Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia17Opole

Dlaczego on mi to zrobił?!

Polecane posty

Gość Kasia17Opole

Hej mam na imię Kasia i mam 17 lat. W wakacje spotykałam się z przystojnym murzynem którego poznałam w UK. Po wakacjach nasze kontakty urwały się byłam zalamana bo na wakacjach nie poszlam z nim do łożka. Minął miesiąc i wreszcie o nim zapomniałam. dwa tyg temu dostałam list: ->Kasia przyjeżdżam. Będę we wtorek o 20:15 na lotnisku. Max nie wiedziałam w ogóle o co chodzi. Jaki max? Ale posłusznie przyjechałam na lotnisko na wszelki wypadek ze starszym bratem. Nagle go zobaczyłam - wysiadała z samolotu. Kazałam bratu się zmywać. Pojechał. Kiedy się już odprawił podbiegłam do niego pocałował mnie zmyslowo w usta i kazał zaczekać w łazience. Zgodziłam się i poszłam. Łazienka byla pusta. Trochę mi sie nudziło więc siadłam na sedesie i zaczełam się bawić moją pipką. Jęczałam cichutko kiedy drzwi się otworzyły. Szybko nałozylam spodnie i wybiegłam. W łazience stało 6 murzynów. nie wiedziałam o co chodzi. nagle jeden zaczął się do mnie dobierać spoliczkowałam go. Ale on złapał mnie za ręce i dobrał się do mnie inny. Wśród nich był też mój -Max. Wciągnęli mnie do dośc przetronnej kabiny prysznicowej. Wyciągneli swoje pałki. Jedni kazali mi ssac inni macac. opierałam się ale oni nie ustepowali. Zdarli ze mnie ubranie i zaczeli sie mna zabawiac. Jeden wciskał mi swoją 25 cm pałkę do gardła. inny miażdżył nią sutki, jeszcze inny wciskał się w dupcię inny w ucho jeszcze inny spuścił mi się w oczy a ostatni ostro rżnął moja pipkę. Jęczałam - z bólu i pożadania. Ale niechciałam dac po osbie tego okazac. posuwali mnie tak ze trzy godziny zmieniajac pozycje, dziwne bo nikt przez ten czas nie wszedl do lazienki. srali na mnie i kazali mi to zlizywac. Kiedy wreszcie odeszli rozgoraczkowana wskoczylam pod prysznic i ucieklam do domu zobaczylam jeszcze jak spowrtotem odlatuja do Uk...

Gość ja juz wiem kim jestes
jesli piszesz o uk i murzynie to pewnie znasz te powiedzonko ktore juz dosyc dlugo panuje w anglii stworzone przez kurdow i powtarzana przez angoli rowniez "EASY JOB AS A POLISH GIRL" i wlasnie o tobie angole moga tak powiedziec, dzieki za przybicie odznaki swoim rodaczkom

Gość Kasia17Opole
Jeju ja jestem załamana. A my sobie ze mnie stroicie żarty miło...

Gość Kasia17Opole
Oni mnie zgwałcili. i bezczelnie pojechali. a na kopercie nie ma adresu maxa...

Gość easy job as a polish girl
pasuje jak ulał

Gość Kasia17Opole
Szczepionkę na aids? mogę być chora?!

Gość i pomyslcie
ze pozniej przez takie kasie rodza sie mieszanki bialo-czarne-obrzydliwe i na dodatek pewnie jeszcze z aids

Gość Kasia17Opole
Onn21 nie śmiej się ze mnie. Boję się mogę mieć AIDS ??

Gość easy job as a polish girl
to prawda takie powiedzonko mają o polkach angole

Gość Kasia17Opole
Jeju czy musicie się ze mnie wysmiewaC?? gdziem oge zrobic sobie testy na aids?

Gość kasiu przeczytaj
badanie na aids nie wykarze ci odrazu , trzeba odczekac pol roku,zeczywiscie twoje zachowanie bylo conajmniej lekkomyslne

Gość Kasia17Opole
Idę sobie kupic test ciazowy do apteki. Boję sie ze jestem w ciazy.

Gość Kasia17Opole
Naprawdę? Ale przeciez ja nic nie zrobilam!!! Oni mnie zgwałcili!!!

Gość Kasia17Opole
Zrobiłam sobie test ciążowy - naszczęście nie jeste mw ciąży. Chociaż tyle...

napisała że idzie po test, 6 minut póżniej już wróciła i nawet zdąrzyłą go zrobić:D:D:D:D no i mail obok nicka mówi wszystko!!! co za idiotka, mała dziwka zmysla pojebane historie, żal mi Ciebie gówniaro! A Wy po co jej odpisujecie,nie widzicie że to prowokacja?

Gość Christine
Dobra faktycznie sciemnialam z tym testem ale dlatego ze chcialamzeby mi ktos odp:(:(