Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna przez niego

Kłopotliwy chlopak którego kocham!!!

Polecane posty

Gość Smutna przez niego

Witajcie!!! Nie wiem co robić!! Ostatnio poznałam chłopaka i bardzio chciałam zeby on się we mnie zakochał!! I się stało zakochał się ale jak byłam z nim już go nie chciałam a teraz jak go znowu nie ma to znowu chce być blisko niego!!! Teraz jestem na 1000% pewna ze chce aby on był mojim chłopakiem spowrotem!!! On mnie bardzo kochał przynajmniej tak mi mówił ale nie jestem pewna czy to prawda!! Ponieważ on podrywa inne dziewczyny a z drugiej strony jednak troche ciągnie go do mnie!!! Ja go kocham i nie moge patrzeć na to jak on podrywa inne dziewczyny i się na mnie patrzy czy ja jestem o niego zazdrosna!!! Ponieważ jestem już starsza on planował bliskie spotkania (wiecie o czym mówie?) no i od paru dni nie moge o nim przestać myśleć!! prosze poradźcie co mam zrobić??Nie moge pzrestać o nim myśleć więc mam udawac że nic się nie dzieje że go nie kocham?? Czy mam być cały czas przezz niego smutna?? Właściwie to sama już nie wiem!! Całymi dniami tylko leże na łóżku i o nim myśle!!! :(

Gość idz do pracy
zajmisz sie czyms to przestaniesz myslec

Gość jhhgfgu
chyba najlepiej pogadac z nim o tym

Gość Smutna przez niego
Dzięki za odpowiedzi!! Ale jest mały problem ponieważ ja jestem troche nieśmiała i on też!!! Chociaż kiedyś jak sie z nim umuwiłam i nie przyszłam (ale napisałam mu smsem że nie moge przyjść ale on tego smsa nie dostał:( ) I przyszedł potem się na mnie obraził i tydzień się do mnie nie odzywał!! Ale po tygodniu odważył się i jeszcze mnie przepraszał za to ze się na mnie obraził!!ja go kocham i nie moge o nim nie mysleć!!

Gość slslalalla
Masz dziewczę sieczkę zamiast mózgu i IQ 80 w porywach.

Gość a ile ty masz lat dziewczynko

Gość miniek
Gimnazjum czy jeszcze podstawówka?

Gość raoamma
Dziecko, weź to się za książki a nie za chłopaków.

Gość Gz
jest niesmialy, a podrywa laski, tak? Ciekawe a ty nie jestes zakochana, lecz zauroczona. Przejdzie ci, znajdz sobie inny obiekt uczuc.

Gość Tycjana
Harego Pottera sobie pooglądajcie...