Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *truskawka*

Egoizm faceta!!!!Jak sobie z nim radzić?

Polecane posty

Gość *truskawka*

Muszę przyznać jestem zazdrosna.Ale nie aż tak żeby to było chorobliwe.Mam męża jestesmy ze sobą od 5 lat.Mamy tez syna 1,5 rocznego.Kochamy sie!Mąż jest mądrym i zaradnym facetem.Dużo dla na s robi.Ja nie pracuję siędze narazie w domu z dzieckiem.Mąż pracuje z kolegą zakładają alarmy.ma różne godziny pracy ale przed 6 jest juz w domu.Mój problem to brak zaufania.Kocham go i nie umiem sobie wyobraźić aby mogło być inaczej.On też zapewnia mnie ze mnie kocha, że jestem dla niego jedyną ze jestm dla niego najładniejsza i najmądrzejszą kobietą jaką chiał zawsze mieć.Docenia mnie ze go zechiałam ale mimo to nie stara sie zebym go kochała jeszcze bardziej.Mnie boli jedno.On często patrzy na inne kobiety.Na czym go łapie a on sie wypiera.Potem po jakimś czasie mówi mi sam ze sie patrzy sam zaczyna temat o tym.Co jest z nami nie tak?Ostatni nie mogę sie z nim dogadać unikam rozmów a jak już są to sa zimne i obojętne.żadko też gdzieś ze sobą wychodzimy ze wzgledu czasu i dziecka.Pytałam sie go czy czegoś mu we mnie brakuje.Móiwł że nie że ma wszystko czego chiał a to patrzenie nie ma dla niego żadnego znaczenia.Ja mu mówiłam że dla mnie mam i jestem wrażliwa na takie rzeczy.Dla mnie świadczy to o tym że jest mu ze mną źle że jest coś nie tak ze mną że czegoś szuka.Nie ma kont w internecie nie szuka zadnych bab nie ma podejrzanycgh smsów a jednak jest cos co mnie do niego zraża?Nie wiem moze to znudzenie z mojej strony bo o mnie nie dba i nie zacheca do różnych rzeczy.Momentami jestm z nim szczęśliwa ale są też i takie chwile ze dopadająmnie myśli ze jak sie patrzy tzn że wcześniej czy później mnie zdradzi skoczy w bok bo ja marudze bo jest mu nudno ze mną.Dla mnie to tak sie zaczyna pierw sie patrzę a potem szukam i zdradzam.Nigdy nie byłam zdradzona nie dopuszczam takich myśłi że moze to sie stać ale te myśli i tak skądś napływają i sie boje że będzie miał na boku inna a ja o niego walczyłam tak jak i on o mnie walczył z moimi rodzicami.Myśle sobie nie raz ze on mnie oszukuje bo mnie zapewnia o miłości a patrzy na inne.Wiem że jest to zazdrość i ze nie powinien o niej wiedziec ale jak sobie z tym radzic jak on to robi potem nie pamieta potem sie przyznaje a we mnie sie gotuje.Najlepiej było by go zostawić i niech sobie robi co chce ale jak mu mówieże go zostawie to jego to nie wzrusza bo wieże tego nie zrobię.Wiem że "narazie" mnie nie zdradził i że nie ufam mu do końca.Czy on jest takim egoisttą że nie umie okazywac uczuć?zależeć mu zależy ale on tego nie pokazuje ? co mam robić?

Pomyśl trochę z drugiej strony - jak on to odbiera, tj. Twoje zachowanie:-))))

Gość *truskawka*
Jego egoizm !!! on patrzy i sie wypiera cche zebym to ja o niego dbała.był teraz chory przez tydzień opiekowałam sie nim jak mogła a on sie mi odpłąca gapienie na jakąs dupe.odechciewa sie zyć

Gość *truskawka*
on odbiera jes tak ze przesadzam ze nie mam o czym myślec i takie tam aby tylko sie wywinąc i uniknąć tematu

naprawde odechciewa sie zyc! a tak serio przeciez to normalne ze facet patrzy sie na inne kobiety ja bym byla zmartwiona gdyby tego nie robil zreszta ja tez patrze na innych facetow i moim zdaniem to normalny ludzki odruch a tak na marginesie to facetowi nie musi sie nawet taka kobieta podobac za ktora sie oglada moze poprstu miec cos takiego ze przyciagnie jego wzrok np pomaranczowa kamizelke odblaskawa pzdr

Gość naa opak
jestem mankutem myslę trochę po męsku;) jestem wzrokowcem!!! lubie patrzeć na przystoinych facetów do męża żartuję że zidana przeleciałabym w 5 minut a zdrada mi ani w glowie myslę że wyolbrzymiasz problem;)

Gość adrenaliny w zwiazku brakuje
on wie ze ty grzecznie siedzisz w domu wychodz na spacery powiedz ze kogos ekstra w parku spotkalas, 2 wieczory w tyg niech on sie dzieckiem zajmie a ty kosmetyczka i ploty z kumpelami

Gość *truskawka*
Dziewczy dzieki ze jesteście ze mną.Adrenaliny brakuje nawet bardzo,jakaś rutyna sie wkrada między nas.Ale zaplanowe mam na dzisiaj oglądamy film na dvd jutro jedziemy do znajomych nie jest źle (tylko ze ja znim ) nie sama!!!!Może wyolbrzymiam ale jezeli jeszcze arz sie popatrzy przy mnie na inna to dostanie w gębe przy wszystkich ludziach.Nie wiem czy to dobry pomysł ale tak zrobie.