Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to mozliwe

czy to moze byc ciaza i jakim cudem?

Polecane posty

a poza tym, dziecko to nie jest wyrok śmierci...czym się martwisz? jak masz głupiego i nieodpowiedzialnego męża to go zostaw...zrobisz przysługę swoim rodzicom :P

Gość za szybko na objawy
no to gratuluje!Ile ty masz lat, że nie wiesz że co jakiś czas stosuje się przerwę i w tym czasie robi się bad. hormonalne i przede wszystkim próby wątrobowe. nie ma co, ja też mieszkam w mieścinie, ale co to za wstyd gdy mężatka kupuje test??? to nie miasto jest chore tylko twój małomiasteczkowy umysł bez horyzontów myślenia...

Gość za szybko na objawy
chyba wystąpię do urzędu żeby dawali prawo jazdy na sex-bez kitu...i to z badaniami psychologicznymi

Gość czy to mozliwe
moj maz nie jest nieodpowiedzialny, poprostu ja teraz robie doktrorat, mam duzo roboty, nie czas na dziecko, jestm za mloda na to :/ a poaztym tu chodzi o to ze poprostu nie chce miec awantury w domu przez swiea z rodzicami dla ktorych wszystko jednao, maz , chlopak czy bog wie kto inny:/ dla nich jestem studentka wiec nie moge miec dziecka :/ juz widze jak dostane w pysk od ojca :/

hehe ale tylko dla nieodpowiedzialnych :D

Gość czy to mozliwe
nie znasz mojej sytuacji rodzinnej wiec sie nie wypowiadaj, bo sielanka to nie jest:/

na prawdę zero w Tobie racjonalnego myślenia... aż wierzyć się nie chce że jesteś już po 20stce... ja miałam 18lat jak urodziłam, i też myślałam że matka mnie z domu wyrzuci, a do tej pory mi pomaga, a mam już dziecko w wieku przedszkolnym... i też studiuję, pracuję i jakoś daję sobie radę A poza tym nawet niech Ci da w pysk, raz na odmulenie a dwa że ryj nie szklanka... wyjdzie Ci tylko na dobre

Gość czy to mozliwe
nie pozwalaj sobie szmato

no comments, dajesz tylko świadectwo swojej dojrzałości

Gość za szybko na objawy
no jasne...jak dorosła kobieta może dac się tak traktować przez rodziców...i co ty u nich w ogóóle robisz??? nie pojmuję...

Gość za szybko na objawy
cyba z "panią "autorką juz skończyliśmy...

heh cóż, różne przypadki chodzą po świecie :P

hmmmm....a pozwolili ci wyjść za mąż???? przeciez jak jestes studentka to męża też nie powinnaś mieć,a dopiero PO studiach!! ;)

Gość do bps.......
napisalas wczesniej ze zaszlas w ciąze biorac tabletki regularnie, mozesz mi powiedziec czy wtedy dostalas krwawienie z odstawienia czy wogole sie nie pojawilo? mialas jakies objawy..