Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kadi_kadi

DO DZIEWCZYN ROBIĄCYCH TIPSY!!!

Polecane posty

Kobiety mam pytanie a raczej dwa ;) Co sądzicie o żelach do robienia tipsów firm RENI NAIL I ile jestem w stanie zrobi rąk z 5 ml żelu?? Bardzo prosze o odpowiedz!

Gość 10 rąk i 1 stopę

Gość poziomkowy-sorbet
moim zdaniem tipsy sa juz przereklamowane i nie modne:) zawsze uwazlama ze jak dziewczyna ma tipsy nie potrafi sama naturalnie zadbac o dlonie. ale to tylko moje zdanie:)

odradzam te żele..... dodaj do ich ceny kilka dyszek i kup cos, co wytrzyma ci dłużej niz kilka dni... wiem bo je miałam- nie byłam zadowolona

zgadzam sie z toba \"poziomkowy-sorbet\" tipsy sa przereklamowane a nawet kiczowate zwlasza jak widze tipsy we wszystkich koloarch teczy. Coz masz racje jak ktos niepotrafi zadbac o paznokcie to robi tipsy:P Generalnie jesli juz musiscie dzieczyny robic pazurki to wybierajcie tipsy tak zeby wygladALY JAK NATURALNE PAZNOKCIE wiec nie za dlugie i delikatny francuski manicure :) JA tipsą mowie - NIE! :)

poziomkowy-sorbet - Bardzo dziękujemy, że zechciałaś podzielić się z nami swoim zdaniem... jednak nic nie wnosi do tematu i jest niepotrzebne tu.

Z 5 ml zalezy jaki zel i zalezy ile go nkladasz moze to tendencyjne ale tak jest:) Jednofazowka dobrze budujac to moze na 7-8 rak Ci starczy