Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emmma800

co robię zle?

Polecane posty

Gość emmma800

hej dziewczyny! mam mały problem. oczywiście chodzi o wagę 63kg/160cm to raczej dużo, więc postanowiłam się po odchudzać. nie mogę wprowadzić żadnej konkretnej diety bo praca za bardzo na to nie pozwala, więc moja dieta wygląda tak; śniadanie: 1na ciemna bułka, 2gie śnia. : jakiś owoc i jogurt obiad: jedna ciemna bułka lub dwie kanapki i jakiś "gorący kubek" kolacja: około godz. 20stej bo jak zjem wcześniej to potem umieram z głodu. na kolację przeważnie kanapki( mało) więc generalnie mało jem a waga stoi co mam jeszcze zrobić????

Gość abrakadbras
Za dużo pieczywa!!!! I to ma być dieta????????? Wez dziewczyno zastosuj jakąś rozsądną dietę a nie opychaj się bułkami!!!! A i od samej diety trwale nie schudniesz... Dupe trzeba ruszyć

Gość za dużo
węglowodanów po prostu

Gość emmma800
ćwiczę trzy razy w tygodniu.

Gość i czego morde drzesz na
autorkę ? wyklucz pieczywo albo zredukuj do 1 bułki na sniad,potem postaw na warzywa i drob,ryby,owoc-1 dziennie

Gość emmma800
no tak ale zamiast pieczywa to za bardzo nie wiem co mam jeść w pracy bo nie mam za dużych możliwości

jesli w pracy pieczywo to tylko chrupkie Wasy albo sałatkę warzywną,czy jajka na twardo,bialy ser z rzodkiewką,coś w tym stylu

ryba wędzona bez chleba tez moze byc;chodzi o to by zredukowac weglowodany

Gość LOLITKAA
EMMA POPROSTU PISZA TU MŁOLATY CO MAMUSIA ROBI SAŁATECZKI . . . . . JA W PRACY TEZ NI MOGE ZA BARDZO ROZKLADAC PIKNIKU A SALATKI CO SIE KUPUJE W SKLEPACH SA KALORYCZNE, POSTAW NA CIEMNE PIECZYWO! JEDZ 2 KANAPKI W PRACY I OWOCE I JOGURTY A SALATKE ZJEDZ PO POWROCIE Z PRACY (WARZYWKA I MIESO) KOLACJA LEPIEJ WAZYWKO NIZ OWOC

Gość nie wiesz co w pracy
możesz szykowac jakies sałatki np z brązowego ryżu z tuńczykiem i pomidorem albo makaron z jarzynami jakimiś poszukaj jest wiele przepisów w pracy możesz jeśc twarożek, jogurty śmiesznie napisałaś: na kolację kanapki mało, mało czyli ile 3 ? 5? jesz za mało białka, co z tego że może i schudniesz jak ciało będzie niejędrne od braku białka

Gość LOLITKA pierniczysz jak
potłuczona nie jestem małolatą, nie mieszkam z mamusią, pracuję, oprócz tego dbam o dom, a mimo to znajduję czas by sobie sałatkę zrobić, albo przed pracą (pracuję od 8 do 16) albo na wieczór i pakuję do pojemniczka i do pracy biorę wystarczy chcieć a nie pitolić, że nie ma jak p.s. schudłam już 8 kilo

Gość nie wiesz co w pracy
są gotowe mieszanki warzyw mrożone, można taką ugotowac do tego zrobic sos z jogurtu naturalnego i już jest sałatka w marketach są takie specjalne pudełka do zywności o różnej pojemności szykuję takie sałatki dla męża do pracy, nie chcę by w pracy żywił sie hot dogami i innym świnstwem, często daję mu też domowe zupy, pomidorową, rosół, ogórkową....ma w biurze mikrofalę więc sobie odgrzewa.... ostatnio śmiac mi się chciało jak mi opowiadał że kumpel mu sępił i musiał się podzielic :-)

Gość jak ta lala
Nie lolitka, jak sie bardzo chce to sie zrobi. Ja zawsze dzien wczesniej mysle co wziasc do pracy. Jak mam ochote na jajka to jaka rano gotuje a jak na salatka to robie ja wieczorkiem. W jej diecie jest za duzo chleba, mimo ze ciemnego. Wg mnie mozna sobie jakos poradzic, np sniadanie bulka z szynka i pomidorkiem II sniadanie serek homogenizowany ze slonecznikiem obiad jesli w pracy to wasa z serem zoltym czy innym lub z twarozkiem grani jako przekaski jesc marchewki czy inne warzywka kolacja to makrela albo kurczak byleby bialko + warzywa.

Gość nie widzę różnicy
między piknikiem kanapkowym a sałatkowym. To raczej z bułki wypada sałata czy inny ogórek podczas gryzienia niż sałatka/surówka z pojemnika. Możesz gotować sobie do pracy jajka na twardo, brać gotowy serek wiejski i rzodkiewki, jogurty naturalne, jabłka, sałatki z tuńczyka, kotlety warzywne itp. itd. Ja robię tyle sałatki, że starcza na trzy dni i nie muszę chrzanić się co rano z bułkami.

Gość emmma800
dzięki za dobre rady na pewno wypróbuję jeśli schudnę to dam znać

Gość LOLITKAA
JAKIE KOTLETY?! JAKI TUŃCZYK?! JAKIE JAJKA?! GDYBY SZEF PRZYSZEDL I POCZUL TAKIE ZAPACHY TO BY CHYBA PADL NA ZAWAŁ :P JA W PRACY ZJADAM DWIE KANAPKI Z PEŁNOZIARNISTEGO, JOGURT I JABLKO, A SALATK I INNE OBIADOPODOBNE TO W DOMKU . . . .

Gość lalalalalalala
Gratuluje wam kobietki, zazdroszczę zaangażowania, że wam się chce. Życzę powodzenia. Pełna podziwu!

Gość emmma800
i to jest właśnie ten problem że ja też w pracy nie mogę przesadzać z jedzeniem u mnie jest straszny rygor. a niestety mam pracę siedzącą więc z ćwiczeniami też jest różnie

Gość LOLITKAA
DLATEGO WKURZA MNIE ZE KTOS PISZE ZE PRZEZ LENISTWO NIE ROBI SIE JEDZENIA DO PRACY, NO COZ NIE KAZDY MA TAK DOBRZE U MNIE NIESTETY TEZ JEST RYGOR BO PRZYCHODZA KONTRACHECI I WTEDY KANAPKE TRZEBA DO SZUFLADY CHOWAC !!! A CIEKAWE JAK BYM CHOWALA SALATKE I SZTUCCE?!

Gość emmma800
mam podobną sytuację

Gość emmma800
lolitko proszę powiedz mi co jadłaś i co robiłaś że schudłaś 8kg ( 8kg to moje marzenie)

Gość LOLITKAA
NIGDY NIE LICZYLAM KALORII, ALE CIEKAWE ILE MAJĄ KALORII DWIE KROMKI CZARNEGO CHLEBKA? MOZE KTOS WIE? DO TEGO SZYNKA I SALATA TO NIE TUCZACE, ZWLASZCZE ZE TO JEDYNE TYPOWE WEGLOWODANY W MOJEJ DIECIE EMMA ZREZYGNUJ Z PIECZYWA I ZIEMNIAKOW JAK JESZ OBIAD I KOLACJE, TYLKO SALATKA Z WARZYWEK I MIESKA

Gość Lolitkoo
podaj kilka wersji sniadan obiadow i kolacji wg ciebie najlepszych podczas odchudzania ,oki?

Gość Lolitkoo
to co w ogole nie jesc pieczywa? to co w pracy ,na sniad i kolacje ? podaj konkrety

Gość emmma800
to co lolitkoo dasz mam jakieś rady

Gość nie da bo potrafi sie
tylko wymądrzać

Gość LOLITKAA
KOTEK TO NIE JA TE 8KG ZRZUCILAM TYLKO MOJA UZURPATORKA :) JA SCHUDLA JAK NA RAZIE 5KG JEM MIEDZY 8 A 9 1 KANAPKE, POZNIEJ OK 11 JABLKO, NASTEPNIE O 13 KANAPKE, OK 15 JORURT, JAK WROCE DO DOMKU DO JEM SALATKE (NP. FILET PODSMAZANY LUB PIECZONY, SALATA LODOWA, POMIDOREK, 1/2 OGORKA, LYŻECZKA MAJONEZU LIGHT LUB JOGURTU, SÓL, PIEPRZ DO SMAKU), KOLACJA PRZED 18-19 PÓŁ GREJPFRUTA 3X W TYGODNIU ROWEREK (OK. 45 MIN)

Gość LOLITKAA
OBIADEK : -TUNCZYK,JAJKO, KUKURYDZA, PAPRYKA, PEKINKA, -SZYNKA KOSERWOWA, CZERWONA FASOLA, SER ŻÓŁTY(NIETŁUSTY), OGÓREK KONSERWOWY, SALATA LODOWA -FILET Z PANGI Z GOTOWANYMI NA PARZE BROKULAMI, KALAFIOREM, MARCHIA NO CHYBA NIE MAM PISAC SKLADU KANAPEK LUB WYMIENIAC OWOCÓW?

Gość malo schudlas
lolitka to ty za przeproszeniem gówno schudlas :(

Gość LOLITKAA
5 KG W 1,5 MIESIĄCA? MYSLALAM ZE PISZE Z MYSLACYMI PRZYSZLOSCIOWO, JOJO NIE DLA MNIE! WOLE POWOLI I ZDROWO