Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Myszka Miki*

problem z miłością

Polecane posty

otóż jestem w związku z chlopakiem od ponad roku,ale ostatnio między nami nie dzieje się dobrze, uczucie jakby wygasa... nie jest tak jak dawniej, nie ma między nami takiej miłości jak na początku ... i tego chyba,bardzo mi brakuje. oodalamy się od siebie, kłócimy,często nawet o drobiazgi,niewiem co mam już robić,czuje że przestaje go kochać,bo brakuje mi miłości,zrozumienia,zaakceptowanie mnie takiej jaką jestem, Być moze problem tkwi we mnie samej,bo sama niewiem czego czasami chce :( załamka ;(

Gość aniabezfaceta
:) to ostatni etap zwiazku :) stan zakochania minol ,stan pozadania minol... i zostalo wielkie gowno czyli koniec zwiazku

Gość minol
:o

Gość aniabezfaceta
tak minol minal minąl

Gość aniabezfaceta
sorry minął ;)

Gość mam taaaak samo jak Ty
i co robic ?? staramy sie, walczymy, niby oboje nie chcemy tego konczyc, bo sie kochamy.. choc czasem zastanawiam sie czy t o nie jest tylko przyzyczajenie.. chyba boimy sie tego- jak to bedzie juz bez siebie.. i przez to trwamy w tym 'czyms' :o boze, jest mi tak zle..

mnie tak sama :( może to przyzwyczajenie, niewiem...boje się zostać sama:( chyba bym bez niego umarła, sama niewiem co czuje,mam taki mentlik w głowie,zwariuje zaraz ;(

Gość mam taaaak samo jak Ty
teraz ja tez mam metlik.. :o ale jak tylko pojawia sie sliski temat miedzy nami czyli rozmowa o nas i naszej przyszlosci i ewentualnie cos o rozstaniu- to momentalnie jestem pewna swoich uczuc.. heh chore to wszystko :(

niestety to prawda.Twój związek nie pociągnie już długo i lepiej sama go skończ,bo jak chłopak wyjdzie z taką inicjatywą bedzie Ci jeszcze gorzej. jeśli po roku dzieją się takie rzeczy,to najlepsze wyjście,bo tylko znaczy,ze zauroczenie i pożądanie nie zmieniło się w miłość,natomiast zaistniało przyzwyczajenie...moze nie chcesz w to uwierzyć teraz ,ale po czasie sama do tego dojdziesz. pzdr. i rzuć go,zanim on rzuci Ciebie,a że koniec w tym przypadku zblilża się raczej wielkimi krokami,także... coś o tym wiem...:( i to nie tylko na podstawie jednostkowego przypadku :(

ah i nie pisz,że nie chce CI się zyć,bo pomyślę,ze jesteś głupia pindą. Facet to nie koniec świata,a z pewnością tego jedynego jeszcze zdążysz poznać ;) także nie załamywać mi się tu !!!!

nie zalamuj sie zawsze tajjk jest raz jest dobrze raz zle ale na tym polega zwiazek.jesli sie kochacie przetrwacie to. ja jesttem w zwiazku ponad 3 lata i wiem jak to jest ale mimo wszystko jestesmy nadal razem bo sie kochamy...

Gość Efika
hej, nie martw się! Będzie wporzo. POlecam bloga na www.lovetrap.pl - tam też dziewczyny mają różne problemy sercowe i dzielą się z innymi tym, jak sobie radzą. pzdr:*

Gość matylda85
ja mam podobny problem... tylko 4 lata zwaizku... porazka... nie wiem co robic... :(

Ale mnie załamujecie. Coś nie tak, coś wygasa, nie chce mi się żyć ;) Nie można przecież całe życie być zakochanym ;)