Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reniaaa22

im glupsza i mniej wyksztalcona kobieta tym szyciej ma dzieci

Polecane posty

Gość studentka87238426496
do Żmyja-> racja ! hehe :)

Gość Anjellliica
same wieśniary tu i prostaczki

Gość reniaaa22
no niestety, nie udalo sie dowalenie mi, bo za maz wychodze za rok, a z narzeczonym bede mieszkac za prare miesiecy, przytulanie mam na zawolania, a dzieci w tym wieku miec nie bede.:)

reniaa- studiowałam zaocznie- i miałam kafejke internetowa- i fakt faktem wieczorami rozdawałam ze znajomymi ulotki- nigdy nie byłam na czyimś utrzymaniu- po urodzeniu dziecka i macierzyńskim pracowałam jako specjalista d/s handlowych za niezłą kasę- i nie mylić tu ze skepami, sklepikami i tego typu sprzedażą- a potem zalożyłam po raz kolejny firmę- teraz też pracuję na własną rękę i mam się bardzo dobrze

i powtarzam- mam się dobrze- nie- zamierzam czy planuję;)

Gość Jezu ile tutaj kwok
A z kad mam wiedziec kiedy sesja egzaminacyjna w polsce, skoro studia skonczylam kilka lat temu, i to zagraniczne? Teraz jestem w pracy, dzisiaj po poludniu duzo jej nie ma wiec siedze sobie i obserwuje rozmowe inteligentnych polskich studentek. Nudzic straaasznie wam sie pewnie nudzi, skoro tracicie czas na tak waaazne rozwazania..

Gość asia_s
co za pytania, kto placil rachunki,itp. a ty renia to sama sobie mieszkanie kupilas?? dostalas od mamusi wiec co mozesz wiedziec o utrzymaniu siebie i dziecka.

do rafinka, coz kobiety z klasą inteligentne po studiach osiagnal wszystko jesli tylko chcą.naprawde po studiach wynosi sie wiele, inne obycie, pojecie na wiele rzeczy. a pracowac szybko?? a co , to jakis oboz pracy by sie przydal najlepiej. a poza tym pamietaj - firma ma to do siebie ze jest a pozniej moze jej nie byc.i trzeba pracy szukac gdzies indziej. i co wtedy sie napisze w cv? " bez studiow za to sprytna?"

Gość Żmyja
>>> jezu ile tu kwok dobra dobra, nie tłumacz się, tylko spadaj ;)

Gość reniaaa22
bo dla mnie bardziej zalozne jest byc na utrzymaniu meza, niz przyjac cos w prezencie od rodzicow.ja im nie kazalam kupic mi mieszkania.kupili,bo mieli na to kase, bo chciali, zebym z narzeczonym miala swoj kat.i nie kaza im placic na swoje dziecko, bo sobie go nie zrobie, dopoki nie ebdzie mnie na nie stac.

Gość Żmyja
>>>>Jezu ile tutaj kwok Poza tym przydałyby ci się polskie studia, znałabyś może ojczysty język :O nie "z kąd" tylko "skąd" :O takie to wykształcenie :P

Gość Jezu ile tutaj kwok
nie nie, jeszcze sobie tutaj posiedze, calkiem interesujaca jest taka glupota. I zadko spotykalna.

Gość Znam takie madre
ktore mialy z gory ustalone prirytety, zaplanowane zycie i pewnosc, ze sa lepsze od innych....

do jezu ile tu kwok. coz kiedy sesja egzaminacyjna- to zakres wiedzy ogolnej. nawet moja babcia wie kiedy jest. a my siedzimy w domu bo przerwa swiateczna [mowie o studentkach] a kazdy temat do rozmowy jest dobry, chyba ze uwazasz ze pozjadalas wszystkie rozumy i Ty napewno zainteresowala bys nas jakims ambitnym tematem. smieszysz nas,

Gość Jezu ile tutaj kwok
No i polskiej ortografii sie przy tym naucze :)

Gość reniaaa22
wlasnie, studia daja zuplenie inne spojrzenie na swiat..ale widac wieszosc tu ich nie skonczyla..

nie zakładaj z góry że każda kobieta posiadajaca dziecko jest na utrzymaniu męża- bo gorszej bzdury nie słyszałam - i jeszcze jedno- mi rodzice nie pomogli bo moja mama choć wykształcona wcale kokosów nie miała- tak jak inne osoby pracujace w budżetówce

Gość Jezu ile tutaj kwok
Nie no przepraszam, napewno ambitniejszego tematu bym nie znalazla :D:D:D

Gość Znam takie madre
Ty autorko jeszcze tez swoich nie skonczylas:O

Gość Żmyja
"rzadko" nie "żadko", i "spotykana" a nie "spotykalna" wiesz co, lepiej sobie czytaj i się nie wypowiadaj, bo aż oczy bolą :O

do jezu ile tu kwok coz kobieto po zagranicznych studiach RZADKO pisze sie przez RZ i nie odmienia sie NIESPOTYKALNA tylko NIESPOTYKANA mysle ze z tych studiow niewiele wynioslas :)

do zmyja- oj rozumiemy sie;)

Gość reniaaa22
ale jestem juz blizej niz dalej, a wiekszosc widze, ze w ogole nawet nie wie chyba co to studia..bo i po co? lepsze pieluchy.

Gość Znam takie madre
A Z kad moge wiedziec....wielu rzeczy nie wiesz, jak widac:O

Gość Znam takie madre
Blizej jak dalej???? Wystarczy kilka sekund, ktorych nie przewidzisz, a bedziesz dalej, jak blizej:O

reniaaa- jak już zakładasz temat- to bądź tak miła i czytaj dobrze co ktos do ciebie pisze- wiekszosc z nas mimo dzieci ma też skończone studia ;)

Gość reniaaa22
nie bede wiecej dyskutowac, idzie do pieluszek i zupek, ja wracam do nauki, dobrze, ze jest jednak na swiecie troche madrych kobiet, a nie same takic, co mysla jak zwierze, byle sie rozmnozyc, nie wazne gdzie i jak:O

a ja renie22 popieram po czesci. w sumie kazdy ma tu po czesci racje oprucz [jezu ile tu kwok ] ;)

Gość Jezu ile tutaj kwok
No to ciesze sie ze mnie douczacie :) Ja chcialabym tylko jedno przypomniec : zagraniczne studia = robione za granica = w innym kraju = w innym jezyku w szkole polskiej bylam tylko do pierwszej klasy podstawowki, wiec sorry ale ortografii przez jeden rok nie zdolalam sie calej nauczyc. No ale coz, nie przeszkadzajcie sobie, ja tu tylko zagladam, kontynuujcie te wasze kwokanie ! Bardzo to wszystko fajnie wyglada :D:D:D