Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulkaczarnulka

czy to ja mam problem?

Polecane posty

Gość anulkaczarnulka

Chodzi o mojego kolegę Nie jesteśmy parą i nigdy nie będziemy Jesteśmy za to dobrymi przyjaciółmi mamy swoje sprawy sekrety dobrze nam sie rozmawia rozumiemy sie bez słów pomagamy On już mi udowodnił że jestem dla niego najważniejsza w całym towarzystwie a jednak... no właśnie, sama nie rozumiem czemu jestem zazdrosna jak on z kimś rozmawia nawet w przelocie i o bzdetach jak gdzieś dzwoni czy z kimś zażartuje? Zazdrosna to chyba złe słowo bo nie chodzi mi o zazdrość taką w uczucuiach bo jak pisałam jesteśmy przyjaciółmi i czasem mu radzę w damsko-męskich sprawach nawet, bardziej pasuje że jestem zaborcza, chciałabym być w centrum jego uwagi i zainteresowania i zeby on to na kazdym kroku eksponował przy innych Nie umiem wyluzować aniteż pozbyć sie tego głupiego uczucia zaborczości i to mnie męczy Myślałam nawet żeby mu o tym powiedzieć tylko kompletnie nie wiem jak i czy to wogóle dobry pomysł?

Nie dajesz mu dupy, nie chapiesz jego pytona, więc jakim prawem wymagasz, zeby całą swoją uwagę skupiał na tobie? :o

Gość anulkaczarnulka
bo jest moim przyjacielem i ja też jestem dla niego kimś ważnym Nie wszystko sie kręci wokół dawania d**y

Przyjaźń charakteryzuje się innymi relacjami niż związek czy nzarzeczeństwo :o Inaczej, czy on zawsze jest w centrum Twojego zainteresowania? No własnie... Stosuj równą miarę 🖐️

No nie do końca Anulko tak jest. Życie jednak pokazuje, że cały świat się wokół tyłka kręci ;)

Gość anulkaczarnulka
companero----->ja to rozumiem i przecież nie wymagam żeby mi miłość wyznawał a wręczy bym tego nie chciała bo nie byłoby już nigdy tak samo(jestem zajęta) Tamari----->masz rację, sama nie lubię takich par Mnie samą męczy to swoje zachowanie i dlatego szukam rady chociaż nawet bardzo w słowa tego ubrać nie umiem o co mi chodzi... Może ktoś bez słów zrozumie?

Gość autorko ty poprostu
obawiasz sie, ze zejdziesz na dalszy plan i wasza przyjazn nie bedzie juz taka jak byla do tej pory. Kiedys ci to przejdzie ;)

Ale co zrozumieć? Ze masz aspiracje gwiazdy i marzysz, zeby być w centrum uwagi kolesia, który nie jest Twoim chłopakiem? :o Ile ty masz lat? Weź mu zrób ossstry OZP, to zapewniam, że inaczej na Ciebie spjrzy :classic_cool:

Gość anulkaczarnulka
Tamari----> ale przeszło Ci bo nten facet sie zmienił czy zaakceptowałaś te ich dobre relacje? Ja w głębi wiem że to głupie i zła jestem za to na siebie bo przecież jak jest moim przyjacielem to nie znaczy ze ma sie do nikogo nie odzywać ale co ja poradze jak nie umiem nad tym zapanować i co parę minut mam chęć mu focha strzelać Jestem na ogół bardzo wesoła i towarzyska a w stosunku do jego osoby zachowuje sie jak bym nie miała poczucia humoru i nie znała sie na Companero---> no może troszkę tak A co to jest OZP?

Gość anulkaczarnulka
Tamari---->no to trochę inna sytuacja bo my się widzimy codziennie(praca) Spróbuję sie jednak zastosować do Twoich rad i popracować nad sobą Właściwie to ja pracuje i nie daję po sobie poznać bo on by sie szczerze zdziwił jak by wiedział że takie drobiazgi potrafią mnie irytować Parę razy mu dałam do zrozumienia żeby bardziej uważał na to co mówi ale jak ktoś chce znależć problem to go znajdzie a ja naprawdę nie chce być upierdliwa ...

Gość on192837465
tak masz problem jestes typem osoby ktora zawsze chce byc na wierzchu a jak nie jest to zle sie z tym czuje ale pamietaj ze nie bedziesz nigdy pepkiem swiata i nikt nie bedzie wiecznie cie wywyzszal a tymbardziej on skoro jestes dla niego tylko przyjaciolka a moze czujesz cos wiecej do niego...tylko sobie sprawy z tego nie zdajesz

Gość anulkaczarnulka
Tamari ---> sama sobie tak tłumaczę bo wiem ze tak właśnie jest bo to mi sie zwierza to mi daje czytać swoje smsy to ze mną sie wszystkim dzieli i powinnam to docenić a nie udawać rozkapryszoną księżniczkę jak ktoś wyżej napisał Dziękuje Ci Tamari ze mnie zrozumiałaś i uświadomiłaś to i owo

Gość anulkaczarnulka
Tamari ---> sama sobie tak tłumaczę bo wiem ze tak właśnie jest bo to mi sie zwierza to mi daje czytać swoje smsy to ze mną sie wszystkim dzieli i powinnam to docenić a nie udawać rozkapryszoną księżniczkę jak ktoś wyżej napisał Dziękuje Ci Tamari ze mnie zrozumiałaś i uświadomiłaś to i owo

Gość anulkaczarnulka
on12...& Herakles----->no dobra, coś mnie ciągnie do niego, nie jest mi obojętny ale nie zebym sie zaraz zakochała lubię być z nim blisko , spędzać czas trochę flirtować ale w łóżku siebie z nim nawet sobie nie wyobrażam

Gość anulkaczarnulka
tamari--->pewnie by był gdybym mówiła mu o szczegółach tak jak np z Tobą teraz pisze ale on zna go tylko praktycznie na "cześć" Wie ze razem pracujemy i wie że mi pomógł jak zaczynałam i w sumie to tyle. Nie rozmawiam z nim na ten temat

Gość anulkaczarnulka
papa tamari i dzięki

Gość anulkaczarnulka
papa tamari i dzięki

Gość anulkaczarnulka