Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no jak to zrobić

Allegro.Jak przenieść do archiwum?

Polecane posty

Gość no jak to zrobić

Kupiłam coś na Allegro i okazało się za duże i sprzedasję to dalej.Jak zrobić żeby przenieść komentarz wystawiony i otrzymany do archiwum?

Gość hth
nie da sie. to jest z automatu przenoszone po ok. 2 miesiacach od zakonczenia aukcji

Gość cotypierdolisz...
jakiego archiwum?

Gość no jak to zrobić
podobno idzie to jakoś przenieść samemu...tylko nie wiem jak...

Gość hth
nie idzie :) samemu nie da rady na 100%. a dlaczego chcesz przenosic aukcje? Przeciez i tak mozesz towar wystawic nawet jak go zakupilas pare dni wczeniej na allegro

Gość no jak to zrobić
kurcze idzie jakoś bo niektórzy mają wystawiony komentarz np.z dnia dzisiejszego a jak w niego klikniesz to wyskakuje że zostało przeniesione do archiwum...poza tym nawet na Allegro pisze że można jakoś samemu....zobacz: Sam usunąłeś informację o przedmiocie (niektóre spisy przedmiotów mają opcję samodzielnego usuwania informacji - np. Wygrałem i Sprzedałem). Informacje zostały automatycznie przeniesione do archiwum. W tej chwili informacje o przedmiotach są dostępne przez minimum 60 dni, po tym czasie informacje znajdą się w archiwum Allegro.

Gość gngvbnghn
NIE DA SIE tez chcialam, pisalam do allegro i sie nie da.. przedmiot laduje w archiwum po 2 miesiacach czasem jest tak ze komentarz jest np z data dzisiejsza a przedmiot w archium ale to TYLKO dlatego, ze ktos wystawil komentarz po 2 miesiacach! (nie ma ograniczenia czasowego przy wystawianiu kom.) !!!

Gość gngvbnghn
a ten fragment z regulaminu: "1. Sam usunąłeś informację o przedmiocie (niektóre spisy przedmiotów mają opcję samodzielnego usuwania informacji - np. Wygrałem i Sprzedałem). 2. Informacje zostały automatycznie przeniesione do archiwum. W tej chwili informacje o przedmiotach są dostępne przez minimum 60 dni, po tym czasie informacje znajdą się w archiwum Allegro" usunac mozna tylko z rubryczki sprzedalesm, kupilem itp ale to nie przenosi przedmiotu do archiwum:) moga byc TYLKO I WYLACZNIE przeniesioe aytomatycznie po 2 miesiacach tyle na ten temat

Gość no jak to zrobić
aha..to dzięki...skoro pisałaś do nich to tak musi być...

Gość gość
Dlaczego zatem wiele aukcji z negatywnymi komentarzami jest natychmiast przenoszone do archiwum? Dziwna polityka chroniąca sprzedawców?