Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reniaaa22

im glupsza i mniej wyksztalcona kobieta tym szyciej ma dzieci

Polecane posty

Gość reniaaa22
mysle, ze wlasnie gdybym urodzila sie 10 lat wczensiej, to mieszkania by mi nigdy nie kupili, bo by mieli ze mna za duzo roboty, zeby moc odlozyc na mieszkanie, sama mam zamiar kupic swojemu dziecku mieszkanie, jak juz bedzie na swiecie i dorosnie, dlatego wlasnie nie chce miec go w wieku 22 lat, tylko wtedy, gdy moja stabilnosc finansowa bedzie wieksza,i bede wiedziala, ze za 20 lat, na to mieszkanie mi starczy.koniec kropka.a niektorzy niestety jeszcze mysla jak zwierzeta- byle urodzic, a potem niech sie z nim dzieje co chce.nie ma mieszkania, nie ma wyksztalcenia, nie wie co ze soba robic, wiec rodzi w wieku 20 lat, nic nie dajac swojemu dziecku.i tak w koloko, przez nastepne pokolenia..

Gość reniu jedno pytanie do ciebie
ile lat miała twoja matka kiedy urodziła pierwsze dziecko???

Gość Żmyja
renia przecież ty też tyrasz teraz w sklepie, nie? a mądre dziewczyny w czasie "dobrych studiów na dobrej uczelni" to nie robią za sklepikary, tylko mają staże lub prace w porządnych firmach :P jaki kierunek studiujesz?

no coż ja będąc na studiach poznałam pierwszego męza urodziłam dziecko w wieku 22 lat- nie z wpadki- teraz mam 30 lat- 2 dzieci, studia, pracę jaka lubie- nie tyranie w sklepie i własne mieszkanie - ty jak bedziesz w moim wieku dopiero będziesz w powijakach;)

Gość reniaaa22
tylko, ze ja turem, bo chce- nie chce zeby mi rodzice wszystko dawali, teraz zbieramy z narzeczonym na remont tego mieszkania, dlatego"tyram" w sklepie.tylko, ze robic tego nie musze, bo kase mam w domu, robie to z wlasnej woli.poza tym, studia skoncze za 2 lata i w sklepie tyrac nie bede wiecej.a niektorzy beda cale zycie, bo nikt ich na wyzsze stanowisko nigdy nie wezmie.

Gość Czemu jesteś taka pewna że
tylko dzięki wykształceniu będziesz mieć dobrą pracę, znam wiele osób po renomowanych studiach i bez pracy.

Gość Anjellliica
uczepułyście sie dziewczyny jak stare kwoki na targu:D

Gość Anjellliica
*uczepiłyście by nie było czepiania o literówki, haha:D:P

oj reniuuu reniuuu nigdy nie mów nigdy:) osobiście bardzo mnie rozśmiesza fakt planowania- a co to ja będę miała i co ja zrobię za iles tam lat- zrobisz będziesz miała to pogadamy

dokładnie

Gość reniaaa22
a poza tym praca tez mi daje doswiadczenie, bo studiuje ekonomie, wiec w jakis sposob to wiaze sie z handlem.poza tym ja tyram tylko 2 dni w tygodniu, a nie 5 jak inne.

Gość Anjellliica
najczesciej szybko dzieci mają niedowartościowane brzydule i prostaczki:D:D:D tego nic nie zmieni:D:D:D haha

Gość reniu...swoja mame nazywasz
staruszka w wieku 52 lat?:D a to dobre ha ha ha

Gość Żmyja
no ok, nikt cię nie zmusza- bardzo jesteś pracowita i szlachetna ale mi chodzi o to, że żaden z ciebie inteligent, skoro nie stac cię na lepszą pracę niż tyranie w sklepiku (sorry, ale w sklepach pracują ludzie po zawodówie albo nawet nie, bez obsługi komputera, języków...)

ile osób bez wykształcenia zakłada firmy albo znajduje dobrą pracę i zarabia kokosy.

Gość reniu...swoja mame nazywasz
raczej leniwe nie maja dzieci:) oto cała tajemnica.

Gość reniaaa22
a to, ze jestem dosc bogata z domu nie oznacza od razu, ze nie moge popracowac.

reniuuu- połowa kobiet jest właśnie po ekonomii:O i niejedna z nich cwiczy tą swoja ekonomię na kasie w hipermarkecie;)

Gość reniaaa22
to staruszka- to byla ironia wlasnie, ale widac niektorzy nie zrozumieli, taki tu jest poziom.po przeciez wedlug Was, kobieta ktora rodzi w wieku 30 lat, to stara, a moja mama w takim wieku mnie urodzila- no wiec co, starucha:O

Gość asia_s
Moja mama ma czwórke dzieci, pierwsza dwójka uurodzona w wieku 21 i 22 lat. I mimo , ze mama nie ma wyzszego wykształcenia, bardzo nas kochała, dbala o nas, i kazdy z nas dostał działke i to nie mała. ...Moja mama miala trudniej a mimo to, lepiej mnie wychowala, niz Twoja ciebie. Poniewaz nie obrazam innych ludzi, nie znajac ich.A ty chyba przesadzasz ze swoimi uwagami.

Gość ehhhhhhhhhhhhhhh
JESTEM STUDENTKA, MAM 20 LAT I TEZ MYSLE NAJPIOERW O MAGISTERCE, NAWET O OTWORZENIU PRZEWODU DOKTORSKIEGO, ALE PRACOWAC BEDE JUZ ZA ROK I PLANY MAM JUZ KONKRETNE. ALE SADZE ZE W TAKIM TEMPIE W POGONI ZA KARIERA PRACA I PIENIEDZMI CZASAMI BRAK MIEJSCA NA DZIECKO. CZASAMI LUDZIE TAK SIE ZAPEDZAJA, ZE ZAPOMINAJA O ZALOZENIU RODZINY, BO CIAGLE IM MALO. czasem lepiej jak dziewczyna ma wczesniej dziecko.kiedys trzeba nie licze tu przypadkow gdzie dziewczyna wychodzi za wzietego sedziego i nie musi pracowac.

wszystko jasne myslę że swoją przyszłość wiążesz w dużej mierze z pomocą rodziców.

Gość Nikola000
reniaaa, ty bezmóżdzku!!jakby każdy tak muwił to by dzieci nie było. Jakby tak chcieć czekac az sie wszystkiego dorobisz dla siebie i swoich dzieci to wyjazd za granice to za mało, bo ludziom zawsze bedzie w głowie ze mają za mało kasy, ze sobie jeszcze nie kupili jachtu i domku na korsyce, bo niektórzy tacy są, mają kupe szmalu a i tak niechca mieć dzieci, ja rozumiem autentyczny brak kasy, brak mieszkania i brak pracy w tym przypadku lepiej poczekac, ale nieuwazam ze dziewczyny mające dziecko ponizej 25 lat sa głupsze, ja mając 25 lat tak nie uwazam mimo ze jeszcze sie nie dorobiłam dziecka, lecz juz pracuje nad tym, hehh.dzieci to kazdego sprawa indywidualna, jedni ciesza się mając mieszkanie i jedną pensję i decydują sie na dziecko inni mają dwie pense po 5000zł i jeszcze im mało aby miec dziecko, to juz świadczy o egoizmie takiego człowieka a nie o odpowiedzialnosci. Kiedys kariera moze się rozpłynąć, kasa ruwniez , partnera moze zabraknąć a człowiek wtedy zostanie sam jak palec!więc czekaj sobie do 60 tki- powodzenia.ps.napewno bedzie cie stac na in vitro :) karierowiczko podróżniczko :PPPPPP

Gość reniaaa22
tylko ciekawe, ze u mnie na kasach sa same po zawodowkach, pare po maturze..zadna nie nawet zaocznie nie studiuje, tylko ja( dziennie) a po ekonomii, czy zarzadzaniu, to sa owszem , ale kierownicy:)

no jak twoja znajomość życia ogranicza się do sklepiku , gdzie pracujesz..........

Gość Anjellliica
w więkosżści brzydule mają dzieci i prostaczki bez wykształcenia. Mówie o takich co mają dziecko w wieku 16-25 lat. hah.

na twoim sklepie świat się nie kończy

Gość Żmyja
>reniaaa22 >tylko ciekawe, ze u mnie na kasach sa same po zawodowkach, pare >po maturze..zadna nie nawet zaocznie nie studiuje, tylko ja( dziennie) >a po ekonomii, czy zarzadzaniu, to sa owszem , ale kierownicy hehe, o tym właśnie pisałam :D skoro nie stać cię na nic lepszego, z tymi twoimi dobrymi studiami, to troche spuść z tonu i nie oceniaj innych ludzi z pozycji "światłej, wykształconej kobiety z przyszłością"

Gość Anjellliica
obskoczyłyscie ją jak kwoki na targu. KOKOSZKI:P nie rozumiecie ze taka jest prawda ze te co szybko maja dzieci to najczesciej nie mają zadnych zainteresowań (No moze poza ogladaniem TV):P? najczesciej mówią ze kiedys trzeba, ze jakos bedzie, ze póxniej bedzie za póxno itp:P i nie mają kasy. zaniedbane, staro wygladają, i rycza ze mąż je zdradza.