Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zolty zabek

MAM OHYDNE ZEBY!SA ZOLTE, MARTWE I WSTYD MI SIE USMIECHAC-CO MAM ZROBIC??

Polecane posty

Gość zolty zabek
ja tez podnosze.

Gość kakti24
A czy nakładki termoutwardzalne zdaja egzamin??

Gość salsera
Do autorki -> czy ty na pewno miałaś aparat stały? Czy moze tylko taki zdejmowany, co zakłada się na noc i trochę na dzień. Bo szczerze mówiąc nie chce mi się wierzyć, ze 5letnie leczenie stałym może nic nie dać - sama od roku taki noszę i poprawa jest niesamowita.

Gość zolty zabek
tAK, mialam staly. i za kazda wizyte placilam duzo!!!! Nigdy wiecej ATRIi!!!

Autorko, umów się na wizytę do gabinetu stomatologii estetycznej i zobacz co powiedzą Ci specjaliści. Na pewno nie wybielaj na własną rękę bo skoro masz martwe zęby to one się nie wybielą tak jak żywe...

Gość dobrze ze moje sa lepsze

Gość czy ktos mial podobna sytuavcj

Gość no i temat ucichl heh

Gość a czy nie brałaś czasem żelaza
słyszałem ,że żelazo powoduje zmianę kolorytu zęba.

Gość asia.londyn
ja myje zeby raz dzienie , nosze aparat, ktory tuitaj sobie zalozylam w Londynie i jem nawet ciagnasce sie cukierki, zeby sie przesunely duuuuzo a nosze je tylko 3 miesiace.... moje zeby sa nie jakies nibiansko biale, ale postanowilam ze je wybiele tutaj. w Londynie potrafia zrobic cuda z zebami. moze sprobij za granica.... zoom whiening podobno dziala cuda za sprobuje sama

Gość asia.londyn
zoom whitening

nieważne gdzie Ci aparat założą tylko na jakiego specjalistę trafisz. u nas też są dobrze wykształceni itd ortodonci, podobnie jak wszędzie są też i tacy jak lekarka Autorki.. samodzielnie wybielać martwych zębów nawet nie ma co próbować, preparat się wkłada w kanał (po kanałowym) i jakoś od środka wybiela - w domu tego nie zrobisz zwyczajnie niczym. ja miałam zdrowe (poleczone) zęby, usunięty kamień (to bezwzględnie konieczne przed wybielaniem) i mogłam samodzielnie w domu, ale pod kontrolą lekarza, wybielać :) do osób z aparacikami - pamiętajcie, że 6 mies po zdjęciu aparatu szkliwo się regeneruje i trzeba ten okres odczekać przed wybielaniem. jakimkolwiek preparatem, ponieważ ich działanie jest silnie "żrące" dla szkliwa 🖐️

Gość wspolczuje cii
w sumie problem autorki wydaje sie blah,y ale ja tam jeszcze widze golym okiem plomby, ktore nie sa estetyczne niesteyty!

Gość funnubunny
choc juz dawno nikt nie pisal w tym temacie mam nadzieje ze jednak ktos sie znajdzie i mi odpisze... moja sttuacja jest tragiczna!!Juz od dawna psula mi sie jedynka niestety lek przed dentysta byl wiekszy. Zdecydowalam ze po przyjezdzie z wakacji pojde do dentysty i cos z tym zrobie.Za 3dni wracam a juz teraz ukruszylo mi sie prawie pol zeba! Nie wiem czy bedzie sie to dalo jakos naprawic czy bede musiala wyrwac ale jestem kompletnie zalamana.. zaluje ze nie poszlam wczesniej ale teraz juz czasu nie cofne...

Gość dcfewfrew
1. piaskowanie + zdejmowanie kamienia 2. elmex zielona + Biała Perła

Gość ja mam licowki
do autorki-nie rozumien dlaczego odrzucasz ten pomysl z licowkami.... zeby masz brzydkie ...przede wszsytkim musisz je wyleczyc i wybielic- ja plaiclam za wybielenia 800zl (4 strzykawki po 20procent i 4 strzykawki po 15 rpocent) , potem zalozylam licowki (ale nie takieprzy ktoych piluje sie zeby i naklada na nie sztuczny-tu wygladalo taka jakby dentystka dawala mi takie male kuleczki bialej gumy i 'budowala 'zeba - wydaje mi sie ze za taki jeden zab placilam 150zl, a zrobilam ich 8 na gorze tylko). nie mam zandych problemow,nikt sie w zyciu nie skapnie ze mam sztuczne zeby ,a zalozylam je 3 lata temu.

Gość do funnubunny
mysle ze spokojnie da sie cos z tym zorbic tylko szoruj do dentysty i to szybciutko