Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 emmma800

co robi臋 zle?

Polecane posty

Go艣膰 emmma800

hej dziewczyny! mam ma艂y problem. oczywi艣cie chodzi o wag臋 63kg/160cm to raczej du偶o, wi臋c postanowi艂am si臋 po odchudza膰. nie mog臋 wprowadzi膰 偶adnej konkretnej diety bo praca za bardzo na to nie pozwala, wi臋c moja dieta wygl膮da tak; 艣niadanie: 1na ciemna bu艂ka, 2gie 艣nia. : jaki艣 owoc i jogurt obiad: jedna ciemna bu艂ka lub dwie kanapki i jaki艣 "gor膮cy kubek" kolacja: oko艂o godz. 20stej bo jak zjem wcze艣niej to potem umieram z g艂odu. na kolacj臋 przewa偶nie kanapki( ma艂o) wi臋c generalnie ma艂o jem a waga stoi co mam jeszcze zrobi膰????

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 abrakadbras
Za du偶o pieczywa!!!! I to ma by膰 dieta????????? Wez dziewczyno zastosuj jak膮艣 rozs膮dn膮 diet臋 a nie opychaj si臋 bu艂kami!!!! A i od samej diety trwale nie schudniesz... Dupe trzeba ruszy膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za du偶o
w臋glowodan贸w po prostu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 emmma800
膰wicz臋 trzy razy w tygodniu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i czego morde drzesz na
autork臋 ? wyklucz pieczywo albo zredukuj do 1 bu艂ki na sniad,potem postaw na warzywa i drob,ryby,owoc-1 dziennie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 emmma800
no tak ale zamiast pieczywa to za bardzo nie wiem co mam je艣膰 w pracy bo nie mam za du偶ych mo偶liwo艣ci

Udost臋pnij ten post

jesli w pracy pieczywo to tylko chrupkie Wasy albo sa艂atk臋 warzywn膮,czy jajka na twardo,bialy ser z rzodkiewk膮,co艣 w tym stylu

Udost臋pnij ten post

ryba w臋dzona bez chleba tez moze byc;chodzi o to by zredukowac weglowodany

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LOLITKAA
EMMA POPROSTU PISZA TU M艁OLATY CO MAMUSIA ROBI SA艁ATECZKI . . . . . JA W PRACY TEZ NI MOGE ZA BARDZO ROZKLADAC PIKNIKU A SALATKI CO SIE KUPUJE W SKLEPACH SA KALORYCZNE, POSTAW NA CIEMNE PIECZYWO! JEDZ 2 KANAPKI W PRACY I OWOCE I JOGURTY A SALATKE ZJEDZ PO POWROCIE Z PRACY (WARZYWKA I MIESO) KOLACJA LEPIEJ WAZYWKO NIZ OWOC

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie wiesz co w pracy
mo偶esz szykowac jakies sa艂atki np z br膮zowego ry偶u z tu艅czykiem i pomidorem albo makaron z jarzynami jakimi艣 poszukaj jest wiele przepis贸w w pracy mo偶esz je艣c twaro偶ek, jogurty 艣miesznie napisa艂a艣: na kolacj臋 kanapki ma艂o, ma艂o czyli ile 3 ? 5? jesz za ma艂o bia艂ka, co z tego 偶e mo偶e i schudniesz jak cia艂o b臋dzie niej臋drne od braku bia艂ka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LOLITKA pierniczysz jak
pot艂uczona nie jestem ma艂olat膮, nie mieszkam z mamusi膮, pracuj臋, opr贸cz tego dbam o dom, a mimo to znajduj臋 czas by sobie sa艂atk臋 zrobi膰, albo przed prac膮 (pracuj臋 od 8 do 16) albo na wiecz贸r i pakuj臋 do pojemniczka i do pracy bior臋 wystarczy chcie膰 a nie pitoli膰, 偶e nie ma jak p.s. schud艂am ju偶 8 kilo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie wiesz co w pracy
s膮 gotowe mieszanki warzyw mro偶one, mo偶na tak膮 ugotowac do tego zrobic sos z jogurtu naturalnego i ju偶 jest sa艂atka w marketach s膮 takie specjalne pude艂ka do zywno艣ci o r贸偶nej pojemno艣ci szykuj臋 takie sa艂atki dla m臋偶a do pracy, nie chc臋 by w pracy 偶ywi艂 sie hot dogami i innym 艣winstwem, cz臋sto daj臋 mu te偶 domowe zupy, pomidorow膮, ros贸艂, og贸rkow膮....ma w biurze mikrofal臋 wi臋c sobie odgrzewa.... ostatnio 艣miac mi si臋 chcia艂o jak mi opowiada艂 偶e kumpel mu s臋pi艂 i musia艂 si臋 podzielic :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak ta lala
Nie lolitka, jak sie bardzo chce to sie zrobi. Ja zawsze dzien wczesniej mysle co wziasc do pracy. Jak mam ochote na jajka to jaka rano gotuje a jak na salatka to robie ja wieczorkiem. W jej diecie jest za duzo chleba, mimo ze ciemnego. Wg mnie mozna sobie jakos poradzic, np sniadanie bulka z szynka i pomidorkiem II sniadanie serek homogenizowany ze slonecznikiem obiad jesli w pracy to wasa z serem zoltym czy innym lub z twarozkiem grani jako przekaski jesc marchewki czy inne warzywka kolacja to makrela albo kurczak byleby bialko + warzywa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie widz臋 r贸偶nicy
mi臋dzy piknikiem kanapkowym a sa艂atkowym. To raczej z bu艂ki wypada sa艂ata czy inny og贸rek podczas gryzienia ni偶 sa艂atka/sur贸wka z pojemnika. Mo偶esz gotowa膰 sobie do pracy jajka na twardo, bra膰 gotowy serek wiejski i rzodkiewki, jogurty naturalne, jab艂ka, sa艂atki z tu艅czyka, kotlety warzywne itp. itd. Ja robi臋 tyle sa艂atki, 偶e starcza na trzy dni i nie musz臋 chrzani膰 si臋 co rano z bu艂kami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 emmma800
dzi臋ki za dobre rady na pewno wypr贸buj臋 je艣li schudn臋 to dam zna膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LOLITKAA
JAKIE KOTLETY?! JAKI TU艃CZYK?! JAKIE JAJKA?! GDYBY SZEF PRZYSZEDL I POCZUL TAKIE ZAPACHY TO BY CHYBA PADL NA ZAWA艁 :P JA W PRACY ZJADAM DWIE KANAPKI Z PE艁NOZIARNISTEGO, JOGURT I JABLKO, A SALATK I INNE OBIADOPODOBNE TO W DOMKU . . . .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lalalalalalala
Gratuluje wam kobietki, zazdroszcz臋 zaanga偶owania, 偶e wam si臋 chce. 呕ycz臋 powodzenia. Pe艂na podziwu!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 emmma800
i to jest w艂a艣nie ten problem 偶e ja te偶 w pracy nie mog臋 przesadza膰 z jedzeniem u mnie jest straszny rygor. a niestety mam prac臋 siedz膮c膮 wi臋c z 膰wiczeniami te偶 jest r贸偶nie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LOLITKAA
DLATEGO WKURZA MNIE ZE KTOS PISZE ZE PRZEZ LENISTWO NIE ROBI SIE JEDZENIA DO PRACY, NO COZ NIE KAZDY MA TAK DOBRZE U MNIE NIESTETY TEZ JEST RYGOR BO PRZYCHODZA KONTRACHECI I WTEDY KANAPKE TRZEBA DO SZUFLADY CHOWAC !!! A CIEKAWE JAK BYM CHOWALA SALATKE I SZTUCCE?!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 emmma800
mam podobn膮 sytuacj臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 emmma800
lolitko prosz臋 powiedz mi co jad艂a艣 i co robi艂a艣 偶e schud艂a艣 8kg ( 8kg to moje marzenie)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LOLITKAA
NIGDY NIE LICZYLAM KALORII, ALE CIEKAWE ILE MAJ膭 KALORII DWIE KROMKI CZARNEGO CHLEBKA? MOZE KTOS WIE? DO TEGO SZYNKA I SALATA TO NIE TUCZACE, ZWLASZCZE ZE TO JEDYNE TYPOWE WEGLOWODANY W MOJEJ DIECIE EMMA ZREZYGNUJ Z PIECZYWA I ZIEMNIAKOW JAK JESZ OBIAD I KOLACJE, TYLKO SALATKA Z WARZYWEK I MIESKA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lolitkoo
podaj kilka wersji sniadan obiadow i kolacji wg ciebie najlepszych podczas odchudzania ,oki?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lolitkoo
to co w ogole nie jesc pieczywa? to co w pracy ,na sniad i kolacje ? podaj konkrety

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 emmma800
to co lolitkoo dasz mam jakie艣 rady

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie da bo potrafi sie
tylko wym膮drza膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LOLITKAA
KOTEK TO NIE JA TE 8KG ZRZUCILAM TYLKO MOJA UZURPATORKA :) JA SCHUDLA JAK NA RAZIE 5KG JEM MIEDZY 8 A 9 1 KANAPKE, POZNIEJ OK 11 JABLKO, NASTEPNIE O 13 KANAPKE, OK 15 JORURT, JAK WROCE DO DOMKU DO JEM SALATKE (NP. FILET PODSMAZANY LUB PIECZONY, SALATA LODOWA, POMIDOREK, 1/2 OGORKA, LY呕ECZKA MAJONEZU LIGHT LUB JOGURTU, S脫L, PIEPRZ DO SMAKU), KOLACJA PRZED 18-19 P脫艁 GREJPFRUTA 3X W TYGODNIU ROWEREK (OK. 45 MIN)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LOLITKAA
OBIADEK : -TUNCZYK,JAJKO, KUKURYDZA, PAPRYKA, PEKINKA, -SZYNKA KOSERWOWA, CZERWONA FASOLA, SER 呕脫艁TY(NIET艁USTY), OG脫REK KONSERWOWY, SALATA LODOWA -FILET Z PANGI Z GOTOWANYMI NA PARZE BROKULAMI, KALAFIOREM, MARCHIA NO CHYBA NIE MAM PISAC SKLADU KANAPEK LUB WYMIENIAC OWOC脫W?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malo schudlas
lolitka to ty za przeproszeniem g贸wno schudlas :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LOLITKAA
5 KG W 1,5 MIESI膭CA? MYSLALAM ZE PISZE Z MYSLACYMI PRZYSZLOSCIOWO, JOJO NIE DLA MNIE! WOLE POWOLI I ZDROWO

Udost臋pnij ten post