Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Podniecona_und_wstrzasnieta...

Czy lubicie kobietki miśkowatych facetów...

Polecane posty

Gość ciężki temat
wiadomo że mięśni się z tłuszczu nie zrobią :P

Gość Podniecona_und_wstrzasnieta...
Lubie fakt ze jak kopne go z rana w tylek to wieczorem jeszcze sie kolysze :) Nie ma tez kompleksow na punkcie penisa bo widzi go wylacznie w lustrze ;)

z tluszczu nie ale chyba 2-latek by wiedzial ze potrzebuja materialu budulcowego czyli BIALKA - skladnika "ludzkiego sadelka"

Gość tłuszcz sklada sie tylko z
tłuszczu :o

sam w sobie tluszcz tak /wiadome/ ale to za co moze chwycic sie kazdy "pulchniaczek" [ tu: ja ] ma w sobie rowniez bialko.

Gość ciężki temat
ja miśkiem nie jestem i nie chce byc nigdy wole się lekko zarysowac mięśniami a waga , jak będę miał 80 to będzie git a jestem dośc wysoki :)

Gość a ty dalej swoje chwileczke...
:P startowałem z duzej masy tłuszczowej na siłowni i w cale nie miałem mega przyrostów , wręcz na odwrót , najpierw fat sie spalił

Gość buahahahahhaha
No nie, jak ktoś nie ma pojęcia o treningach i budowie ciała itp. niech nie pieprzy głupot. Uczęszczam na siłownię około 3-4 lat i wiem troche na ten temat. Ciężko mi było bo byłem chudy,a u chudego niby z czego ta masa mięśniowa ma się zrobić?? Facet nawet z dużą ilością tkanki tłuszczowej ma inną budowę ciała( mam na myśli mięśnie poprzecznie prążkowane). Dużo łatwiej jest spalić tłuszcz i wypracować potem mięśnie. Jak to mówią z pustego i Salomon nie naleje. I taki nie musi się szprycować jakimś sztucznym białkiem itp. suplementami żeby nabyć masę. To co napisałem to a pro po mądrościom Pana "Cięzki temat"

Gość ciężki temat
ja mam problemy z przytyciem ale stopniowo waga idzie w górę ale mnie denerwuje dyskryminacja szczupłych

czy ktos tu dyskryminuje szczuplych?! u mnie to jest tak jestem fest baba i kazdy facet wyglada przy mnie szczuplo wreszcie znalazlam kogos kto mnie przycmiewa [ ale tylko dlagtego ze on jest o 25 cm wyzszy ]. on jest wysoki [ baaardzo ] ale jest jak na swoj wzrost szczuply i to bardzo. tygodniowe robienie zwyklych 70 pompek dziennie przynosi wielkie efekty rece i kark "rozbudowywuja sie" miesniami ale...... potem juz nie bo nie ma z czego. a on je jak slon! [ WIECEJ NIZ JA! CAN YOU IMAGINE???? ]

Gość ciężki temat
ja fakt cwiczę prawie 2 miesiące ale ręce już nabierają fajnych kształtów :classic_cool: klata i plecy idą mi wolniej ale zobaczymy za pół roku a tłuszczu mam w sobie mało a na chudzielca nie wyglądam

Gość buahahahahhaha
Może aż tak douczony nie jestem, ale interesuje mnie to i trochę oczytany w tym temacie. Pomagam również koledze który prowadzi tę siłownię w zamian że pomógł mi na początku doprowadzić się do stanu normalnego wyglądu, zamiast skóry i kości. Jeśli ktoś bierze się poważnie za siebie i widzisz go 3 razy w tygodniu to po jakimś pół roku ciężkiego treningu + odpowiednie odżywianie (ryż, kurczak gotowany, ryby itp) Porównajac do zdjęcia dwóch panów chudego i grubszego po tym okresie treningów i przed. U grubszego widać kolosalną różnicę (choć to nie wiele)i nie patrząc oczywiście na utratę tkanki tłuszczowej, natomiast u chudego, nie do końca... Taka jest prawda i my chudzi ( ja kiedyś) mamy bardziej przesrane za przeproszeniem.

Gość flyawaaaay
"tygodniowe robienie zwyklych 70 pompek dziennie przynosi wielkie efekty rece i kark "rozbudowywuja sie" miesniami " no bez jaj :o

a tak sie zapytam: a coz maja powiedziec kobiety ktore maja bez porownania gorsza przemiane materii niz mezczyzni, jak tyja to tyje wszystko a zwlaszcza dupa, uda i brzuch i potem jest to o 100 razy trudniej stracic niz mezczyznie...... [ to przez nasza przeszlosc jeszcze za czasow australopiteka....] a jak juz chudna to pierwsze z czego? z tego czego nie chca czyli z cycow! i gdzie tu sprawiedliwosc

flyaway - chodzilo mi o to ze tkanka miesniowa szybko sie robi. kochany/kochana nie chcialam przez to pokazac ze po tygodniu juz wyglada jak pan pidzian! to bylo celowe wyolbzymienie

Gość buahahahahhaha
chwileczkę... Zadaj sobie podstawowe pytanie co jesz i kiedy? Odchudzanie jak u wielu kobiet polega na tym że nic nie jeść wpieprzać za przeproszeniem same warzywa jak królik i pić samą wodę, a to jest właśnie największy błąd. Dlatego dzieje się tak jak jak wspomniałaś.

tk mięsniowa szybko się robi..?? tłuszczowa to się robi szybko :P jak się chce efektów to trzeba zwiększać obciązenia etc (to do tych 70 pompek dziennie.. a gdzie czas na regenerację mięśni??) a białka i tłuszcze to ZUPEŁNIE inne bajki. w kwestii budulca masy 🖐️

ja sie nie odchudzam..... przyjelam zasade ze jesli jeszcze sie ruszam to nie bede sie odchudzac. szkoda mi mojego organizmu [ tak mowie a zapycham go ciaglym nieregularnym jedzeniem..... ]. chyba kazdy wie w dzisiejszych czasach jak sie odzywiac zdrowo itp. co z tego ze gorzej z wprowadzeniem tego w zycie.... gdyby nie moj wieloletni sport to bym pewnie w ksiedze rekordow fat-guinessa widniala.....

Gość buahahahahhaha
SAMANTA Proszę Cię o jedno nie wypowiadaj się w temacie o którym nie masz pojęcia. Zgadzam się że tkanka tłuszczowa i białka to dwie różne rzeczy, bo trudno by było gdybyśmy mieli pod skórą jedną wielką "jajecznicę" Przeczytaj uważnie i ze zrozumieniem to co napisałem. Człowiek z większą ilością tkanki tłuszczowej ma nieco inną budowę mięśniową, która to sprzyja swojej rozbudowie. Układa się całkiem inny zestaw treningowy dla chudego i tego z większą masą, gdyż ten z większą masą spalając tłuszcz buduje mięśnie bo ma z czego( i w cale nie chodzi mi o to że z tkanki tłuszczowej) a ten chudy, najpierw musi nabyć masy a potem ćwiczyć i na dodatek ją utrzymać, a uwierz mi to jest ciężkie do osiągnięcia i wymaga dużo pracy.

Gość głupoty piszesz....
"buahahahahhaha" , idz na sfd.pl walnij taka teze to cie zjedzą :o

o to: "czyli BIALKA - skladnika "ludzkiego sadelka" sadełko to tłuszcz i nikt, zaden "znawca" z osiedlowej pakerni :P mi nie wmówi, ze tak nie jest :P

Gość buahahahahhaha
chwileczke... Mi chodzi głównie o to że u kobiet jest podobnie jak u facetów, z małą zmianą. Nie należy robić tak jak pisałem wcześniej bo to beznadzieja, niby chudniesz a tak naprawdę to wysuszasz swój organizm i nic więcej. Najważniejsze to posiłki o stałych porach, zawierające mało tłuszczu, a dużo białka i węglowodanów ( z tymi drugimi trzeba uważać). Do tego dużo pić wody nie gazowanej i naturalnych świeżo wyciśniętych soków z owoców i warzyw by dostarczać organizmowi witamin. Plus jakiś fittnes lub wieczorne bieganie i efekt murowany.

kurde widzisz..... marze o jedzeniu o stalych porach i z odpowiednio wywazonymi mikroskladnikami.....;/ ale...... ja poprostu jestem lasuch a do tego moj rozklad dnia utrudnia mi jedzenie sniadania [ podstawy! ] przez co nie jem od rana do 13 - 15 a potem AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA LODOWKAAAAA.......:( sad....

Gość buahahahahhaha
Do: "głupoty piszesz" Nie wiem czego tam uczą itp. Ja swoje stwierdzenia wysuwam z kilkuletniego doświadczenia jakie posiadam na własnej skórze i skórze ludzi przychodzących do "nas" wykupujących sobie karnet i proszących o poradę. Jak i również z gazet "Kulturystyka fitness" "Muscle" itp. Które jakby nie było są dość rekomendowanym źródłem wiedzy.

Gość buahahahahhaha
chwileczkę... I tu sie potwierdza reguła że dużej mierze również zależy dużo od genetyki, którą w jakiś sposób można "oszukać"... Ja jedząc tak jak wcześniej napisałaś że Ty tak robisz, żona mi mówiła że chudnę w oczach i rzeczywiście traciłem na wadze.