Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emmma800

co robię zle?

Polecane posty

Jak dla mnie lolitka dużo schudła,naprawdę jeżeli będzie szła takim tempem to uzyska super figure nie sztuką jest schudnąć 10 kg a potem przytyć 15;/

Gość danmark
czemu gowno?

Gość no faktycznie
gowno schudlas lolito;] a Ty mloda nie za duzo tej wody pijesz-wyplukasz wszystkie mikro i makro,obciązysz serce i nerki,zaprzestan tej metody!

Gość danmark
a nie zauwazylam ze 1,5mca...no to faktrycznie dlugo:p ja tyle schudlam w 3tygodnie na MM i do tej pory nie wrocilo. caly czas waze tyle samo

Gość LOLITKAA
NO I JAK SADZE TO 80% WAS CHCIALABY SCHUDNĄC CHOC TYLE :( I NIE MUSISZ TERAZ PISAC ZE JESTES CHUDZIUSIENKA ALBO ZE SCHUDLAS 20KG BO BY CIE TU NIE BYLO!!!

Gość do danmark
widzisz danmark,że gowno schudla:D

Gość emmma800
5kg to ani dużo ani mało ja chociaż tyle bym chciała.

Gość danmark
hehe no gowno to za duzo powiedziane,w koncu cos tam schudla;) lepsze to niz nic.ale w sumie powiem tak,przy tym jak malo jesz Lolita to strasznie malo chudniesz...moze sie zainteresuj jakas dietą ?

Gość do danmark
ok,balasek schudła:D

Gość danmark
balasek?tzn?

Gość masz jadłospis
Lolitko,moze doradzic Tobie jakąs dietę ?:P

Do Chce wazyc 52 kg. Co u ciebie. Ile wazysz? Szkoda ze topik o sporcie padl, ale domyslalam sie ze tak bedzie, niestety...

Gość LOLITKAA
NO WŁASNIE TO POPROSZE O TEN ZLOTY SRODEK, ZE NIBY TO ILE POWINNO SIE CHUDNAC MIESIECZNIE? BO JA DOSTALAM OPIEPRZ OD MOJEJ ENDO ZE NIBY ZA SZYBKO!!! W PLANACH MIALAM 10 KG I MOJA ENDO POWEDZIALA ZE DO POLOWY LIPCA POWINNAM ZGUBIC! TO JAKBYM CHUDLA 5 KG NA MIESIAC TO W LIPCU POWINNAM WAZYC ZE 30 KG MNIEJ!!!! HMMMMMMMMMMM TZN. ZE POLOWE WAGI DO ZRZUCENIA TROCHE ŚMIESZNE

Gość do Lolity
malutko :( podac ci dietę,bardzo skuteczną ?

Magdalejna u mnie bardzo dobrze:D Waga niestety stoi w miejscu, ale cwicze 5 razy w tyg na rowerku + raz w tyg silownia;) Jeszcze 4 kilo ( w 4 tyg) i zakanczam diete:D ale cwiczen oczywscie nie:D A co u Ciebie🌼

Gość LOLITKAA
CHUDNE TROCHE WOLNIEJ A PRZYBIERAM SZYBCIEJ NIZ WY BO MAM NIEDOCZYNNOSC TARCZYCY I CUKRZYCE HMMM MOZE DLATEGO DLA MNIE TO SUPER WYNIK A KOLEGO OD "BALASKA" ZAPRASZAM NA TEMAT O LEWATYWIE JESLI CIE TO KRĘCI . . .

Gość do Lolity
ejjj,to tylko żarty,nie gniewaj się juz maleńka👄 🖐️

U mnie ok, mialam 2 tyg przerwy w diecie ale nic nie przytylam. Cwicze ciagle ale mniej biegam, ostatni tydzien ciagle lalo. Cm leca a waga stoi. Jutro znow mierzenie i wazenie, moze tym razem waga cos drgnie... Hehe, ale mamy offtopic ;D

no fakycznie - a co mam robić żeby uzupełnić te wszystkie mikro czy makroelementy ? jak ćwiczę to pochłaniam wodę, za jednym ćwiczeniem idzie 1,5 litra.. potem znowu, jakieś herbatki, zielona herbata i si,ę zbiera codziennie ok 5 litrów.

Gość emmma800
jak możesz" masz jadłospis" może mi polecisz swoją dietę

Chce wazyc 52 kg, jeszcze jedno, jak tam zycie sercowe? Rozstalas sie z tamtym facetem an dobre czy sie zeszliscie? ;) Czemu zmienials stopke ze chcesz wazyc 50, nie za malo, wciagelo cie co :)

Gość LOLITKAA
NO WLASNIE TEMAT ZALOŻYLA EMMA800 NO TO DZIEWCZYNKI, SZYBCIUTKO SYPIEMY PROPOZYCJAMI JAK Z REKAWA . . . . . JA JUZ PODALAM SWOJ PRZYKLAD!!!! JA SIE TAK SZYBKO NIE OBRAZAM, TYLKO NIE ZAWSZE TRZYMAM SIE ZASADY IGNORUJ, NO BO POMAGAC SOBIE TU MAMY A NIE JECHAC!!!!

Gość nie widzę różnicy
jakoś nie zauważyłam żeby kotlet warzywny śmierdział, spróbuj go zrobić ze świeżych warzyw :P Dziwne, że nie umiecie wygospodarować 15 min na zrobienie sałatki, może za dużo seriali oglądacie? Ja też mam w pracy ciągły kontakt z ludźmi ale od czego są przerwy? Chyba na 10 min można zniknąć żeby coś zjeść, ach przepraszam, wy nie możecie, macie tak ważne stanowiska. To proponuję niczego nie jeść.

Gość lolitkaaa
Ja to już poprostu wymiękam, ludzie! Czy wy umiecie czytać ze zrozumieniem????? Nam nie chodzi o to, ze nie mamy czasu na to żeby w domu sobie coś przygotować, tylko mamy, przynajmniej ja kierownicze stanowisko i nie mogę robić bufetu z biurka I już probowałam sałatek, ale do mnie co 5 min, ktoś przychodzi i jadlam w koncu obeschnięte, no bo szybko do szuflady chowałam . . . o ludzie! myślcie trochę!

Gość to wieszaj kartkę
na drzwiach - przerwa śniadaniowa, nie przeszkadzać