Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mama Amelki

Krzesełko z funkcją bujania

Polecane posty

Witaj ja również zastanawiałam się nad tym krzesełkiem, tylko jak byłam w jednym ze sklepów to powiedzano mi że płóz można urzywać do 10 kg wagi dziecka. Nigdzie nie mogę znaleść potwierdzenia tego, bo jeżeli jest to prawda to niestety nie warto bo mój maluch pobuja się góra 2 miesiące. Jakbyś znalazła taką informację to napisz, bo bardzo mi się podbał jak widziałam go na żywca:)

krzeselko do karmienia z funkcja bujania??:O coneco mialo glupi pomysl:O najpierw nakarmic dziecko a potem je wybujac zeby sie zrzygalo:P:P;)

ta funkcja się blokuje więc to na zasadzie wsadzenia go tam dla zabawy a nie karmienia:)

Bujanie w innych okolicznościach, takie 2 w 1 zamiast leżaczka i osobno krzesełka. Piszą, że do trzeciego roku życia dziecka można go używać no i nie wiem :(

wiem wiem:) ale ja mam uprzedzenia co do tej firmy.. kupilam ich fotelik samochodowy i byl tak do dupy ze masakra:O

Jak zmieściłaś cały fotelik do d**py? :P Ja nie znam żadnych produktów tej firmy dlatego mam dylemat

Musiało boleć, współczuję :) Kurde no i nadal nie wiem ... Ciekawe czy krzesełko by się zmieściło :P

Gość tibidibi
daj sobie spokuj z tym to jakas bzdura...lepiej zainwestuj w hustawke a nie krzeselka do bujania

Taką opinię znalazłam na innym forum "Mamy coneco Galileo. Jesteśmy bardzo zadowoleni, chociaż płozy do bujania są faktycznie mało przydatne. Słupeczek między nóżkami jest do zdemontowania, krzesełko ma kilka wysokości i kilka pozycji oparcia. Łatwo się czyści. Właściwie wad nie widzę. Kosztowało 279 zł. Polecam"

Kurcze wiem, że marudzę ale może ktoś widział takie krzesła z innych firm, bo te kolory totalnie mi nie leżą

oglądałam w sklepie to krzesełko i przyznam, że chyba się na niego skuszę. Ma wkładkę materiałową, więc nie będzie problemu z sadzaniem dziecka latem na ceratowe siedzisko. Funkcja bujania moim zdaniem jest zbędna.