Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nerwica natręctw-

Nerwica natręctw-

Polecane posty

Gość Nerwica natręctw-

Interesuje mnie ta nerwica.... Czy ma Ktos z Was nerwice natręctw??? To mnie wykańcza:( Pozdrawiam

Gość Nerwica natręctw-
niestety to jest najgorsza odmiana nerwic:( Ją sie podobno leczy bardzo długo:( i tylko farmakologicznie:(

Gość Nerwica natręctw-
a dlaczego pytasz? Tak z ciekawości? Czy z konkretnego powodu?

jak kurki od gazu zajmuja ci mniej niz pol godziny dziennie to nie ma sie czym przejmowac. Ot takie male wariactwo. Najwazniejsze aby te zachowania nie eskalowaly.

to jest najgorsza odmiana nerwic? Bardzo ciekawe :o Co ona Ci w zyciu przeszkadza? Co maja powiedziec ludzie z nerwica depresyjna, albo nerwica lekowa?

Gość do exec
nie wypowiadaj sie jak nie masz zielonego pojęcia co to za choroba!!!! Nerwica natręctw jest połączona z depresja i nerwicą lękową. Ale i tak nie zrozumiesz!!!

Gość do exec
a zreszta nie mam zamiaru się "licytować" kto na co choruje i czyja choroba jest gorsza!!! Ja juz mam to za sobą. Po cięzkich kilku latach wyszłam z tego i nie chce juz do tego wracać! Więc uciekam stąd i zycze wszystkim zdrowia, bo wiem co to za gówno jest i jak może zycie zmarnować! Pozdrawiam 🌼

Gość nie wiem nic
ja mam tak, że każdą ale to każdą czynność muszę zaczynać o pełnych połówkach godzin np 12:30, 13,00 inaczej nie potrafię patrze na zegar aż dojdzie do pół i dopiero wtedy mogę coś zrobić

Gość teysrujikl9o4
ja czasem jak rozmawiam z kims kogo lubie nawet to mam takie glupie przelotne mysli np : wbic komus dlugopis w oko ,to jest przerazajace i uciazliwe