Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aliczka

wczoraj z baku laku weszlam na czata i...

Polecane posty

w sumie bardzo rzadko wchodze na takiego typu strony ale wczoraj nie mialam co robic a na kafe same nudy byly. gadalam z paroma gosciami i doszlam do wniosku ze tam sami niedorobieni onanisci siedza:O ich wszystkie rozmowy zmierzaja do seksu przez internet! jestem ciekawa czy tu na kafe tez tacy goscie siedza...

Gość brrrrrrrrrrr czaty
:O

Gość brrrrrrrrrrr czaty
i te debilne teksty tych kolesi :O

Gość brrrrrrrrrrr czaty
ale to rzadko, rzadko :(

tak, te pytania to standard na czatach, skad jestes, ile masz lat, co robisz, potem jak wygladasz i wszystko powoli schodzi do seksu...alez oni sa malo kreatywni!

Gość brrrrrrrrrrr czaty
na czatach chyba jest zbiorowisko największych debili z całego miasta :O

Gość brrrrrrrrrrr czaty
taaa i nawet nie czytają odpowiedzi :O a już najbardziej wkurrrrwiają mnie ci zdrabniający :O:O:O jak czytam "cze ile latek" to mnie ponosi :D

i na glownym czacie wszyscy sobie dupy liza. nie ma to jak u nas:)

Na czacie poznałam najbardziej inteligentnego i mądrego faceta, jakiego udało mi się spotkać w życiu. :) Btw. Na czacie "sex" nie zamieniliśmy ani słowa na temat wiodący.

Gość brrrrrrrrrrr czaty
albo coś takiego: siedzę na czacie regionalnym "Poznań", nawiązuje się rozmowa: on - cze, skąd jesteś? ja - no zgadnij kurde :O on - no nie wiem, powiedz ja - o matko, a gdzie jesteś?????? on - w domu :D:D:D:D:D

Gość brrrrrrrrrrr czaty
musztarda, gratuluję :)

Gość No takich kwiatków
z czata można mnóstwo przytoczyć. :p

Serio mówię. :D Co prawda, to było ponad 3 lata temu, a od tego czasu podobno wiele się zmieniło.

Gość No na czacie
też siedzą normalni, inteligentni faceci ale wiekszosc to niewyżyte samce. :classic_cool:

czesc, tzn ile i jak wygladasz kotku ile? 1370 a co to za cyferki pytales ile chcesz 1370 zl no tak to ma byc tanio? a gdzie taniej dostaniesz nie baw mnie laski sa po 50 i 80 zl w w-wie po 70 ale jakie laski ?? o czym ty w ogóle mowisz o milych ladnych dziwczynach ktore dorabiaja sobie seksem w swoich mieszkaniach jak wygladasz ale co maja mile i ladne dziewczyny wspolnego ze mna, bo niedokonca rozumiem ze ty chcesz 1300 zl za seks a one biora po 70 ale skad ci przyszlo do glowy z jestem laska za kase bo masz w nicku tanio ale mam tez Minolta Z1 a po Z1 masz tanio moze czytac nieumiesz albo co, ale chyba "Minolta Z1" nie znaczy "dam dupy" ??? to co oznacza tanio przeczytaj swoj nick i sama naucz sie czytac zboczeniec pieprzony wszystko ci sie z dupami kojarzy a jakby byl nick "Cinquecento 700 Tanio" to tez bys zagadal po ile daje dupy, bo w nicku mam tanio ? puknij sie w leb to co kurzce oznacza tyanio zastanow sie sama co pisdzesc i jescze telefon podajesz Zal mi ciebie koles, to znaczy ze MINOLTA Z1 jest tanio do sprzedania wiec sorki wielkie nie moglas tak od razu i tak jest drogi i kto ci powiedzial, ze w ogóle jestem kobieta ok narka

Gość brrrrrrrrrrr czaty
pedro, to jest boskie, czytałam to kiedyś :D

Gość heh głodnemu
zawsze chleb na myśli. :D

no ba :) ale ola niestety już nie czatuje :(:D a zobaczcie co w komentarzach tam pisze:classic_cool: 100leyasz: co znaczy 14,2 w nicku? masz penisa? 100leyasz: 14,2 cm justysia14,2: nie justysia14,2: jestem dziewczyną justysia14,2: przecież! justysia14,2: a 100 to co znaczy? justysia14,2: w twoim nicku! justysia14,2: halo! ~justysia14,2 zamknął okno priva 100leyasz: 100 znaczy sto 100leyasz: mam stulejkę 100leyasz: jestem stulejarzem i przegrałem życie justysia14,2: a co to ject? 100leyasz: idę się powiesić 100leyasz: na skakance z biedronki justysia14,2: żartujesz chyba 100leyasz: po 1,99 zł są justysia14,2: haha 100leyasz: stulejka to jest jak napletek nie może zejść z żołędzi justysia14,2: aha justysia14,2: jak masz na imie? 100leyasz: wiesław 100leyasz: przegrałem życie z takim imieniem justysia14,2: a latek ile? 100leyasz: chyba skoczę justysia14,2: nie mów tak wszystko się zmieni justysia14,2: a latek ile? 100leyasz: 15 100leyasz: jestem parszywym gimgównem 100leyasz: idę poprosić żeby mnie ktoś rozdeptał :0 justysia14,2: to dopiero życie masz przed sobą 100leyasz: jestem żywym gównem justysia14,2: nie mów tak justysia14,2: a dlaczego tak mówisz dlaczego jesteś...? justysia14,2: dlaczego tak sądzisz? 100leyasz: tate mi wchodzi do wanny i kaze szukać potwora z lochness : ( justysia14,2: co?? justysia14,2: i co każe szukać? 100leyasz: potwora z lochness justysia14,2: to idź w szkole do pedagoga 100leyasz: a innym razem mnie uczył zmieniać biegi i zaciągać ręczny 100leyasz: w wannie też justysia14,2: bardzo śmieszne ty sobie ze mnie kpisz? 100leyasz: eh przegrałem życie z kretesem 100leyasz: chyba skoczę justysia14,2: ty śię wyśmiewasz!! 100leyasz: idę skoczyć 100leyasz: cześć

Gość Łaaaaaaa
:D:D:D:D