Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uroczy

szukam partnerki na wesele

Polecane posty

Gość perełka na weselu
porostu wkurza mnie to jak ktoś pisze za kogoś i bluźni :D

Gość uroczy
nie denerwuj sie

Gość perełka na weselu
odpisałam na mila;)

Gość uroczy
zauroczylas sie we mnie? ;)

Gość uroczy
uroczy zauroczylas sie we mnie? czlowieku zejdz z tego forum albo zmien sobie nick. Ok? jestes taki odwazny a podszywasz sie pod kogos. jak cie bawi temat to obserwuj w spokoju i smiej sie siedzac w kacie w domu

Gość uroczy
uroczy zauroczylas sie we mnie? najchetniej zacytowal bym naszego Prezydenta ale na forum publicznym nie wypada uzywac takich slow ... dziadu

Gość perełka na weselu
no właśnie uroczy ma racje :D

Gość uroczy
chcialem wszystkim bardzo serdecznie podziekowac za wsparcie i cieple slowa, a przede wszystkim za sam udzial w temacie. tematu oczywiscie nie zamykam. nadal osoby zainteresowane pomoca w rozwiazaniu mojego problemu prosze o kontakt zarowno mailowy jak i na powyzszym forum. pozdrawiam wszystkich goraca. uroczy

Gość tak UROCZY
tematu nie zamykasz ale może byś nam powiedział, czy znalazłeś kogoś? nie wiadomo czy pisać jeszcze do ciebie?

Gość perełka na weselu
powiem skrycie, że chyba kogoś, ale odzywać sie może znajdzie lepszą:)pozdrawiam cieplusio:)

Gość tak UROCZY
a odpowiada jeszcze na maile na adres tego wesela?

Gość perełka na weselu
chyba tak ale na razie go nie ma:)

Gość tfc
ale gdzie go nie ma? tu na kafe czy pod tamtym adresem też na razie jest nieobecny?

Gość uroczy
Witam wszystkich, Niestety do konca tygodnia przebywam praktycznie poza zasiegiem sieci. Dzis wieczorkiem udalo mi sie na troche polaczyc wiec pisze. Sprawa wesela jest nadal sprawa otwarta. Nie dlatego, ze jestem wybredny tylko po prostu nie mialem czasu przemyslec wszystkiego. Wszystkie osoby zainteresowane tematem prosze o wpisy na forum lub maile na adres wesele3105@wp.pl Na forum bede zagladal przy kazdej mozliwej okazji. Od niedzieli 30.03 wieczorkiem - codziennie. Pozdrawiam wszystkich uroczy

Gość perełka na weselu
widzicie i już wiecie dlaczego go nie ma:)

Gość Wojtek 25
Szukam partnerki na wesele , data wesele 09.05.2009 jestem 25 letnim studentem 174 cm, zainteresowane dziewczyny prosze o kontakt na gg 5192383.

Gość ten21
szukam partnerki na wesele które odbędzie się za tydzień tz 25 kwietnia. Wiek 19-22 lata. Pilne ! :)Najlepiej zeby była z okolic ślaska albo krakowa kontakt gg 10641283

Gość tez szukam i moze
oglosic sie co ?

szukam partnerki na wesele 17-21 lat z podkarpacia 4442535 zapraszam wesele jest we wrześniu 2010

Gość wera2124
Mnie nie bawią głupie pytania i wymijające odpowiedzi. Lubię tańczyć, pasjonuje mnie styl typowych weselnych kawałków.Sztuką jest potrafić zatańczyć na weselu, a nie na dyskotece. Jeśli do tej pory nie znalazłeś towarzyszki na wesele - ja mam czas

Gość Masakra...
Już myślałam, że tylko ja mam takie problemy... Szukam partnera na wesele (czerwiec) Ważne żeby miał poczucie humoru i odpowiedni strój:) Hhm, pan poszukiwacz UROCZY byłby idealny!:) Zainteresowanych Panów proszę o kontakt kasienkaaa.23@wp.pl

Szukam partnerki(osoby towarzyszącej) na wesele;) Wesele odbędzie się 24lica w Żyrardowie , ale potwierdzenie muszę dac do 10lipca;) Mam na imię Marcin , mam 20lat Jak coś to kom 515-106-354

Gość amicadei
Ile masz wzrostu? Wybralabym sie chetnie, ale wysoka ze mnie dziewczyna wiec jedynie jako towarzystwo wysokiemu partnerowi... Pisza na maila: amicadei@op.pl Pozdrawiam!

Gość Tomasz_WLKP
Szukam partnerki na wesele które odbędzie sie 13.08.2011 OKOLICE WOLSZTYNA WIELKOPOLSKA. 24 lata 190 wzrostu. gg 8397342 Tomek_1000@interia.pl

Gość zikson
szukam npartnerki na wesele które odbędzie sie 25.06.2011 W Mielcu

Gość hahahihihihi
jestem uroczy... porwę odważną a co - bo sama chciała... sprawa cały czas otwarta bo żadna do tej pory mnie nie olślniła... bo przeciez ja taki uroczy... ślijcie oferty na mojego maila to sobie z tego targu wybiore jakąś dorodną klaczkę... ale to prozaiczne :):)