Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczekująca na wizyte

lifting twarzy-wasze opinie

Polecane posty

Gość oczekująca na wizyte

czesc kochane ,czy któras z was juz to robiła ?podzielcie sie prosze doswiadczeniem,czy warto to zrobic i ile kosztuje w waszych gabinetach kosmetycznych.

No ja akurat tego nie robiłam ale podbiję temat ponieważ jak widać między innymi w necie lifting i inne sposoby stają się coraz bardziej popularne. Tu: http://www.iqmedica.pl/lift-twarzy,59,3.html - można najpierw poczytać trochę a później - kto wie: na konsultację z lekarzem?

Ja byłam ostatnio na botoxie i jestem bardzo zadowolona. Wybrałam tę metodę bo jednak jest mniej inwazyjna niż operacja, ale efekty i tak są super :) Na pewno będę powtarzać :)

A gdzie byłaś na tym botoxie? Ja szukam jakiegoś salonu w Wawie, który oferuje botox, ale zależy mi na wysokim poziomie usług, bo nie chcę mieć nieruchomej maski :) Możecie kogoś polecić w stolicy?

O, znam ten salon, chodzę tam na paznokcie :) Nie wiem jak botox, ale w paznokciach są świetni :)

witajcie, wstrzykuję sobie botox od kilku lat. uważam, że skoro kobieta może wyglądac pięknie i młodo to czemu nie. botox, jaki by nie był, zmienia trochę mimikę twarzy, tzn siłą rzeczy staje się trochę sztywna, na początku może to być dziwne uczucie, ale można się przyzwyczaić :) w kilku miejscach już byłam na takim zabiegu, ale nie słyszałam jeszcze o beauty clinic, może dlatego że tak silna konkurencja jest na rynku medycyny estetycznej. możecie cos więcej powiedziec o tym salonie? jak wypada na tle innych? jak jakość usług?