Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KĄCIK SAMOTNYCH SERC

---,- KĄCIK SAMOTNYCH SERC - RANDKA WE DWOJE -,---

Polecane posty

Gość KĄCIK SAMOTNYCH SERC

--`--,--`--,---(@ LOVE @)---,--`--,--`-- Jesteś wolny/na? Szukasz nowych znajomości? Chcesz poznać kogoś na stałe bądz na romantyczny romans? Niech to miejsce dobrze służy wszystkim samotnym sercom, tęskniącym do życia we dwoje... Proponujemy, żeby w zgłoszeniach podawać swoje dane: wiek, wzrost, (ew. wagę) zainteresowania i stan cywilny. Zdjęcia mile widziane, chociaż niekonieczne. Koniecznie natomiast trzeba podać swój e-mail, lub telefon, lub po prostu adres pocztowy. Życząc wszystkim szczęścia w znalezieniu tej drugiej "połowy" oświadczamy, że Kącik Samotnych Serc nie może przyjąć żadnej odpowiedzialności za (odpukać) nieudane związki. "Jednego serca! tak mało! tak mało, Jednego serca trzeba mi na ziemi! Co by przy mojem miłością zadrżało: A byłbym cichym pomiędzy cichemi..." Adam Asnyk --`--,--`--,---;(@ FOR YOU @);---,--`--,--`--

Gość Arcadiusz
Szukam szczuplutkiej dziewczyny w wieku od 18 do 35 lat ...do romantycznych spotkań....pełnych czaru i uniesień.... Ja dojrzały ,wysportowany men..dżentelmen w każdym calu,elokwentny,wykształcony,chciałbym stworzyć stały układ bez zobowiązania..... Katowice / śląskie

Gość Samotny czekam... Grzesiu

Gość ja tak mam i już
hhhhahaha, nie moge no:D:D:D:D:D:D:D

Gość Hej...SMUTNA TAKA...
...ja jestem zainteresowany, podaj kontakt g-g lub e-mail. Bedzie miło mi CIE POZNAĆ. Buzka Arcadiusz:)

Gość Arcadiusz... jeśli chesz...

Gość Arcadiusz...tylko zobowiązane

Gość rademenez
szukam swojej połówki