Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

castaya

jaki prezent na chrzest????

Polecane posty

w niedziele idziemy na chrzciny do siostrzenca mojego clopaka i tak sie zastanawiam co my mamy mu kupic jezeli moj chlopak ma byc chrzestnym?? moze macie jakies pomysly?? malutki ma 4 miesiace.

Gość milianna
takie prezenty to raczej chrześni kupują, proponuję dac dziecku coś co będzie miało na lata lub po prostu droby prezent i pieniądze w kopercie, napewno się przydadzą rodzicom mają tyle wydatków bo małemu wiele potrzeba

Gość jolka36
teraz popularne są laptopy, mojemu synkowi teściowie właśnie takiego kupili tosziby :)

Gość jolka36
tylko patrzcie żeby były na te lepsze płyty kontaktowe bo te stare nie działają.

no wlasnie moj chlopak ma byc chrzesntym! a o chrzcinach dowiedzielismy sie wczoraj wiec i tak nie mamy zbyt duzo czasu na zakup prezentu! wolalabym cos kupic malemu bo nie chc dawac pieniedzy jego matce bo wiem ze wyda je na siebie!! a taki lyzeczki mozna kupic u jubilera w sklepie??

Gość laptop na chrzest
ło matkooo!!!!!!!!!!!!!

Gość milianna
to skoro jest chrzesnym to tylko coś w tym stylu, krzyżyk dla chłopca dla dziewczynki medalik, albo łyżeczka z grawerką albo grzechotka, grawerkę zrobią w ciągu 2 dni a takie cacka można kupic w sklepie jubilerskim, to świetny prezent dla chrześniaka :) widziałam też srebrne smoczki :) będzie miał pamiątkę na lata

Gość gabiikk
Mój synek dostał złoty medalik z wygrawerowanymi swoimi inicjałami, a na odwrocie data i od kogo