Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poznan===

MAX FACTOR LASTING PERFORMANCE - sprzedam/zamienie

Polecane posty

Gość Poznan===

witam:) ostatnio kupilam podklad Max Factor Lasting Performance nr. 106 natural beige. niestety odcien okazal sie za jasny do mojej karnacji. szkoda mi troche ze stoi na polce i nie bede go uzywac. a kosztowal ponad 50zl. podklad jest naprawde dobry-- bardzo dobrze kryje. zreszta mysle ze nie trzeba go zachwalac...:) moze ktoras z Was chcialaby go ode mnie odkupic???? mieszkam w Poznaniu. lub moze ktoras z Was kupila takze zly odcien i chcialaby sie zamienic??? dodam ze podkladu uzywalam 2razy. pozdrawiam:)

ile masz lat i jak masz na imie bo ja jestem lilka. ta oferta Interesuje moja siostre. staw na licytacje na allegro bo tu nikt nie zajrzy. Na allegro morzesz sprzedać go np. za 60 i napisać, że kosztował więcej. Radze bo znam sie na sprzedarzy i gdyby co mojej siorze nie zaszkodzi, że go 2 razy użyłaś!!!!!!Leć na allegro i licytuj. kto da dużo od tego weż, ale najpierw mi podziękuj!

Gość Poznan==
hmmm Lilko dzieki za porady ale na allegro ten podklad nie pojdzie za 60zl bo w sklepie kupilam go za 50 kilka zl... poza tym nie mam statusu super sprzedawcy .. i dlatego myslalm ze tu ktos bedzie chcial go ode mnie odkupic bo wiem ze duzo kobiet uzywa ten podklad a ja bym go sprzedala taniej niz w sklepie... a zamienic sie nikt nie chce??? czesto przeciez kupuje sie podklady o nieodpowiednim odcieniu.. :D