Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasztanowowłosa

czy związałybyście się z facetam który miał 19 kobiety?

Polecane posty

Gość bazylia86
Nie przejmuj sie tym i ciesz związkiem. Moj mial ponad 30 i co z tego?On z nimi tylko uprwiał seks.Ze mną się kocha.Poza tym dla faceta seks i miłość to dwie różne rzeczy.Oni potrafią to rozdzielić.Kobietom zauważyłam że trudniej.Moze i wolalabym aby bylo ich mniej,ale pokochalam go takiego.Poza tym on wspolzyje od ok 15 lat(teraz ma 32)w tym bylo nieudane małzeństwo.Jestem w jego życiu drugą kobietą którą kocha i dla mnie tylko to się liczy.I moze dzieki temu że ma takie doświadczenie(ja tez mialam,ale sporo mniejsze)jest nam w łóżku super.Swoje przeżył i powiedział że nigdy żadna kobieta nie dała mu w łóżku takiej satysfakcji i radości.Mieszkamy razem i planujemy współne zycie.Seks to seks a miłośc to miłość.

Gość fdfht
"Seks to seks a miłośc to miłość." dokladnie, dlatego nie dziw sie, kiedy Cie zdradzi a nadal bedzie twierdzil, ze Cie kocha.

Gość bazylia86
Powiesz że jestem naiwna.Myśl co chcesz.Ale nie zdradzi.Tego akurat jestem pewna.Szczerze powiedziawszy nie miał by nawet na to siły:P

Gość bazylia86
I poza tym jeśli jedno idzie z drugim w parze to niczego więcej nie potrzeba. I jest między nami zaufanie. A Ty zapewne jesteś zniewieściała dziewica/zniewieściałym prawiczkiem?