mezczyzni sie nie potrafia odpowiednio zajac

Gość TaTiAnAaAa/aAa
mój powiedział, ze jak przestane sie mast. to dostane orgazm. To prawda????

Fajnie , ze rozmawia z Tobą o tym . Widac , ze nie jesteś mu obojątna , wiec postaraj sie nie masturbować , a jak najdzie Cie ochota , niech Cię pieści moze coś sie wydarzy z czasem. Powodzenia , znikam.

Gość TaTiAnAaAa/aAa
a jesli sie kocha bez prezerwatywy to mozna zajsc w ciażźże? ale spuszcza sie na brzuch

Oczywiscie , w tym śluzie wczesniej który zostaje w Tobie są juz plemniki.

Gość a co ja mam napisac
OCZYWISCIE ZE MOZNA Nawet bardzo prawdopodobne

Gość TaTiAnAaAa/aAa
Ok Ja lece Ale jeszcze sie odezwe.:P

No chyba , ze tylko pieścisz go dłonią na sobie , wiec nie.

Gość TaTiAnAaAa/aAa
Kurwaaaa a my zawsze sie tak kochamy!!!!!!!!!!!

Gość in 2 u
ja z moim tez rozmawiam o seksie niestety te rozmowy do niczego nie prowadza orgazm mam najwyzej w p[ozycjach kiedy stymulowana jest lechtaczka, pochwowego nie mialam nigdy podobno mozna sie go jakos nauczyc, nie mam zielonego pojecia jak!:(

DO TaTiAnAaAa/aAa: Z tego co pisałas to nie uzwyasz zabezpieczenia!! bron boze.. moja kolezanka zaszła tak w ciąze;/ To jest bardzo ryzykowne.. Mowie Ci zabezpieczaj sie jakos ze swoim chłopakiem a unikniesz problemów:)

DO a co ja mam napisac : Zgadzam sie z Tobą w 100% ze najgorsze jest to jak facetowi zalezy tylko na własnej przyjemnosci.. wiele kobiet ma z tym problem.. ja naszczescie nie...Powiem szczerze ze czasami udaje orgazm bo gdybym tego nie robiła sprawiłabym przykrosc mojemu chłopakowi poniewaz by myslał ze robi cos nie tak albo ze ja go nie kocham bo mnie nie podnieca... czy powinnam mu powiedziec prawde?;/

Gość a ja mam na wf callanetics
HMMM ASPEKT ETYCZNY jak mu teraz powiesz to sie okaze ze go oklamywalas Moj wie ze w zaden sposob nie osoiagam orgazmu. Wiele razy probowal to zmienic. ja sie poddalam

Gość ciull...
zal.kom.peel XD