Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiadoma wielka

żele na naturalne paznokcie???????????????????

Polecane posty

Gość niewiadoma wielka

slyszalam i widzialam rozne opienie, ze sie paznokcie niszcze baaaardzo, ze peka na naturalnej plytce, ze sie nie trzyma... jak to naprwad ejest?? pomozecie?? :d

Gość ygvfcvgtcdredf
wszystko zalezy od kosmetyczki ! ja mam swietna kosmetyczke,nigdy mi zel nie odprysl a trzymaja sie do skjutku az nie chce sobie zmienic wzoru...ostatnio mialam paznokcie 2,5 miesiaca...kosmetyczka wykonuje rozne zdobienia jakie chce,nakleja dzeciki itd a wszystko na naturalnej plytce paznokcia i moje paznokcie nie sa ani troche zniszczone.zreszta wczesniej u niej robilam tipsy przez kilka miesiecy az dzieki nim zapuscilam swoje dluuugie pazutki i maja jakis 1cm za opuszek :)

Gość ygvfcvgtcdredf
jezeli kosmetyczska zna sie na tym co robi to nie ma prawa nic odprysnac,peknac,zlamac sie!!! jezeli ktores z tych rzeczy sie dzieja to znaczy ze kosmetyczka nie jest najlepsza! wczesniej robilam pazury u innej i po tygodniu mialam wielkie bable powietrza pod zelem :/

Gość wuuwwuo
witam ja ostatnio zrezygnowalam z tupsow po tym jak moja kosmetyczka patrzyla na mnie z obrzydzeniem ze chodze uzupelniac tipsy zelowe raz na 3 tyg miesiac ,po 3 tyg mialam co prawda juz odrost ale nie tak barzdo widoczny wolala za tipsy 110 zl za uzupelnienie 60 :o wg mnie to duzo no ale coz ,natomiast wg niej tipsy powiiny byc zmieniane max raz na dwa mc ,szukam teraz dobrej i tanszej kosmetyczki i zastanawiam sie rowniez nad zazelowaniem paznokci pozdrawiam i czekam na opinie na temat zazelowania naturalnych paznokietkow;)

Żele na niektórej płytce nie bdą się trzymać. Niekiedy zależy to równiez od zażywania leków. Ja osobiście miałam przypadek, że dziewczynie nie trzymał się żel. Z akrylem nie ma takiego problemu. Również bardzo wiele zależy od kosmetyczki. Ale wyznacznikiem jakości nie zawsze jest cena. Najlepiej wcześniej zrobic wywiad co do jakości wykonywanych usług. Pozdrawiam