Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Samotny_aniołek

nie chce być sama

Polecane posty

Gość do mnie też napisz
:)

Gość jak chcesz pogadać
to ja napisze jeśli mogę

Samotność na pewien sposób jest fajna, tylko bardzo często brakuje tej drugiej osoby chociazby poto żeby się z nią poużerać ;)

no bo co to za związek bez drobnych słownych utarczek ;)

Gość o wiele większą rozkosz
fajny facet w końcu potrafi przestać być fajny, albo znajdzie sobie inne "hobby" na starość. :D

A co jeśli facet ma charakter? Nie da sobie nic wytłumaczyć? Nie zawsze jest tylko droczenie, czasem każdy ma swoje zdanie i się go trzyma, bywa tak że należy ustąpić, w innym wypadku to ty możesz mieć zdanie odmienne i się go trzymać, związek to ciągłe targowanie się, i najlepjej wychodzą na nim tylko ci którzy chcą tego samego. :)

jak facet ma poukładane w głowie to nawet na starość nie przestanie być fajny :)

Bywa albo nie bywa, zawsze może stać się cos co mu w głowie zrobi bałagan. :D

to chyba zaczne żałować że nie urodziłem sie we Wrocławiu ;) nie planujesz jakiejs przeprowadzki ? ;)

Spróbujesz sama jak to jest, skoro nie chcesz być samotna. :)

oj nie wiem, nie wiem ;) kusząca propozycja :D

Wrocław..piekne miasto wybieram sie jakoś na wiosne, bo mam tam znajomych jak byś chciala isc do kina to napisz :) Tylko jakie filmy preferujesz :P

a ja prosto z mostu powiem ze nie ja to oceniam każdy ma swój indywidualny gust jedni mówią ze śliczna a drudzy ze nie podoba się....o gustach sie nie dyskutuje:) ale nie tylko dlatego chyba ludzie sie spotykają prawda??? :D

Kochani moi a co wam przeszkadzaodleglosc? Ja z moim ukochanym poznalam sie przez interenet, zupelnie przypadkiem. Dzieli nas ponad 250 km, jestesmy razem 3 lata. W przyszlym roku juz bedizmy mieszkac razem (kasa :/) Odleglosc to nie problem :)

ja pójde , ja pójde !!! wybierz mnie, wybierz mnie !!! ;)

Samotny_aniołek i Graf powinniscie sie spotkac. Tak aldnie idzie wam rozmowa :) Graf, zapros dziewczyne na piwko!!!!

Samotny_aniołek i Graf powinniscie sie spotkac. Tak aldnie idzie wam rozmowa :) Graf, zapros dziewczyne na piwko!!!!

nie no do szczupłych nie nalezę ale kawał sadlicha tez nie:) można powiedzieć ze mam troszkę tu i owdzie ale to nie kwestia tłuszczu tylko specyficznej budowy przekazanej genetycznie po dziadkach ;)

jestem mila ale to nie jest temat na forum czy jestem ładna czy nie... i jeszcze zdjęcie... nienawidzę jak wygląd bierze górę nad charakterem nie jestem brzydka a mam jednak uraz na tym punkcie jeszcze świeży :( wiec przepraszam jak zabrzmiało to nie ładnie;(