Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

takifijołek

rzadko się widujemy..

Polecane posty

On ma prace, szkołe, prawko, praktyki... Nie chce naciskać i okazać braku zrozumienia, ale dla mnie jedno spotkanie na 1,5 tygodnia to za mało... Po za tym ni pamiętał o tym, że pare dni temu minęło pół roku naszego związku.. Co ja mam robić? Kocham Go i wiem, że On czuje to samo...

Gość lamia55
nieciekawie...pocieszsie jednak, że faceci rzadko kiedy pamiętaja jakiekolwiek daty-a tymbardziej nie licza tak jak my-każdego miesiąca, a potem roku spędzonego razem. Także tym sie naprawde nie przejmuj! Przy najbliższej okazji postaraj sie z nim pogadać-powiedz że rozuemisz że jest zapracowany ima mało czasu, ale chciałabyś go jednak częściej widywać. Nie stawiaj spawy ostro,bo jemu też pewnie nie jest lekko. ustalcie kiedy mniej więce sie to zmieni i cieszcie sie każdą chwilą spędzana razem. pozdrówki

Jestem Jego pierwszą partnerką...Nie licząc oczywiście jakiś związków z podatawówki czy tam gimnazjum...Bo to chyba nawet związkiem nie można nazwaz;) Mówi, że jestem dla niego kimś wyjątkowym... Ja większość wolnego czasu była bym gotowa z Nim spędzać..Może już mu nie zależy..:(:(

Gość kjhgfdlk
zerwij z facetem skoro nie ma dla ciebie czasu....!!!!!!1

Gość milyfacet878
daje ci do zrozumienia, ze ma cie dosyć...

Gość szeramin
no przeciez nie rzuci dla ciebie pracy! bez przesady dziewczyno!