Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska__________

Jakich chłopaków wolicie?

Polecane posty

Gość ciekawska__________

Chłopaków wiecznie studentów siedzących w wieku 27 lat na garnuszku mamusi?, czy chłopaków którzy nie ukończyli nawet liceum, a są na tyle zaradni, że mają 25 lat swoje mieszkanie i niezły samochód?

Gość pada śnieżek
ja osobiście wolę tych drugich czyli zaradnych, taki wieczny student to nigdy do niczego nie dojdzie a jeszcze życie z mamuśką mówi wszystko za siebie

to jakbys zapytala - czy wolcie super mercedesa, ktory nie jezdzi tylko stoi i wygląda, czy trabanta który dziala bez zarzutów i dowiezie wszedzie.

Gość hmmm .........................
Tych zaradnych oczywiście ,.... To ja jestem księżniczką! :P Ale tylko zaradny mi nie imponuje - musi być intelektualistą .... A wcale to nie rzadkość .... przynajmniej w moim środowisku ... ;)

Gość ciekawska__________
grooshka trafne porównanie, ja oczywiście wybrałabym tego trabanta, ale wiedząc z autopsji to większość dziewczyn wybrała by jednak tego merca chociaż tutaj raczej się nie przyznają Brunetka_wieczorową_porą ja nie generalizuję mnie po prostu interesują te dwa typy, z jednym z nich już żyje siedem lat, ale ciągle wychodzi na górę ten brak wykształcenia i ciekawi mnie co inni o tym myślą

Gość wspolczucia dla ciebie
tego drugiego, szkole i tak zawsze mozna skonczyc :)