Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klakier13

co dajecie jesc 8 miesięczniakowi ???????????????????????????

Polecane posty

Gość klakier13

Jestem mamą 8 miesięcznej dziewczynki i nie wiem jak urozmaicić jej posiłki. Je ok 4-5 razy butlę po 120 ml, zupkę i deserek, czasami do tego jakieś jabłko i chrupki kukurydziane, dwa razy w tygodniu dannonka, kisiel domowej roboty od czasu do czasu. Chciała bym wiedzieć jakie dajecie posiłi dzieciom w jakich ilościach i ile razy dziennie. Czy wasze dzieci jedzą w nocy? u mnie pije cherbatę ok 2 razy i nad ranem mleko.

Gość no cóż ...
dziewczyna normalnie się spytała, chciała dowiedziec się, jak karmienie wygląda u innych 8-mio miesięcznych dzieci, a tu takie bluzgi :( Nie wiem, co to si dzieje na tym forum, samo chamstwo, złośliwość i prostactwo :o

zgadzam sie calkowicie...dlatego nalezalo by zrobic w koncu na cafe porzadek i zablokowac pomaranczowe wypowiedzi !!!! Aleeee nie wiem czy to pomoze...chyba niezbyt...ludzie to sie naprawde staczają intelektualnie :(

moja corka tez ma 8 m-cy, ale mleko w butelce je 150-180 ml, a do tego kupuje jej słoiczki hipp: marchewka ziemniak, zupa jarzynowa, indyk z warzywami, scieram jabłko. raz dziennie daje mleko z kaszka ryzowa smoakowa np. nestle ziemniak z dynia, albo jabłkowa lub bananowa

mleko 4 razy dziennie daję, w nocy moja mała nie je

a po co dajesz danonki? nie sa dobre dla tak małych dzieci

Gość Alisiaa
Moja córka też ma 8 miesięcy i karmię ją dosyć podobnie, tyle, ze zamiast butli dostaje pierś na żądanie, na sniadanie kaszkę albo kleik z owocami, na 2 śniadanie przecierowego bobofruta, na obiad zupkę z mięskiem, na podwieczorek jabłko albo deserek ze słoiczka z jogurtem (np. gerber) i na kolację kaszkę. Danonków nie daję