Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce scinac

CO zrobic z wiecznie sianowatymi koncowkami??

Polecane posty

Gość nie chce scinac

Nie wiem co robic z wlosami.Podcinam je regularnie.Np wczoraj, ale po jakims czasie zrobia sie z nich szczepy i musze ciagle podcinac te swoje klaczki.W ten sposob nie moge ich w ogole zapuscic. Moze znacie jakies sposoby?? ( uzywalam specyfikow na koncowki)

mam bardzo przesuszone, zniszczone rozjaśnianiem włosy (%&%&$$*%&%&$*&$&%(%($ - to o fryzjerce a raczej "fryzjerce" która mi to zrobiła :p) próbowałąm różnych odżywek i preparatów, jedwabiu itp - ziaja jest bezkonkurencyjna.

Gość nie chce scinac
nie uzywalam jej nigdy, zakupie moze dzis.Tobie poogla jak rozumiem?Nie masz problemu z koncowkami?

nie mam na ile to możliwe przy stanie moich włosów ;) ale poważnie, jest ok, włosy są gładkie,miękkie, łatwo się rozczesują po myciu (bez odżywki nie rozczeszę w ogóle) , świetnie się układają - nie używam już żadnego żelu ani niczego innego. Ja jestem bardzo zadowolona.

Gość ghgnmjuuik
fajny jest ten jedwab w plynie gliss kur, woski sa takie gladkie i lejace:) super sie rozczesuja a jak sie je wyprotuje to sa jak od fryzjera

też wypróbowałam i jednak w moim przypadku ziaja daje lepsze efekty :o ten jedwab jest super, używałam go przed tą masakrą dokonaną na mojej głowie ale na bardzo zniszczone włosy nie działa :(