Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

swinkowaaa

jak powiedziec

Polecane posty

ze odchodze w firmy? nie wiem,ja dziwna chyba jestem i zawsze mam problem z tym.... martwie sie, jak sobie beze mnie poradza, ze zostana sami....nie mam pojecia jak powiedziec, ze sie chce zwolnic. znalazlam inna prace , w obecjej jestem 1,5 roku.... ja to mam problemy....

szkoda, ze nie zapytalam jak powiedziec , ze mam ochote na seks na pieskana dwa baty ...wtedy pewnie ktos by odpisal ..:o

Powiedz, ze chcialas zlozyc wymowienie i podziekowac bardzo za wspolprace, gdyz nie widzisz perspektyw dalszego rozwoju w tej firmie i nie ukrywasz, ze znalazlas oferte, ktora spelnia Twoje oczekiwania placowe i ze zaproponowali Ci tam stanowisko, ktore w wielu aspektach bardziej Ci odpowiada niz to obecne.

Swinkowaaa - to co z tym seksem na pieska ;) 🖐️ dzwonili do Ciebie? Powiedz normalnie ze odchodzisz, ze zostaniesz do tego i tego. I jezeli masz ochote to mozesz powiedziec ze masz cos juz innego blizej itd. Dasz rade!

Gość przyprowadź im kogoś na swoje
miejsce, zaproponuj ze masz kandydata na twoje dotychczasowe stanowisko i postarasz się te osobę przyuczyć, naucz ją wszytskiego co sama umiesz. zapamiętaja cię dobrze.

Gość ja jestem chętna
co to za branża?? ;)

kancelaria adwokacka zajmujaca sie nieruhomosciami i tranzakcjami z nimi zwiazanymi, oak brook, IL ...... daleko co?

Swinkowaaa - ja bym sie moze skusila, ale nie wiem czy pozwola mi przychodzic z Sebastianem :D

Kochana, nie martw sie. Ja tez sie balam, ze mnei szefowa zje, ale na szczescie zyje nadal. U mnie odejscie bylo nieprzyjemne, ale pamietaj ze musisz dbac o swoje interesy, nie patrzac na innych. W kncu po to jest okres wypowiedzenia, zeby mogli sobie kogos poszukac. Pozdrawiam i zycze powodzenia w nowej pracy :)

Gość Gibonnn
swinkowaaa Co chcesz sexu na pieska?

Gibonnn coraz czesciej mowi sie ze Polacy potrafia czytac, ale nie rozumieja tresci :) 🖐️

eee tam glupio! A jakby oni cie mieli zwolic to myslisz ze im tez byloby glupio? Teraz to naturalne, ze czesto zmiania sie prace :) Dasz rade, a im szybciej, tym lepiej. Jaki masz okres wypowiedzenia?

No widzisz... czyli nie dali ci kochani pracodawcy umowy na czas nieokreslony.... :) NIe badz i ty dla nich taka dobra..

Gość ojej świnkowaaa
tranzakcjami ? No myślałem, że chociaż Ty ortów nie walisz :(

Bardzo lubie takich przyjemniaczkow :D Sami z pewnoscia bledow nie robia. Ciekawe z czego wynika taka zlosliwosc... I jaka wtedy maja satysfakcje! Udalo sie! Wytknałem! Yesssss! :D

swinkowaaa no chya mi nie powiesz ze przejmuesz sie docinkami jakiegos wirtulanego palanta?! Nie znam ludzie ktorzy bledow nie popelniaja.

Gość ojej świnkowaaa
pieprzysz jak potłuczona Asasello. Przejdź się do psychiatry, bo masz jakąś nerwice :o Świnkowaaa dla mnie, jak i dla wielu na forum była (jest) autorytetem. A tu o - błąd :) Trzeba się pilnować :D

Gość siedem groszy
Powiedz im normalnie, jak nie maja nikogo to dadza ci podwyzke i zostaniesz. Problem rozwiazany. Poza tym boom w real estate juz sie skonczyl, powinni przezyc.

nie, akurat nie przeszkadza mi to tak bardzo...a wlasnie czemu sie pisze transakcja a nie tranzakcja .......

siedem groszy - ja nie chce zostac, tutaj do pracy jade ponad godzine, tam mam 15 minut :)

nie jestem pewien ale trans-fer to cos podobnego do trans-akcji ;)... dlatego nie piszemy tranzfer :D witaj swinkowaaa hihihi co z tym pieskiem ? :D

Gość ojej świnkowa
ponieważ jest to operacja (akcja) pomiędzy(trans) dwoma podmiotami i niekoniecznie ma coś wspólnego z tranzytem :D

heheh lubie jak ludzie polują na bledy 😡.....ale gdy ich zapytasz o czym byl post to raczej nie umieją powiedziec ...i to juz zalosnym jest :O