Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiniaaaaaall

czy to jest możliwe???

Polecane posty

Gość kiniaaaaaall

czy juest możliwośc zajscia w ciąże 3-4 dni po okresie zabespieczając sie samymi globulkami??

Zawsze na takie pytanie odpowiedź będzie brzmiała: takbo nie ma na wiecie ani jednej metody która daje 100%tylko brak współżycia ;)

Wszystko jest możliwe, szczególnie jak jest krótki cykl, to już te kilka dni po okresie są dość ryzykowne.

Gość kiniaaaaaaall
miałam 28- dniowy cykl, boje sie ze plemniczki mogły przeżyć do mojej owulacji..

Gość kiniaaaaaaall
nie bede robić testu, bede czekac jakby co:)

A ile dni trwał okres? Najnowsze badania donoszą, że plemniki mogą żyć, nie jak dotąd się mówiło 72 godziny, ale do 5 dni nawet. No ale jakieś tam minimalne zabezpieczenie miałaś, nie panikuj.

Gość kiniaaaaaaall
i przedewszystkim nie bede myśleć o ciąży bo im bardziej sie ,myśli tym objawy same przychodzą:)

Gość kiniaaaaaaall
okres miałam 7 dni

jesli nie zamierzasz nic robic w zwiazku z tym, o czym piszesz, to dziwne jest w ogole to, ze usiadlas na forum i zadajesz takie pytania... po co. Pytasz, wiec ci odpowiadamy.

No to sama zobacz... 7 dni okres, plus 4 następne dni współżycia, to daje 11 dzień cyklu. Znając możliwości mojego organizmu, już byłabym w... może nie w ciąży, ale... panice. :) Ale spokojnie, podobno w ciążę się tak łatwo nie zachodzi. Podobno. Bo ja zaszłam przy pierwszym podejściu. :D