Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dolma

osoby z Torunia, odezwijcie się

Polecane posty

odezwijcie się z Torunia, można pogadać o lokalnych sprawach, zapraszam

Gość Ojciec Założyciel Tadeusz
Na wieki wieków 🖐️ :classic_cool:

Gość z torunia
nie moge pisać gdyż modulowaną falą radiową ojciec dyrektor przekazuje mi właśnie instrukcje dotyczące najbliższej pielgrzymki do jego świątobliwej sypialni:)

to zaglusz modulowana fale radiowa. Pomimo wszystko i na przekor wszystkiemu, odzywajcie sie rodacy moi.

Gość z torunia
Ale dziś mamy lekcje z podduszania bezdzietnych kobiet, kopania niezamężnych matek, opluwania aborcjonistek, wyklinania artystów, gryzienia geyów i palenia na stosie ateistów. Sama widziesz, że czasu nie staje na wszystko:)

Gość kto pogada
pozdro dla torunia

moze jakies samotne z Torunia odezwa sie do samotnej z Torunia? Znajomi gdzies mi sie rozplyneli po drodze....Przyjaciolki na Wyspach Brytyjskich wyladowaly...Tylko ja jakos tak... Niby wszystko normalnie,maz, dziecko, a jednak czegos brak, moze zwyklego wygadania sie

moze jakies samotne z Torunia odezwa sie do samotnej z Torunia? Znajomi gdzies mi sie rozplyneli po drodze....Przyjaciolki na Wyspach Brytyjskich wyladowaly...Tylko ja jakos tak... Niby wszystko normalnie,maz, dziecko, a jednak czegos brak, moze zwyklego wygadania sie