Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

- Yvette -

do studiujących socjologię i nie tylko ....

Polecane posty

jeśli ktoś ma jakies e-booki, text-booki lub inne ciekawe materiały dot. socjologii to ..... dawajcie to tutaj, to napewno przyda sie nie tylko mi!!!! studiuję socjologię i są mi potrzebne wszelakie materiały ... :-D

setunia, to bardzo szkoda, a też studiujesz socjologię? no...ale czekam dalej, ..... może macie jakieślinki do ciekawych i przydatnych stronek ,..... :-D

tez ja studiuje:D ja polecam na poczate www.google.pl to taki zart ale warto poszukac na wlasna reke ja szukam jak juz musz cos znalezc

dzięki za pomoc, też korzystam z google ... ;-) ale bardziej chodzi mi o e-booki - które cięzko znaleźć

ich nawet nie probuje szukac juz;) a poszukujesz czegos konkretnego??

Gość na którym jesteś roku
?? i co zamierzasz robić po skończeniu tego kierunku ?? bo ja też jestem na socjologii..

jestem na 2 roku. socjologia ma szerokie zastosowanie i po skończeniu socjologii istnieje duże pole manewru dot. przyszłego zawodu - w zależności jaka specjalizację wybierzesz. a ty na którym roku jesteś i co zamierzasz robić po socjologii?

ja również na 2gim.. ehh ale jak dla mnie ten kierunek był czystym przypadkiem i niestety nie wymarzonym.. wcale mnie nie kręci, no ale kontynuować trzeba.. na mojej uczelni mamy słaby punkt informacyjny i raczej nie da się dokładnie dowiedzieć gdzie mozna konkretnie ubiegać się po skończeniu o pracę..:o specjalności też niezbyt ciekawe..

a jaką specjalizację chcesz wybrać? ja na socj. poszłam z wyboru, kierunek jak dla mnie b. ciekawy :-D

mam do wyboru albo socjologię społeczności lokalnych albo organizacji i zarządzania.. i raczej szykuje się na wybór tej drugiej

a orientujesz sie moze czy po licencjacie z socjologii, magisterke uzupelniajaca mozna robic z jakiegos innego kierunku ??

na którym jesteś roku czyzbys studiowala tam gdzie ja?:D mialam takie same specjanosci do wyboru i wybralam ta druga;) a eraz juz jestem na mgr mozesz 2gi stopien robic na innym kierunku:)

studiuje na Akademii Świętokrzyskiej.. a jaki jest wybor kierunkow co do 2 stopnia?? albo gdzie moge znalezc cos na ten temat ??