Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paczkapaczka

czy mogę wysłac paczkę w pudełku po butach??

Polecane posty

Gość paczkapaczka

Muszę wysłać paczkę, ale mam dylemat w czym. Mam pudełko po butach i zastanawiam sie czy w tym może być???? Oczywiście będzie zaklejone grubą taśmą. Wszystkie paczki, jakie ja kiedyś dostałam były jednak w kartonowym pudełku, takim szarym bez napisów. Jeśli nie można w pudełku po butach to skąd wziąć takie pudełko?

mozna wyslac w pudelku po butach tylko dobrze zaklej napisy wszstkie bo z poczty czasami moga sie czepic i zeby nic nie latalo w środku

Gość jkjkl
mozna takie pudełko kupic na poczcie, opprosic pania w spozywczaku moze maja niepotrzebne. mozesz wysłac tez w pudełku po butach tylko owin je papierem (takim szarym- mozna kupic a papierniczym albo papieram do pakowania prezentów tylka to strona z wzorkiem do dołu

Gość paczkapaczka
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi :) podszywaczowi także :D

Gość gość
Uwazam, ze nie wypada wysylac w pudelku po butach. Chcialabym zakupic kilkakartonow do wysylek, lecz nie wiem skad. Moze ktos jest w stanie cos polecic?

Gość gość
Ja zamawiałem pudełeczka z oferty łódzkiego http://interstylpak.pl/ . Naprawdę wytrzymały karton w którym udało mi się przewieźć sporo rzeczy, również ciężkich i dużych.