cala ona 0 Napisano Marzec 19, 2008 Jaki możecie polecić tusz do rzęs? Konkretnie szukam pogrubiającego rzęsy... dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cala ona 0 Napisano Marzec 19, 2008 proszę o radę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brunetka_wieczorową_porą 0 Napisano Marzec 19, 2008 taki w grubym, granatowym opakowaniu z maybelline Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cala ona 0 Napisano Marzec 19, 2008 a nie zostawia on grudek na rzęsach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brunetka_wieczorową_porą 0 Napisano Marzec 19, 2008 mi nie zostawia, mojej przyjaciółce też :) a sporo osób pyta czym malujemy rzęsy bo są długie, grube i ładnie rozdzielone :) no i łatwo się zmywa :) kiedyś miałam ten z białym podkładem z l'oreala... i przy zmywaniu trafiłam po kilka rzęs :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MaxFactor 2000calorie Napisano Marzec 19, 2008 NIe ma lepszego, już naprawdę wiele wypróbowałam i wiem że lepszego nie znajdziesz, obecnie testujeLoreala Lash Architekt i jest taki sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cala ona 0 Napisano Marzec 19, 2008 ja miałam ostatnio z avon i nie jestem z niego zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja miałamMax Factor 2000calori Napisano Marzec 19, 2008 e i uwazam ze jest to najgorszy tusz jaki miałam. Okropnie skleja rzęsy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brunetka_wieczorową_porą 0 Napisano Marzec 19, 2008 hehehe najwyraźniej każdy ma inne rzęsy i każdemu inny tusz pasuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach