Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmienny

Kolczyk w jezyku

Polecane posty

Gość Zmienny

Witam wszystkich ktorzy czytaja mojego posta;p A wiec powiem to tak, chce sobie zrobic kolczyk w jezyku, lecz znajomi mnie do tego skutecznie zniechecaja wiec chce sie upewnic czy to co slysze od innych jest prawda... A wiec tak, czy to prawda ze po przekluciu jezyka wiekszosc ludzi nei moze sie wyslowic poprawnie tak jak przed tym (sepleni)? Czy to prawda ze po wyjeciu kolczyka z jezyka nawet po zagojeniu sie rany i tak nie mozna go juz wlozyc powtornie bez ponownego przeklucia? Czy to prawda ze od piercingu na jezyku mozna zepsuc sobie zeby (kontakt metalu(srebra,zlota,platyny itp) z zebami niszczy szkliwo...??) Jak dlugo sie goji rana? Czego nie mozna jesc lub pic do czasu zagojenia? Jakies klopoty z wyslawianiem sie podzas gojenia sie rany?;p I fajnie by bylo przeczytac tez kilka ZA i PRZECIW na temat kolczyka w jezyku. No i to co mnie najmniej martwi czyli bol...Boli czy nie boli? jak nie boli to spoko a jak boli to trudno;p

Gość a czy bede mogl

Gość jedna rada dla ciebie
gdy juz zrobisz ten kolczyk w uchu to przy rozmowie z facetem za nic w swiecie nie daj znac ze chcez zeby go zobaczył bo jesli kobieta rozmawia w sposob wyraznie prezentujacy ten kolczyk to jest tak maksymalnie zalosne ze glowa boli

Gość dopuszcza do zapłodnienia
ja mam kolczyk od 3 lat i nic z tego co ci powiedzieli znajomi nie jest prawdą...mi się goił ok. 3 dni.zębów nie psuje, bo jest tak umiejscowiony że w ogóle do nich nie dotyka. jak go zdejmiesz, to bez problemu włożysz z powrotem...nie seplenię-sepleniłam przez 1 dzień po przekłuciu bo język był spuchnięty. następnego dniarano już nie sepleniłam.

Gość aaaaefwfg
Zmienny po roku noszenia kolczyka mam tak zjebane zeby ze szkoda gadac sa cienkie słabe i wrazliwe ale jak chcesz to kuj jezyk..na poczatku bedzie ci sie podobalo, ale potem zmadrzejesz :)