Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balladynka32

Ratunku! Jak wyciszyc domofon????

Polecane posty

Gość balladynka32

wlasnie zadzwonila mi jakas obca baba przeciaglym dzwonkiem, maly obudzil sie i wystraszył. Co robic, zeby sie nie powtorzylo???

a ja jak nikogo się nie spodziewałam, a wiedziałam że reszta domowników ma klucze to po prostu odkładałam słuchawkę... u nas jakiś taki antyczny domofon, którego nie da sie wyciszyć...:)

a znajdz w poblizu sciane i walnij w nia sluchawka z domofonu.Problem z glowy!;)

ech.. u nas to samo... jak malą byla mala to co usnela to domofon... "zlom zbieram ma pani jakiś" albo "sprzedaje dywany promocja"... wrrrrr na poczatku bylam mila ale jak raz powiedzialam do pana od zlomuu ze jeszcze raz zadzwoni a dzwonie na policje to juz wiecej nie przychodzi... juz z pol roku nas omija :D:D:D za to ciągle ciągle ciągle... dzwonia paniusie z firm oferując mi "dwa zaproszenia na pokaz rewelacyjnych garnków, poscieli z owczej welny, cisnieniomierzy i męskiej bielizny..." ale juz nie ejstm mila :D:D i jak jakas mi dziecko obudzi to ... a biedna nie moze sie rozlączyc jak nie wyslucha do konca :D:D:D:D:D telefonu wylączyc nie moge bo będzie piskal i na jedno wyjdzie... ech...

Gość balladynka32
ale jak odloze sluchawke, to przeciez na dole bedzie slychac, co u mnie w domu :/ okleilam go, myslalam, ze pomoze - nic. I jeszcze menda dzwoni przeciagle. jakby tu hala jakas byla, ze czlowiek nie uslyszy.

no ale jak mały śpi to co takiego dzieje się u Ciebie w domu, żeby na dole było słychać?

Gość kiedys mialem domofon
z takm malym przelacznikiem pod sluchawka, ktory wylaczal dzwiek :)

a nie masz mozliwosci wylaczenia domofonu? u mnie sie wyciąga kabelek i po kłopocie :D:D

Gość nie podp. sie czarnym nickiem
nie wiem jakie u Was są domofony, ale u mnie jak się odłoży sluchawkę to i tak słychać jak ktoś dzwoni...

Gość balladynka32
racja, chyba jednak bede zdejmowac sluchawke. w ogole co za domofony produkują, bez pomyslunku.

Gość gość
tylko jak sciagniesz słuchawke to na podworko slychac co sie dzieje w domu

Gość gość
Wate wlozyc do domofonu. Trzeba rozkrecic, glosnik pewnie w sluchawce bedzie, wlozyc wate czy kilka chusteczek i powinno zadzialac.

Gość gość
:)

Gość gość wiola
Zaklej taśma ten mały przycisk pod słuchawka i z głowy :) on myśli że słyszysz bo ma sygnał a ty masz ciszę :)

Gość gość wiola
Jednak nie przycisk pod słuchawka tylko odczepiona słuchawka I cisza jest