Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

walentino

miesiąc najlepszy na ślub?

Polecane posty

Gość maj.....
bo nie jest ani za gorąco, ani za zimno. a poza tym wszystko kwitnie.

moim zdaniem nie ma czegoś takiego jak "idealny miesiąc na ślub", dla każdego może to być inny okres roku - np. miesiąc w którym się poznaliście lub który kojarzy wam się z pięknymi chwilami spędzonymi razem-dla jednych będzie to miesiąc letni, dla drugich środek zimy itp. nie ma co kierować się względami pogodowymi przy planowaniu ślubu i wesela, bo jak wiadomo aura jest nieprzewidywalna i najczęściej płata psikusy

Gość przecież jednak możes założyć
że pogoda czerwcowa będzie się różniła od listopadowej...

Gość kartka papieru
moim zdaniem kazdy misieac jest dobry, i te sooby ktore zabijaja sie otermin w siepniu czerwcu lipcu bo ladna pogoda ecale nie maja gwarancji ze tak bedzie, w tym roku w lutym bylo tak pieknie a pazdzierniku jaka pogoda ladna byla ja wybierajac miesiac nie patrzylam czy to lato czy zima czy jest literka r uwazam ze nie termin jest wazny czy jestesmy gotowi do zawarcia zwiazku :) jesli tak to kazdy miesiac kazda pogoda moze byc :)

Gość Popierammm..
Popieram maj - 3/4 zabobonnych Polaków odrzuca ten miesiąc z powodu braku literki "r", dzieki temu nie ma najmniejszych problemów z rezerwacją sali, fotografa itp itp..

Ja mam ślub w maju. Do zabobonnym zdecydowanie nie należę. Wczoraj jeździliśmy prosić gości na wesele, wręczamy zaproszenie mojej ciotce i słyszymy: W maju????? Naprawdę w maju????? Zdecydowaliście się na maj???? I nie boicie się???? Zrobiło nam się jakoś tak.... dziwnie...? Sama jest po rozwodzie, nie wiem czy brała ślub w maju:-P

Tak jeżdżąc po ludziach i prosząc, już jakieś 60 % naszych potencjalnych gości wspomniało o majowym pechu. Wszyscy oczywiście praktykujący katolicy;) Ale zaraz (widząc mój tolerancyjny uśmiech) szybko dodają: maj to taki piękny miesiąc na ślub:)

No rzecz jasna, że najlepszy miesiąc na slub to marzec :D:D:D:D A tak poważnie, to najważniejsza jest miłość!!!! a miesiąc...jest bez znaczenia :) Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Wam życzę ❤️ :)

to są tylko ludzie. my tez na przekór bo bierzemy w listopadzie :P i jesteśmy szczęśliwi. to nasz miesiąc

Co do maja -pytalismy się w kilku miejscach i z rezerwacją sali wcale nie jest tak różowo- komunie....nie udałoby się nic znależć

Gość aaa my
poznalismy sie w kwietniu... czy są sluby w kwietniu?

Gość wrzesien
zdecydowanie wrzesien. My mielismy slub 2 wrzesnia- byla idealna pogoda, tzn. nie za cieplo i nie zaz zimno. Sllonce pieknie swiecilo, bylo ssuper.