Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no ktoś tam..

fakt autentyczny...

Polecane posty

Gość no ktoś tam..

takiego bezdomnego jeszcze nie widzialem... jak zaczal mi mowic ze jest bezdomny to nie wierzylem... pokazal mi swoj tymczaowy dowod osobisty, bo mu ukradli, nie wierzylem, magister matematyki i fizyki..(widzialem oryginalny indeks) od '81 roku sie tuła..wyprowadzill sie od zony ktora puscila sie z jego bratem.. nasza rozmowa odbywala sie w takiej przyjaznej atmosferze.. a wracajac.. kurtka uprana, spodnie tez, wygolony, wypachniony szok.. opowiadal mi, ze pracujue dorywczo kto go przyjmie... spi na dworcu... pieniadze wydaje na jedzenie i pralnie i kosmetyki.. zauwazylem, ze ma jednak ten minus.. otoz bylem z dziewczyna... gdy zaczal mi ja wychwalac to sie cieszylem, ale ostrzegl mowiac do mojej dziewczyny, ze gdy ja ją zdradze to ona ma przyjsc do niego na dworzec i powiedziec ze nastapila tak sytuacja to on mnie znajdzie i..(piiiiiiiii).. oczywiscie nie odebralem tego ze zloscia..w koncu rozumiem goscia... szkoda mi takich takich ludzi.. inteligentny,madry a nie moze dostac mieszkania i zaczac normalnego zycia... a nasz rząd kłóci się o podwyżki dla siebie..śmieszne.

Gość a teraz podaj przykład
faktu nieautentycznego... ?

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiii
troche dziwna historia, bo przeciez to zoncia powinna zostac bez niczego a nie on. ladna sciema

Gość oburzona dziś
chodzę do pracy w pończochach i się kurrrwię :classic_cool:

Gość no ktoś tam..
nie jest to ściemą..wierz mi..wycofał się poprostu.. najwidoczniej ciężko było mu to znieść... tyle..

Gość oburzona dziś
nie pierdol smutna matematyki nie ukonczy byle debil

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiii
wlasnie, nagle rzucil wszystko dla mieszkania na dworcu tylko dlatego ze go zona zdradzila. to swiadczy tylko o jego glupocie

Gość oburzona dziś
o miłości prawdziwej i nieskończonej. Ale co wy dziwwki możecie o tym wiedzieć?

Gość oburzona dziś
bo sie zalamal, do kurwy nedzy. Tak trudno to zrozumiec? Pewnie ją KOCHAL, dazyl prawidzwym uczuciem, ale co wy kurwa mozecie o tym wiedziec.

Gość Drugi przypadek
Ja tez kiedys poznalam faceta ,ktory byl bezdommny.Kiedys byl wykladawca na politechnice na wydziale matematyki.wyksztacony facet ,ale taki byl jego wybor,czuje sie jak wolny ptak

Gość kikoso
jezeli bardzo ja kochal to nie ma lipy..zalamka jak cholera..