Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulaby z

Facet zerwal ze mna

Polecane posty

Gość lulaby z

tydzien temu. Zle sie dzialo od jakichs trzech miesiecy. Caly czas go kocham. Zawinilam zarowno jak, jak i on. Nie bylo zdrady. Napisal mi dzis mejla, ze chcialby zostac 'przyjaciolmi', a w nastepnym powiedzial, ze musi uplynac sporo czasu , zebysmy sie znow spotkali. Ze nie chce odgrzebywac przeslosci. Ja odpisalam, ze nie musi sie czuc winny, ze po prostu sie nam nie ukladalo, ze teraz musimy isc naprzod osobno. Nie wiem, czy dobrze zrobilam, moze mysli ze zamknelam juz drzwi, kiedy ja caly czas sie ludze? Chcialabym, zeby wrocil, ale z drugiej strony nie bede go prosic, bo rzeczywiscie walilo sie od jakiegos czasu i nawet sama powiedzialam mu po klotni, ze zrozumialam swe bledy, jednak on i tak sie wycofal. Moze ma kogos? Zaprzeczal, gdy spytalam. To zabolaloby chyba najbardziej.

Gość lulaby z
oceni ktos?

Gość lulaby z
pomocy???

Gość 100x na kafeterii
asekuruje sie, wez sobie go odpusc po co sie ponizac moze masz przyjaciol i cie wespra bo jak nie, to trudno bedzie a po co idiota ma sie cieszyc, ze ci zalezy - on sobie doda wartosci Twoim cierpieniem a sam jest g...wart

Gość lulaby z
asekuruje sie- tzn myslisz, ze dobrze ze mu napisalam, ze rozumiem i ze czas pojsc do przodu?

Jak można być tak bezdennie głupim, żeby zrywać przez maila? :o Dotyczy to zarówno chłopaka jak i dziewczyny :o

Gość lulaby z
a kto ci powiedzial, ze zerwalismy przez mejla? on dzis napisal mi mejla, a zerwalismy tydzien temu w pubie

Gość kasiulenka mala
Facet sie zabezpiecza. Ty bedziesz czekac, a on sobie bedzie spedzal czas z innymi panienkami albo na imprezkach. Odpusc!

Gość 100x na kafeterii
lulaby odpusc go. To nie ma znaczenia co mu napisalas, on to chromoli. Poloz na niego laske🖐️ przepraszam, nie mam czasu rozmawiac

Gość Buhahahah
a możesz napisać co było źle w waszym zwiazku? co sie takiego działo że sie rozstaliście?

Gość lulaby z
w sumie 100x na kafeterii masz racje. sral go pies- on rzeczywiscie ma to gdzies, wiec dobrze postapilam zamykajac drzwi. niech zjezdza. poplacze troche, ale przejdzie.

Gość lulaby z
teraz to dopiero widze- ja mam swoje przywary, bylam troche zazdrosna, ale nie w tym rzecz. chcialam sie w pewnym stopniu ustatkowac- moze nie wyjsc od razu za maz, ale razem zamieszkac, a on chcial palic trawke z kolegami. zawsze mialam wrazenie, ze koledzy na pierwszym miejscu, a ja na drugim. idiotka ze mnie. kocham, ale przejdzie. sral go pies.